به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,327
بازدید دیروز: 7,798
بازدید هفته: 9,125
بازدید ماه: 182,628
بازدید کل: 26,049,325
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۱ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 11 May 2025
الأحد ، ۱۳ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۷۷۸ - سردار رادان: جزای کسی که در برابر مردم و امنیت اسلحه کشید افتادن جنازه‌اش در کنار اسلحه است ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
سردار رادان:
جزای کسی که در برابر مردم و امنیت اسلحه کشید
افتادن جنازه‌اش در کنار اسلحه است
   ۱۴۰۲/۰۵/۱۵

به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در نشست صمیمانه با مدیران رسانه‌ها و ‌خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار در ستاد فراجا برگزار شد، به شرح روایتی از ماجرای حمله به کلانتری ١۶ زاهدان پرداخت و گفت: ما در این ماجرا درحالی که مأموران ما مشغول عملیات بودند، اولین خبر را منتشر کردیم و سعی کردیم تا روایت اول را از منبع خودمان منتشر کنیم.
رادان ادامه داد: آن زمان گفتند کلانتری سقوط کرد و... در حالی در کلانتری ما که یک مقر انتظامی خدماتی است، تنها هشت نفر حضور داشتند و آنها هم مقاومت کردند تا هر چهار تروریست به هلاکت رسیدند. حالا اطلاعات آن چهار تروریست را داریم که در سوریه و لبنان آموزش تروریستی دیده بودند.
وی تصریح کرد: اگر کسی در برابر مردم و امنیت اسلحه کشید، تنها حقش این است که در کنار اسلحه جنازه‌اش بیفتد، برخی می‌گویند این حرف‌ها را نزنید اما تاکید می‌کنم که مگر می‌شود با تروریست با رودربایستی حرف زد؟ جواب تروریست دفاع و حمله است.
فرمانده انتظامی کشور با ‌اشاره به حادثه تروریستی برجک مزه سر افزود: در موضوعات گوناگون اخیر نظیر درگیری مرزداران در برجک مزه سر و یا حادثه تروریستی کلانتری ۱۶ زاهدان، پلیس با روایت اول عرصه را بر رسانه‌های معاند تنگ کرد.