به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 692
بازدید دیروز: 5,591
بازدید هفته: 12,555
بازدید ماه: 196,254
بازدید کل: 26,556,549
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۳ تیر ۱٤۰٤
Monday , 14 July 2025
الاثنين ، ۱۹ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
2506 - در دیدار آیت‌الله آملی لاریجانی و بذرپاش: دیوان محاسبات با نظارت‌های برخط باعث کاهش تخلفات شده است ۱۴۰۱/۰۳/۲۱
در دیدار آیت‌الله آملی لاریجانی و بذرپاش:
 
 دیوان محاسبات با نظارت‌های برخط باعث کاهش تخلفات شده است  
 
  ۱۴۰۱/۰۳/۲۱

در دیدار آملی لاریجانی با بذرپاش چه گذشت؟

آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس ‌مجمع تشحیص مصلحت نظام در دیدار مهرداد بذرپاش رئیس ‌کل دیوان محاسبات کشور ضمن تبریک بابت تمجید مقام معظم رهبری و قدردانی از تلاش‌های دیوان برای ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه، تصریح کرد: دیوان محاسبات با نظارت کارآمد و اثرگذار خود بر شرکت‌های دولتی، می‌تواند موجب کاهش تخلفات و استفاده بهینه از منابع کشور شود.
رئیس ‌مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سهم شرکت‌های دولتی در بودجه کل کشور نسبت به مصارف عمومی بودجه عدد قابل توجهی است، اظهار کرد: حسابرسی دقیق و موشکافانه عملکرد شرکت‌های دولتی در چهارچوب قوانین عامه و نیز قانون بودجه کل کشور از جمله وظایف مهمی است که دیوان محاسبات بر عهده‌دارد.
مهرداد بذرپاش رئیس‌کل دیوان محاسبات نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت‌ها، شعار دیوان محاسبات در دوره فعلی را «دیوان فناورانه مردم پایه» عنوان کرد و گفت: دیوان محاسبات در این دوره توفیقات بسیار خوبی برای ارائه به موقع گزارش تفریغ بودجه داشته است و با نظارت‌های برخط، باعث کاهش تخلفات و پرونده‌های دیوان محاسبات نسبت به گذشته شده است.
وی همچنین با ارائه گزارشی از حسابرسی شرکت‌های دولتی، ابراز امیدواری کرد که دیوان محاسبات با تمهیدات قانونی مناسب، بتواند حسابرسی موثرتر و دقیق‌تری درخصوص شرکت‌های دولتی داشته باشد.