به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 19,806
بازدید دیروز: 13,827
بازدید هفته: 101,539
بازدید ماه: 110,325
بازدید کل: 26,470,786
افراد آنلاین: 24
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۳ تیر ۱٤۰٤
Friday , 4 July 2025
الجمعة ، ۹ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۳۹۹ - سیدحمید سیدهاشمی جانباز ۷۰ درصد کاشانی به یاران شهیدش پیوست ۱۴۰۲/۰۶/۲۸

سیدحمید سیدهاشمی جانباز ۷۰ درصد کاشانی

به یاران شهیدش پیوست

 ۱۴۰۲/۰۶/۲۸

عطر خوش معنویت؛ دیدار با جانباز ۷۰ درصد سیدحمید سیدهاشمیتشییع پیکر جانباز ۷۰ درصد کاشانی - خبرگزاری حوزه

 

کاشان – سید حمید سید هاشمی، جانباز ۷۰ درصد کاشانی به یاران شهیدش پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر جانباز سیدحمید سیدهاشمی جانباز قطع نخاع کاشانی که سال‌ها در بستر بیماری بوده و عارضه‌های ناشی از عوارض جنگی قطع نخاع شده بود، پس از تحمل درد و رنج به خیل یاران شهیدش پیوست.

بنا بر این گزارش سیدحمید سیدهاشمی جانباز ۷۰ درصد کاشانی در سال ۱۳۴۲ متولد شد و در عملیات رمضان سال ۱۳۶۱ از ناحیه سر مجروح و به درجه جانبازی نائل شدند و پس از تحمل سال‌ها رنج و سختی ناشی از جراحات جنگی به خیل یاران شهیدش پیوست.

جانباز سرافراز سیدهاشمی بر اثر عوارض ناشی از جنگ تحمیلی با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کرد بر اثر تشنج‌های مکرر و افزایش شدت آن قدرت تکلم، تحرک و حتی بلع خود را از دست داده بود.

بنا به اطلاعیه اعلام شده مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید فردا چهارشنبه ۳۰ شهریور از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در ناحیه مقاومت بسیج کاشان و پس از آن مراسم تشییع پیکر جانباز شهید سیدحمید سیدهاشمی عصر روز چهارشنبه از ساعت ۱۶ از مقابل ناحیه مقاومت بسیج کاشان به طرف گلزار شهدای دارالسلام گلابچی گذاشت برگزار می‌شود.

Image result for ‫گل لاله‬‎