به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,534
بازدید دیروز: 13,053
بازدید هفته: 34,630
بازدید ماه: 142,111
بازدید کل: 26,008,813
افراد آنلاین: 110
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 5 May 2025
الاثنين ، ۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۳۶۵ - همزمان با روز شهادت امام صادق (ع)؛ پیکر شهید حسین‌زاده پس از ۴۰ سال دوری تشییع می‌شود ۱۴۰۲/۰۲/۲۵

همزمان با روز شهادت امام صادق (ع)؛

پیکر شهید حسین‌زاده پس از ۴۰ سال دوری تشییع می‌شود 

۱۴۰۲/۰۲/۲۵

پیکر شهید حسین‌زاده پس از ۴۰ سال دوری تشییع می‌شودپیکر پاسدار شهید رجب حسین‌زاده پس از ۴۰ سال شناسایی شد | پایگاه تحلیلی خبری  خبر و هنر

پیکر شهید رجب حسین‌زاده پس از ۴۰ سال دوری، فردا سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) تشییع و به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر شهید رجب حسین‌زاده که ۱۷ شهریور سال ۱۳۶۲ در سن ۱۸ سالگی، در عملیات والفجر۳ در منطقه مهران به شهادت رسید، پس از ۴۰ سال از طریق آزمایش DNA شناسایی و به زادگاهش بیرجند منتقل شد.

ابوالفضل نوفرستی مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌جنوبی در این‌باره گفت: فردا سه شنبه ۲۶ اردیبهشت همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) پیکر پاک شهید حسین‌زاده بر دستان مردم شهیدپرور از سه راه اسدی تا آرامستان بیرجند تشییع و در قطعه ۲ گلزار شهدای این شهر به خاک سپرده می‌شود.

وی افزود: پس از اعلام این خبر به خانواده شهید حسین‌زاده، پیکر این شهید تازه شناسایی شده، شب گذشته از تهران وارد بیرجند شد و مراسم وداع مردمی با این‌شهید در هیأت کهف الشهدا بیرجند برگزار شد.

Image result for ‫گل لاله‬‎