به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 10,253
بازدید دیروز: 11,271
بازدید هفته: 40,465
بازدید ماه: 151,523
بازدید کل: 26,511,854
افراد آنلاین: 78
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۶ تیر ۱٤۰٤
Monday , 7 July 2025
الاثنين ، ۱۲ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1756 - غریب‌آبادی: ایران و آژانس گفت‌وگوهای مفیدی داشتند ۱۳۹۹/۱۲/۰۳
غریب‌آبادی:
 
ایران و آژانس گفت‌وگوهای مفیدی داشتند
 
۱۳۹۹/۱۲/۰۳

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به درخواست خودش و به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ایرانی به تهران سفر کرده، در ادامه رایزنی‌هایش با حضور در محل وزارت امور خارجه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش فارس، همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تلاش آژانس برای حل و فصل موضوعات فیمابین و همچنین همکاری‌های ایران و آژانس در چارچوب پادمان از مهم‌ترین موضوعات مورد گفت‌وگو و تبادل نظر در دیدار وزیر امور خارجه کشورمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این دیدار بود.
در این دیدار کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس، بهزاد صابری مدیرکل حقوقی و سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز حضور داشتند.
رافائل گروسی همچنین با حضور در محل سازمان انرژی اتمی با علی اکبر صالحی، رئیس‌سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش ایرنا، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، در صفحه شخصی خود نوشت: ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت‌وگوهای مفیدی را بر اساس احترام متقابل داشتند.
تجمع و درخواست دانشجویان برای اخراج بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
خبر دیگر اینکه، جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران در اعتراض به سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران تجمع کردند.
به گزارش فارس، دانشجویان در این تجمع که در مقابل سازمان انرژی اتمی برگزار شد، با در دست داشتن دست نوشته‌هایی اعتراض خود را به بدعهدی‌های آمریکا و اروپا در برجام اعلام کردند.
تجمع‌کنندگان همچنین با سر دادن شعارهایی همچون «مرگ بر آمریکا»، «بایدن، ترامپ، اوباما؛ قاتل ملت ما» و... انزجار خود را به جنایت و اقدامات خصمانه آمریکا نسبت به ملت و نظام نشان دادند.
دانشجویان همچنین با سر دادن شعارهایی خواستار اخراج بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از کشور شدند.