علی لاریجانی، رئیسسابق مجلس شورای اسلامی و نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری که صلاحیتش از سوی شورای نگهبان در انتخابات احراز نشد، در نامهای از شورای نگهبان خواست کلیه دلایل عدم احراز صلاحیتش را به صورت رسمی و عمومی اعلام کند.
به گزارش فارس، در این نامه آمده است: با تبریک سالروز بزرگداشت حضرت معصومه (سلام الله علیها) و گرامیداشت روز دختر؛ از شورای محترم نگهبان خواهشمندم بین خود و خدا با توجه به اثبات کذب بودن گزارشهای داده شده به آن شورا در رابطه با بنده و خانوادهام در جریان بررسی احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری، کلیه دلایل عدم احراز صلاحیت اینجانب را بدون هرگونه پردهپوشی به صورت رسمی و عمومی اعلام فرمایید. حداقل به اجرای سیاست کلی مصوب رهبری معظم انقلاب در باب پاسخگویی آن شورا عملنمایید.
به گزارش مهر، در پی این درخواست، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: احراز و عدم احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری بر اساس اسناد و مدارک کافی و قابل اعتماد انجام پذیرفته و برای اعتراض به عدم احراز صلاحیت و انتشار عمومی دلایل آن، در قانون انتخابات ریاستجمهوری حکمی پیشبینی نشده است.
منوی اصلی
ورود اعضا
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
| بازدید امروز: | 18,079 |
|---|---|
| بازدید دیروز: | 13,318 |
| بازدید هفته: | 69,635 |
| بازدید ماه: | 53,355 |
| بازدید کل: | 28,228,146 |
| افراد آنلاین: | 76 |
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
| اذان صبح: | |
|---|---|
| طلوع خورشید: | |
| اذان ظهر: | |
| غروب خورشید: | |
| اذان مغرب: |
تقویم و تاریخ
پنجشنبه ، ۰٤ دی ۱٤۰٤
Thursday , 25 December 2025
الخميس ، ۵ رجب ۱٤٤۷
| دی 1404 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
| 5 | 4 | 3 | 2 | 1 | ||
| 12 | 11 | 10 | 9 | 8 | 7 | 6 |
| 19 | 18 | 17 | 16 | 15 | 14 | 13 |
| 26 | 25 | 24 | 23 | 22 | 21 | 20 |
| 30 | 29 | 28 | 27 | |||
آخرین اخبار
رهبر انقلاب در جمع دستاندرکاران کنگره بزرگداشت ۵۵۸۰ شهید استان البرز: با همه سختیها و تنگدستیها نقاط مثبت فراوانی داریم ۱۴۰۴/۰۹/۲۵ ۰٤/۰۹/۲۷
(12 بازدید)
(12 بازدید)
عراقچی در روزنامه کامرسانت روسیه: تهران و مسکو؛ شراکت راهبردی در مسیر نظم نوین چندجانبه ۱۴۰۴/۰۹/۲۵ ۰٤/۰۹/۲۷
(84 بازدید)
(84 بازدید)
وزیر خارجه عراق: ایران جنگطلب نیست اما برای هر حمله احتمالی آماده است ۱۴۰۴/۰۹/۲۵ ۰٤/۰۹/۲۷
(59 بازدید)
(59 بازدید)
پیشنهاد کیهان به رئیسجمهور محترم: مشکلات با الگوی شهید رئیسی حل میشود ۱۴۰۴/۰۹/۲۵ ۰٤/۰۹/۲۷
(56 بازدید)
(56 بازدید)
1124 - پاسخ کدخدایی به درخواست لاریجانی: حکمی برای انتشار عمومی دلایل عدم احراز صلاحیت داوطلبان وجود ندارد ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
پاسخ کدخدایی به درخواست لاریجانی:
حکمی برای انتشار عمومی دلایل عدم احراز صلاحیت داوطلبان وجود ندارد
۱۴۰۰/۰۳/۲۲
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به درخواست رئیسسابق مجلس شورای اسلامی مبنی بر انتشار رسمی و عمومی دلایل عدم احراز صلاحیتش، نوشت: و برای اعتراض به عدم احراز صلاحیت و انتشار عمومی دلایل آن، در قانون انتخابات ریاستجمهوری حکمی پیشبینی نشده است.