به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,977
بازدید دیروز: 8,179
بازدید هفته: 52,234
بازدید ماه: 228,431
بازدید کل: 27,573,950
افراد آنلاین: 30
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲٤ مهر ۱٤۰٤
Thursday , 16 October 2025
الخميس ، ۲٤ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
۳/۱۸۴ - با خورشید انقلاب(خاطراتی از رهبر معظم انقلاب) :مخالفت با مجرّد زیستن ۱۴۰۱/۰۸/۱۶

 با خورشید انقلاب(خاطراتی از رهبر معظم انقلاب) :

مخالفت با مجرّد زیستن  

  ۱۴۰۱/۰۸/۱۶

مخالفت با مجرّد زیستن
از ویژگی‌های آقا این بود که با داشتن همسر، با ازدواج مجدّد کسی که همسر داشت و می‌خواست بدون دلیل و عذر موجه ازدواج مجدد کند، به‌شدت مخالف بودند. در یک مورد دیدیم وقتی آگاه شدند، به‌شدّت اظهار ناراحتی کردند. در مقابل به‌عکس، اگر کسی همسرش فوت کرده بود، به‌شدّت توصیه می‌کردند که برود و ازدواج کند.
یک صحنه جالبی بود؛ به منزل خانواده شهیدی رفتیم و وقتی نشستیم و صحبت پیش آمد، متوجه شدیم که مادر شهید فوت کرده و پدر شهید هم آدم مسنّی بود؛ مثلاً شصت یا هفتاد ساله بود و دختران بزرگی هم داشت. آقا فرمودند که برای پدرتان زن بگیرید و آن دختر خانمی که بزرگ‌تر بود، جواب داد که آقا ما مثل گُل، پدرمان را نگه می‌داریم، چه نیازی است ایشان زن بگیرد. 
آقا فرمودند که به شما تکلیف می‌کنم که برای پدرتان زن بگیرید. به هر حال، تکلیف شرعی به دختر کردند که بروند و برای پدرشان زن بگیرند، یعنی این طور تأکید بر ازدواج داشتند و مخالف مجرّد زیستن بودند.
*سردار مصطفی متولیان، مسئول سابق حفاظت بیت رهبری زندگینامه مقام معظّم رهبری‌، موسسه فرهنگی قدر ولایت