به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 8,803
بازدید دیروز: 24,365
بازدید هفته: 49,355
بازدید ماه: 135,367
بازدید کل: 30,068,875
افراد آنلاین: 67
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۹ شهریور ۱٤۰۵
Monday , 31 August 2026
الاثنين ، ۱۸ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
3532 - عماد افروغ، جامعه‌شناس، پژوهشگر و نویسنده درگذشت ۱۴۰۲/۰۱/۲۵
عماد افروغ، جامعه‌شناس، پژوهشگر و نویسنده درگذشت   
۱۴۰۲/۰۱/۲۵
 
عماد افروغ، جامعه‌شناس، پژوهشگر و نویسنده، بامداد جمعه 25 فروردین 1402 به‌دلیل عوارض ناشی از بیماری سرطان درگذشت.
دکتر عماد افروغ، جامعه‌شناس، پژوهشگر و نویسنده کشورمان، دقایقی پس از اذان صبح آخرین شب قدر ماه مبارک رمضان، دیده از جهان فرو بست.
افروغ که متولد سال ۱۳۳۵ شیراز بود در سال ۱۳۶۵ از دانشگاه همان شهر، کارشناسی جامعه‌شناسی و در سال ۱۳۶۹ از همین دانشگاه کارشناسی ارشد را گرفت و دکتری جامعه‌شناسی را از دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۷۶ دریافت کرد.
او در سال ۱۳۷۳ به‌عنوان دانشجوی نمونه کشور در مقطع دکتری شناخته شد و از سال ۱۳۷۶ به مدت ۶ سال عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس بود. از سال ۱۳۸۲ به‌عنوان عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی فعالیتش را آغاز کرد و تا روزهای آخر عمرش، مدیریت گروه علم و دین این پژوهشگاه را برعهده داشت.
او در مجلس هفتم شورای اسلامی، ریاست کمیسیون فرهنگی این مجلس را نیز عهده‌دار بود.
به گفته فرزند آن مرحوم، دکتر عماد افروغ به‌دلیل ارادت ویژه‌ای که به مولای متقیان علی علیه‌السلام داشت، در واپسین سال‌های عمرش مشغول پژوهش روی نهج‌البلاغه بود، اما بسیاری از کارهای او به‌دلیل بیماری و مرگش، ناتمام ماند.
روزنامه کیهان این ضایعه را به خانواده آن مرحوم و همچنین همکارانش در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، تسلیت عرض می‌نماید.

 

یادی از یک وصیت قابل تامل
 مرحوم عماد افروغ: تجمل و اسراف را به مراسم ختم من راه ندهید
 

زهرا کاظم‌پورفرد، همسر مرحوم زنده‌یاد عماد افروغ در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به ساده‌زیستی و تأکید ایشان بر پرهیز از اسراف، گفت: همه کسانی که به خانه ما رفت و آمد داشته‌اند، ساده‌زیستی ایشان را از نزدیک دیده و احساس کرده‌اند. ایشان از هرگونه تجملی ابا داشت و حتی به ما تأکید کرده بود که پس از فوت به هیچ وجه مراسم ختمشان در سالن‌های مجلل و یا مسجدی که بوی تشریفات دهد، برگزار نشود.
وی ادامه داد: حتی یک بار که به مراسم ختمی در یک مسجد مجلل رفته بودیم، به ما یادآوری کردند که در چنین مکان‌هایی برای من مراسم برگزار نکنید و از دوستان و آشنایان هم بخواهید برای حضور در مراسمم از هر اقدامی که نشانه تجمل و مایه اسراف باشد، پرهیز کنند.
دکتر عماد افروغ، جامعه‌شناس، پژوهشگر و نویسنده کشورمان، دقایقی پس از اذان صبح آخرین شب قدر ماه مبارک رمضان، دیده از جهان فرو بست.
مراسم بزرگداشت مرحوم عماد افروغ، امروز دوشنبه ۲۸ فروردین‌ماه از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸ در مسجد امیرالمؤمنین(ع) واقع در خیابان کارگر شمالی، روبروی پمپ بنزین برگزار می‌شود.