به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,486
بازدید دیروز: 13,053
بازدید هفته: 35,582
بازدید ماه: 143,063
بازدید کل: 26,009,766
افراد آنلاین: 19
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 5 May 2025
الاثنين ، ۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
691 - خبرنگار اینترنشنال: با اخبار دروغ سعی می‌کنیم ایران را در آشوب و شورش نشان دهیم/ کاخ سفید حفاظت از پمپئو ۱۴۰۱/۱۰/۲۱

خبرنگار اینترنشنال:

با اخبار دروغ سعی می‌کنیم ایران را در آشوب و شورش نشان دهیم 

    ۱۴۰۱/۱۰/۲۱

خبرنامه دانشجویان ایران - گفت‌وگو با خبرنگار اینترنشنال/ همه همدیگر را متهم  به ارتباط با ایران می‌کنند - صاحب‌خبر
 
بعد از اعلام تروریستی بودن شبکه سعودی ‌اینترنشنال توسط ایران و شکست پروژه اغتشاشات به نظر می‌رسد وضعیت این شبکه تروریستی در مرحله جدیدی قرار گرفته است؛ برخی اعضا به گروه‌ها و افراد وابسته به ایران پیام‌های همکاری می‌دهند؛ برخی از سوی دولت انگلیس ممنوع‌الخروج شده‌اند و برخی دیگر از احتمال اینکه سرویس‌های جاسوسی آنها را با دیگر دستگاه‌های اطلاعاتی مبادله یا معامله‌ کنند، نگران هستند.
به گزارش تسنیم، برای پاسخ به سؤالات متعدد درباره وضعیت این‌روزهای شبکه تروریستی سعودی ‌اینترنشنال با یکی از کارکنان این شبکه، گفت‌وگویی انجام شده است؛ فایل این گفت‌وگو و نام فرد یاد شده محفوظ است.
همه همدیگر را  متهم به ارتباط با ایران می‌کنند
این کارمند یا خبرنگار شبکه تروریستی سعودی ‌اینترنشنال در بخشی از این گفت‌وگو، تصریح کرده است: وضعیت بحرانی درون این شبکه حاصل سیاست‌های غلط مدیران غیرحرفه‌ای و برخی از خبرنگاران وابسته به گروه‌های ضد انقلاب شاغل در این شبکه است؛ امروز در این شبکه، وقتی یکی از خبرنگاران یا مجریان چند ساعتی تاخیر می‌کنند، همه با نگاه تردید به او نگاه می‌کنند، تقریبا همه همدیگر را متهم به ارتباط با ایران می‌کنند چون اطلاعات مهمی از این شبکه در اختیار ایران قرار گرفته که موجب این حدس و گمان‌ها شده است.
این کارمند اینترنشنال که به‌صورت مخفیانه اطلاعاتی از درون این شبکه را نیز برای یکی از مرتبطینش در لندن بازگو کرده است، تأکید کرده است: رفتارهای غیرحرفه‌ای مدیران اینترنشنال مسبب اصلی وضعیت امروز است؛ مدیران شبکه در وقایع اخیر ایران با عبور از بسیاری از خط قرمزها و اصول خبرنگاری و رسانه‌ای باعث شدند تا ایران اتهام تروریستی به ما بزند و این‌طور احساس ناامنی در لندن برای ما ایجاد شود.
خبرهای دروغ را منتشر کنیم!
وی افزود: ما بدون هیچ تحقیقی در مورد خبرهایی که ادعا می‌شود از ایران رسیده آنها را منتشر می‌کنیم و با دست‌کاری تصاویر و صداگذاری هم سعی داریم هر روز ایران را در شورش و آشوب نشان دهیم. بسیاری از این خبرها از طرف گروه‌های اپوزیسیون تهیه می‌شود و ما مجبوریم خبری که حتی خودمان باور نداریم را منتشر کنیم!
کاربران ایرانی ما را مسخره می‌کنند
او ادامه داد: برخی از افرادی را که به عنوان کارشناس در این شبکه دعوت می‌کنیم سواد حداقلی برای مصاحبه را هم ندارند؛ در اکثر مواقع و قبل از مصاحبه، سؤال و جواب‌ها را به آنها می‌دهیم که بتوانند صحبت کنند. من در شبکه‌های اجتماعی می‌بینم که اکانت‌های واقعی از درون ایران ما را به خاطر برخی از مهمانانمان مسخره می‌کنند.
این عضو شبکه سعودی اینترنشنال اضافه کرد: مدیران اینترنشنال صرفاً پول زیادی در اختیار دارند و خرج می‌کنند و اصلاً برایشان اهمیتی ندارد که اصول کار حرفه‌ای چیست. برخی از همکاران ما در این شبکه از گروه‌های مختلف اپوزیسیون هستند. 
برخی از آنها با یکدیگر به شدت اختلاف دارند که گویا یک‌بار کار به زد و خورد هم رسیده است. من خودم این صحنه را ندیدم، اما گویا اخبارش به بیرون هم درز کرده بود.
وی با اشاره به فعالیت چندین ساله برخی شبکه‌های فارسی‌زبان ضدانقلاب در لندن اضافه کرد: من نمی‌خواهم از کسی اسم ببرم، اما مدیران شبکه‌های رقیب در لندن را می‌شناسم و می‌دانم حداقل در مدیا و برنامه‌‌سازی حرفه‌ای هستند.

 
هراس از انتقام ایران 
 کاخ سفید حفاظت از پمپئو و هوک را تمدید کرد
همزمان با افزایش هراس آمریکایی‌ها از انتقام سخت ایران از آمران و عاملان ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، تدابیر امنیتی برای حفاظت از مایک پمپئو و رابرت هوک، به ترتیب وزیر خارجه و مشاور ارشد پیشین آمریکا در امور ایران را بار دیگر تمدید کرد.
وزارت خارجه آمریکا هفته گذشته در هشدارهایی جداگانه به کنگره این کشور، اعلام کرد که تهدیدها علیه پمپئو و هوک همچنان «جدی و موثق» است. هوک در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، فرستاده ویژه وی در امور ایران بود.
پس از خروج ترامپ از توافق هسته‌ای با ایران در سال ۲۰۱۸، هوک به همراه پمپئو به دو چهره مطرح سیاست «فشار حداکثری» علیه تهران تبدیل شدند.
ایران علاوه‌بر ترامپ که دستور مستقیم ترور سردار سلیمانی را صادر کرد، پمپئو و هوک را عامل ترور وی در بغداد در ژانویه ۲۰۲۰ دانسته و متعهد شده که انتقام فرمانده دلاور ایران را خواهد گرفت.
به گزارش مهر، هشدار وزارت خارجه آمریکا پنجم ژانویه برای کنگره ارسال شده و دهمین باری است که دپارتمان دیپلماتیک کاخ سفید، حفاظت از هوک پس از پایان خدمت وی در ژانویه ۲۰۲۱ را تمدید می‌کند. همچنین این هفتمین باری است که وزارت خارجه آمریکا مصونیت و حفاظت از پمپئو را تمدید می‌کند. نکته قابل توجه درباره پمپئو این است که به طور معمول، وزیر خارجه پس از اتمام دوران خدمت در کاخ سفید، تنها چند ماه از تدابیر امنیتی دولتی برخوردار است و معمولا این حفاظت تمدید نمی‌شود.
جان برَس، سرپرست معاونت وزارت خارجه آمریکا درباره تمدید حفاظت از پمپئو گفت: بدین‌وسیله اعلام می‌کنم که تهدید مشخص علیه مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین همچنان به قوت خود باقیست. برس همچنین برای اشاره به تهدید علیه هوک، ادبیات مشابهی را به کار گرفت.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در مارس ۲۰۲۲ اعلام کرده بود که وزارت خارجه آمریکا به منظور حفاظت ۲۴ ساعته از پمپئو و هوک، ماهانه بیش از ۲ میلیون دلار هزینه می‌کند.