به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,861
بازدید دیروز: 16,687
بازدید هفته: 99,666
بازدید ماه: 81,610
بازدید کل: 30,015,208
افراد آنلاین: 44
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۶ شهریور ۱٤۰۵
Friday , 28 August 2026
الجمعة ، ۱۵ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۳۷۵ - رئیسی: همه دستگاه‌ها برای خنثی‌سازی تحریم‌ها با معاون اول همکاری کنند ۱۴۰۰/۰۷/۲۵

رئیسی: همه دستگاه‌ها برای خنثی‌سازی

تحریم‌ها با معاون اول همکاری کنند 

  ۱۴۰۰/۰۷/۲۵

رئیس‌جمهور همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها را موظف کرد در خنثی‌سازی تحریم‌ها و تنظیم بازار کالاهای اساسی همکاری کنند و مقرر شد معاون اول رئیس‌جمهور، مسئولیت هماهنگی فعالیت‌های دولت برای خنثی‌سازی تحریم‌ها را برعهده گیرد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی دیروز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، با‌اشاره به نقش دلالان در فضای مجازی برای بی‌ثبات کردن بازار ارز، به بانک مرکزی و دستگاه‌های مربوط دستور داد از فضاسازی‌های کاذب در قیمت ارز و کالا، با جدیت جلوگیری کنند.
رئیسی همچنین بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی را موظف کرد مدیریت تراز بانک‌ها به ویژه بانک‌های خصوصی و تمرکز بر مهار و هدایت نقدینگی به سمت تولید را در اولویت قرار دهند.
رئیس‌جمهور امشب با مردم سخن می‌گوید
رئیس‌جمهور همچنین در دومین گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، امشب (دوشنبه ۲۶ مهرماه) بعد از خبر ساعت ۲۱ شبکه اول سیما به صورت زنده و مستقیم با مردم سخن می‌گوید.
رئیس‌جمهور در این گفت‌وگوی زنده تلویزیونی درخصوص مسائل و موضوعات مهم کشور و همچنین برنامه‌های دولت سیزدهم برای حل مشکلات با مردم گفت‌وگو خواهد کرد.