به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 16,028
بازدید دیروز: 10,007
بازدید هفته: 69,086
بازدید ماه: 105,763
بازدید کل: 25,972,476
افراد آنلاین: 77
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Friday , 2 May 2025
الجمعة ، ٤ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲ - خاتمی؛ از تهدید دانشجویان معترض به اخراج تا حمایت از اقلیت قانون‌شکن در دانشگاه ۱۴۰۱/۰۹/۱۵

 

خاتمی؛ از تهدید دانشجویان معترض به اخراج

تا حمایت از اقلیت قانون‌شکن در دانشگاه  

    ۱۴۰۱/۰۹/۱۵

سید محمد خاتمی - ایران پدیا
سید محمد خاتمی اخیرا در بیانیه‌ای که در آستانه روز دانشجو منتشر کرده بدون اشاره به سابقه ضد استعماری و ضد آمریکائی روز 16 آذر مدعی شده است: «با وجود درد و داغی که از خون‌های ریخته شده و آسیب‌هائی که مردم در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی به خصوص اخلاقی دیده و می‌بینند، بر دل داریم، جای خوشوقتی است که پس از انفعال تحمیل شده بر دانشگاه، اینک شاهد حضور و ابراز وجود دانشجویان در جریان‌های اخیر هستیم و خوشوقتی بیشتر اینکه همدلی و هم‌سخنی بخش مهمی از استادان را با دانشجویان می‌بینیم.»
وی همچنین در ادامه بدون اشاره به هتاکی، فحاشی ناموسی، شکستن در و پنجره سلف، حمله و آسیب به دیگران و تهدید برای تعطیلی کلاس‌ها از سوی برخی دانشجونماها در دانشگاه‌های کشور ادعا کرده: «از سوی دیگر آنچه موجب تأسف فراوان است، بازداشت گسترده دانشجویان و ایجاد محدودیت‌های آموزشی، صنفی و سیاسی برای آنان و اخراج و اعمال فشار بر استادان است؛ امری که نه با مبانی و موازین آزادی و حقوق انسانی سازگار است و نه در نهایت امنیّت پایدار دانشگاه و جامعه را تأمین می‌کند.»
رئیس ‌دولت اصلاحات که طی دو دهه اخیر در توطئه و فتنه‌های براندازانه طراحی شده از سوی غرب و نظام سلطه علیه کشورمان مشارکت فعال و نقش کلیدی داشته و البته همه آنها نیز با شکست مواجه شده‌، مسئولان را به حرکت به سوی آنچه حکمرانی خوب عنوان کرده توصیه کرده است. 
گفتنی است ابراز خرسندی رئیس ‌دولت اصلاحات از حضور برخی دانشجویان در اغتشاشات اخیر و همچنین تلاش برای پرده‌پوشی از اقدامات شنیع برخی از آنها‌، در حالی است که وی در جریان برگزاری مراسم روز دانشجو در سال 83 هنگامی که از سوی برخی معترضان و طرفداران طیف مدعی اصلاحات هو شد، با عصبانیت آنها را تهدید کرد و گفت: «این خلاف دموکراسی است؛ این چه وضعی است که ایجاد کرده‌اید، مگر شما چند نفر هستید که هو می‌کنید؟ کاری نکنید که بگویم بیرون‌تان کنند، آدم باشید وگوش بدهید.»