به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,885
بازدید دیروز: 20,540
بازدید هفته: 6,885
بازدید ماه: 117,943
بازدید کل: 26,478,379
افراد آنلاین: 18
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱٤ تیر ۱٤۰٤
Saturday , 5 July 2025
السبت ، ۱۰ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
600 - حزب‌الله لبنان: ارتباطمان با ایران اعتقادی است در جنگ بعدی با اسرائیل هم پیروزیم ۱۴۰۱/۰۴/۲۵

حزب‌الله لبنان:

ارتباطمان با ایران اعتقادی است در جنگ بعدی با اسرائیل هم پیروزیم

  ۱۴۰۱/۰۴/۲۵

شیخ نعیم قاسم: پاسخ حزب‌الله به رژیم صهیونیستی کاملا حساب شده بود/ برجام از  پرونده‌های منطقه‌ای جداست- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnim
معاون حزب‌الله لبنان ضمن این‌که ارتباط این جنبش با ایران را امری اعتقادی خواند، گفت که حزب‌الله متفاوت از قبل شده و اگر جنگی رخ دهد، پیروز آن خواهد بود.

شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در گفت‌وگویی با شبکه «المنار» به صحبت درباره آخرین تحولات لبنان پرداخت. شیخ قاسم با اشاره به رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «اگر جنگی رخ دهد، حزب‌الله کاملاً متفاوت از سابق شده، دشمن در چند زمینه عقب‌نشینی کرده و ان‌شاءالله پیروزی، از آن ماست.» وی این را هم گفت که: «رابطه حزب‌الله با ایران موضوعی اعتقادی است و ما از این رابطه در راستای منافع لبنان و بر اساس رویکردهای خود استفاده می‌کنیم.» به گزارش فارس، قاسم افزود، حزب‌الله یکی از احزاب نادر است که در تحلیل به حجم زیادی از اطلاعات تکیه می‌کند و همین موضوع یکی از دلایل پختگی تصمیم است. مشکلات داخلی لبنان به دلیل فساد، پارتی‌بازی و محاصره آمریکاست و باید در برابر اینها و محاصره آمریکا ایستاد.