ستاد کل نیروهای مسلح با انتشار اطلاعیهای توضیحاتی را در خصوص ادعای حجتالاسلام سید محمود علوی، وزیر اطلاعات درباره یکی از عناصر مؤثر در به شهادت رساندن شهید فخریزاده ارائه داد.
به گزارش تسنیم، در این اطلاعیه آمده است: بهدنبال اظهارات و ادعای اخیر حجتالاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات پیرامون مداخله یکی از کارکنان نیروهای مسلح در دست داشتن ترور و به شهادت رساندن دانشمند برجسته هستهای و دفاعی کشور، شهید بزرگوار محسن فخریزاده، مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: اولاً فرد مورد ادعای وزیر اطلاعات در سال 93 در حال آموزش بوده است و در همان سال بهدلیل مشکلات اخلاقی و اعتیاد اخراج گردیده است. ثانیاً عضویت فرد مورد ادعا قطعی نبوده و روال نیروهای مسلح اینگونه است که ارزیابیهای حین آموزش، یکی از عوامل اصلی قطعیت در عضویت بوده که نامبرده بهدلیل وجود مشکل اخلاقی و اعتیاد، به عضویت رسمی درنیامده و در حین آموزش اخراج گردیده است.
در ادامه این اطلاعیه خاطرنشان شده است: ثالثاً وزیر اطلاعات حتماً میداند که وفق قوانین و مقررات، افراد اخراجی از نیروهای مسلح از جمله فرد مورد ادعای ایشان پس از اخراج در سال 93 با نیروهای مسلح بهطور کامل قطع ارتباط نموده و فاقد هویت نظامی میباشد به همین دلیل جرم امنیتی وی همانند سایر آحاد جامعه در حیطه مأموریت و مسئولیت وزارت اطلاعات قرار میگیرد، لذا انتظار میرفت وزیر محترم اطلاعات در اظهارات رسانهای خود آن هم در پخش زنده، دقت بیشتری مینمود که بهانهای به دست دشمنان جنایتکار نظام همچون آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی نمیداد و از جایگاه خطیر وزارت اطلاعات و سربازان گمنام امام زمان(عج) و شأن نیروهای مسلح مراقبت میکرد.
منوی اصلی
ورود اعضا
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
| بازدید امروز: | 7,046 |
|---|---|
| بازدید دیروز: | 1,814 |
| بازدید هفته: | 11,475 |
| بازدید ماه: | 12,093 |
| بازدید کل: | 28,558,861 |
| افراد آنلاین: | 25 |
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
| اذان صبح: | |
|---|---|
| طلوع خورشید: | |
| اذان ظهر: | |
| غروب خورشید: | |
| اذان مغرب: |
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
| خرداد 1405 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
| 1 | ||||||
| 8 | 7 | 6 | 5 | 4 | 3 | 2 |
| 15 | 14 | 13 | 12 | 11 | 10 | 9 |
| 22 | 21 | 20 | 19 | 18 | 17 | 16 |
| 29 | 28 | 27 | 26 | 25 | 24 | 23 |
| 31 | 30 | |||||
آخرین اخبار
گزارش روز هشتاد و هفتم جنگ: ایران با این جنگ ابرقدرت شد و دشمنانش را به زانو درآورد ۱۴۰۵/۰۳/۰۴ ۰۵/۰۳/۰۵
(107 بازدید)
(107 بازدید)
سردار قاآنی: مقاومت امروز فلسطین عزیز و لبنان قهرمان باعث آزادی قدس شریف خواهد شد ۱۴۰۵/۰۳/۰۴ ۰۵/۰۳/۰۵
(65 بازدید)
(65 بازدید)
انتخاب نیکزاد و حاجی بابایی به عنوان نواب رئیس مجلس: قالیباف با ۲۳۵ رأی برای هفتمین بار رئیس مجلس شد ۱۴۰۵/۰۳/۰۴ ۰۵/۰۳/۰۵
(93 بازدید)
(93 بازدید)
۶۵ - ستاد کل نیروهای مسلح: فرد موثر در ترور شهید فخریزاده، اخراجی نیروهای مسلح بود ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
ستاد کل نیروهای مسلح:
فرد موثر در ترور شهید فخریزاده، اخراجی نیروهای مسلح بود
۱۳۹۹/۱۱/۲۸