به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 12,674
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 25,717
بازدید ماه: 133,198
بازدید کل: 25,999,903
افراد آنلاین: 133
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۳۴۳ - خاطره ای ازسردار شهید حسین منجزی : گویی شهادت به او الهام شد ۱۴۰۱/۰۱/۲۷
خاطره ای از سردار شهید حسین منجزی :
 
گویی شهادت به او الهام شد 
 
۱۴۰۱/۰۱/۲۷
قاب عکس شهیدِ ترور در دست «حاج حسین» بود که ترور شد + عکس - مشرق نیوزقاب عکس شهیدِ ترور در دست «حاج حسین» بود که ترور شد + عکس - مشرق نیوز
سردار منجزی، جانباز گتوندی که درس شهادت را هم پاس کرد - ایرنا
 
سردار شهید حسین منجزی یکم خرداد سال 1343 همزمان با عاشورای حسینی در روستای بدیل بخش عقیلی شهرستان گتوند دیده به جهان گشود. در سال 1364 در حالی‌که یک جوان 21 ساله بود ازدواج کرد ولی یک هفته بعد از عروسی به جبهه رفت. در بهمن سال 1364 در عملیات والفجر هشت در منطقه فاو شرکت کرد و به درجه جانبازی نائل شد. او در این عملیات دست راست و پای راست خود را به دلیل مجروحیت شدید تقدیم اسلام کرد. شهید منجزی صبح روز شنبه 31 شهریور سال 1397 در رژه نیروهای مسلح که به مناسبت هفته دفاع مقدس در بلوار قدس اهواز برگزار شد، حضور داشت هدف تیر کین تروریست‌ها قرار گرفت و به همراه 22 نفر دیگر به شهادت رسید. پیکر پاک سردار شهید حسین منجزی همراه با دیگر شهدا، با حضور گسترده مردم در اهواز تشییع شد که پس از آن به زادگاهش گتوند انتقال یافت و با بدرقه همشهریانش در گلزار شهدای روستای بدیل بخش عقیلی آرام گرفت.
حسن منجزی برادر شهید حسین منجزی می‌گوید: «این شهید در شب عاشورا یعنی دو روز قبل از شهادت همه اقوام و فامیل را در خانه دعوت و با همه خداحافظی کرد و از آنها حلالیت طلبید. من عازم سفر کربلا بودم ولی شهید مانع رفتنم شد، به من گفته بود کار مهمی دارم این سفر را فعلا لغو کن، گویی به او الهام شده بود که قرار است به شهادت برسد.»
Image result for ‫گل لاله‬‎