به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,875
بازدید دیروز: 13,132
بازدید هفته: 18,008
بازدید ماه: 18,008
بازدید کل: 26,948,854
افراد آنلاین: 72
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۲ شهریور ۱٤۰٤
Sunday , 24 August 2025
الأحد ، ۱ ربيع الأول ۱٤٤۷
شهریور 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
۵۵۴ - فرازی از وصیت‌نامه شهید غلامحسین خلف‌زاده : مدال شهادت حسینی(ع) ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
فرازی از وصیت‌نامه شهید غلامحسین خلف‌زاده  :
مدال شهادت حسینی(ع) 
   ۱۴۰۱/۱۱/۰۸

پلاک عاشقی | بسیجی شهید

بسیجی شهید غلامحسین خلف‌زاده سوم آبان‌ سال 1349 در اهواز دیده به جهان گشود و در نوجوانی راهی جبهه شد.
پس از حضور در جبهه در تاریخ سوم فروردین‌ سال 1367 در تپه ریشن کردستان عراق به فیض شهادت نائل آمد و نام خود را زمره 24 هزار شهید استان خوزستان ثبت کرد.پیکر پاک شهید غلامحسین خلف‌زاده که در سن 18 سالگی در عملیات والفجر 10 مدال شهادت را به گردن آویخت پس از انتقال به زادگاهش با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده‌های معظم شهدا تشییع و در قطعه 2 گلزار شهدای اهواز، ردیف 17 مزار 27 آرام گرفت.
مادر شهید درباره او می‌گوید: «غلامحسین فرزند دوم از هفت فرزند من است که در منطقه لشکرآباد اهواز متولد شد، سیکل نه را که گرفت به جبهه رفت و 18 ساله بود که در کردستان به شهادت رسید و پیکرش را یک هفته بعد برای ما آوردند. نمی‌دانستم ولی بعد از مدت زیادی به من گفتند که پسرم سر در بدن نداشت.»
فرازی از وصیت‌نامه شهید غلامحسین خلف‌زاده  : «خانواده عزیزم؛ در برابر مشکلات صبر و استقامت داشته باشید، این را بدانید که اگر فرزندتان به جبهه رفته است و در راه خدا و در راه مملکت اسلامی شهید شده است هیچ چیز بهتر از شهادت در راه خدا و اسلام نیست.مادر و پدر، من وصیت می‌کنم که بعد از شهادتم لباس سیاه نپوشید و برای من عزاداری نکنید چون که خودم این راه را انتخاب کرده‌ام، مادر عزیزم، شیرت را بر من حلال کن و گناهانم را ببخش.سفارشم به برادرانم این است که مسجد را خالی نگذارید، شهادت شور و شوق بسیار دارد.»

Image result for ‫گل لاله‬‎