به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,319
بازدید دیروز: 5,757
بازدید هفته: 1,319
بازدید ماه: 185,018
بازدید کل: 26,545,337
افراد آنلاین: 12
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۱ تیر ۱٤۰٤
Saturday , 12 July 2025
السبت ، ۱۷ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1839 - نامه ۴ وزیر آموزش و پرورش به نمایندگان: به مسعود فیاضی فرصت دهید تا با مدیریت جهادی ایفای مسئولیت کند ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
  نامه ۴ وزیر آموزش و پرورش به نمایندگان:
 
به مسعود فیاضی فرصت دهید تا با مدیریت جهادی ایفای مسئولیت کند
 
   ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
 چهار وزیر آموزش و پرورش در ادوار گوناگون در نامه‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستند که به مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فرصت دهند تا با مدیریتی جهادی ایفای مسئولیت کند.
حسین مظفر، علیرضا علی‌احمدی، سید محمد بطحایی و محمود فرشیدی چهار وزیر آموزش و پرورش در ادوار گوناگون در نامه به نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستند که به مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فرصت دهند تا با مدیریتی جهادی ایفای مسئولیت کند.
در ابتدای متن نامه مشترک ۴ وزیر سابق آموزش‌ و پرورش، حسین مظفر، علیرضا علی‌احمدی، سید محمد بطحایی و محمود فرشیدی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمده است: «درخواست داریم که در صورت صلاحدید و پس ‌از ارزیابی توانمندی‌ها و برنامه‌های آقای فیاضی، به ایشان فرصت بدهید تا در سمت وزیر آموزش‌ و پرورش با مدیریتی جهادی ایفای مسئولیت کند.»
در ادامه نامه مذکور آمده: «همچنین با توجه به مشکلات متراکم مدارس و آموزش‌ و پرورش، از کمبود معلم و کتاب‌های درسی گرفته تا نابسامانی‌های آموزش حضوری و مجازی و تأخیر طولانی در عدم پرداخت حق‌التدریس‌ها و رتبه‌بندی و بودجه سال آینده و نظایر آن ضروری به‌نظر می‌رسد که هرچه سریع‌تر وزیر آموزش‌ و پرورش منصوب شود تا بتواند با حمایت و هدایت نمایندگان دردمند و دولت برای کاهش مشکلات چاره‌اندیشی نماید.»