به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 12
بازدید دیروز: 10,338
بازدید هفته: 51,117
بازدید ماه: 162,175
بازدید کل: 26,522,501
افراد آنلاین: 128
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۷ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 9 July 2025
الأربعاء ، ۱٤ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1295 - بهره‌برداری از شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با ورود سازمان بازرسی کل کشور ۱۴۰۰/۰۴/۲۳

بهره‌برداری از شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان

با ورود سازمان بازرسی کل کشور 

   ۱۴۰۰/۰۴/۲۳

شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان به بهره برداری رسید - خبرگزاری مهر | اخبار  ایران و جهان | Mehr News Agencyبهره برداری شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان با ورود سازمان بازرسی

 

اولین محموله اوره از محصولات شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان برای صادرات به برزیل با حضور معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در این شرکت بارگیری شد.
به گزارش سازمان بازرسی کل کشور، غلامعباس ترکی معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور که به استان خوزستان سفر کرده روز سه‌شنبه در شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان حضور یافت و از مراحل تولید محصول این مجتمع بازدید کرد.
وی با تأکید بر اینکه راه پیشرفت و توسعه کشور از مسیر تولید و‌اشتغال می‌گذرد افزود: بر همین اساس، در دستگاه قضایی وظیفه داریم تا از صنایع و فعالیت‌های تولیدی حمایت کنیم.
این مسئول تأکید کرد: استان خوزستان شایسته اقدامات ارزشمندی مانند احداث پتروشیمی مسجدسلیمان است که باعث کاهش محرومیت‌ها و رشد اقتصادی خواهد شد.
ترکی به اختلافات پیش‌آمده بین سرمایه‌گذار بخش خصوصی و صندوق بازنشستگی کشور در زمینه راه‌اندازی این پروژه افزود: پتروشیمی مسجدسلیمان با ۸۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری، علیرغم فراز و نشیب‌های پیش‌آمده در مدت زمان مناسبی احداث و شروع به کار کرده است.
وی به‌اشتغال مستقیم یک هزار و ۵۰۰ نفر در این پتروشیمی‌اشاره کرد و گفت: قطعاً ایجاد زنجیره ارزش‌افزوده و صنایع پایین‌دستی این پتروشیمی می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتری منجر شود.
معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور در جهت رفع اختلافات سرمایه‌گذار بخش خصوصی و همچنین صندوق بازنشستگی کشور تلاش خواهد کرد.
معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور همچنین بر ضرورت توجه پتروشیمی مسجدسلیمان به موضوع مسئولیت‌های اجتماعی تأکید کرد و یادآور شد: محرومیت‌زدایی و توجه به رشد و شکوفایی استعداد جامعه پیرامون این صنعت همواره باید موردتوجه قرار گیرد تا باعث کاهش محرومیت‌های موجود شود.
بر اساس این گزارش صندوق بازنشستگی کشوری از سال ۱۳۹۵ اکثر سهام این مجتمع را خریداری کرده بود، اما به علت برخی مشکلات به بهره‌برداری نرسید که با ورود سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع، کارخانه از تاریخ ششم خردادماه سال جاری افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید و اکنون با حضور معاون امور تولیدی سازمان بازرسی اولین محصول صادراتی این واحد تولیدی بارگیری و برای صادرات به بندر ارسال شد
.