به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,405
بازدید دیروز: 13,053
بازدید هفته: 27,501
بازدید ماه: 134,983
بازدید کل: 26,001,687
افراد آنلاین: 56
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 5 May 2025
الاثنين ، ۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
800 - بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تبادل زندانیان ایرانی و آمریکایی ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

 

بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تبادل زندانیان ایرانی و آمریکایی

  ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تبادل زندانیان ایرانی و آمریکایی | خبرگزاری  فارس
وزارت خارجه عمان سه‌شنبه شب (۱۹ سپتامبر) با انتشار بیانیه‌ای از تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا استقبال و ابراز امیدواری کرد که این اقدامات مثبت که موجب حفظ ثبات منطقه خواهد شد، ادامه یابد.
در این بیانیه آمده است: «سلطنت عمان از آزادی متقابل اتباع ایرانی و آمریکایی استقبال می‌کند و از همکاری‌ عالی جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا با تلاش‌های سلطنت عمان و کشور قطر در این زمینه قدردانی و ابراز امیدواری می‌کند که گام‌های مثبت در راستای حفظ ثبات منطقه و تحکیم اصول صلح و امنیت بین‌المللی ادامه یابد». وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز دوشنبه‌شب در این خصوص با صدور بیانیه‌ای از «دولت قطر» برای نقش‌آفرینی موثر در فرآیند انتقال منابع مالی و تبادل زندانیان و همچنین از تلاش‌های ارزشمند «سلطنت عمان» در پیشبرد این روند و نیز از همکاری «دولت سوئیس» به دلیل مشارکت در تسهیل این فرآیند قدردانی کرد. روز دوشنبه پیش (۲۷ شهریورماه) فرآیند آزاد‌سازی دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی به سرانجام رسید و این مبالغ به حساب‌های ایران در بانک‌های قطر واریز شد. از سوی دیگر تبادل زندانیان با آمریکا نیز صورت گرفت. توافق مذکور در ۱۹ مردادماه بین ایران و آمریکا حاصل شده بود. شامگاه دوشنبه در پی اجرای توافق بین ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان، پنج زندانی ایرانی شامل «مهرداد معین انصاری»، «کامبیز عطار کاشانی»، «رضا سرهنگ‌پور کفرانی»، «امین حسن‌زاده» و «کاوه لطف‌الله افراسیابی» آزاد شدند که مهرداد معین انصاری و رضا سرهنگ‌پور وارد ایران شدند. در این تبادل همچنین «سیامک نمازی»، «عماد شرقی» و «مراد طاهباز» سه جاسوس آمریکایی به همراه دو نفر دیگر که یکی از آنها زن بود، آزاد و به دوحه منتقل و از آن‌جا به آمریکا رفتند.
به گزارش فارس، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست‌وزیر قطر نیز سه‌شنبه (۱۹ سپتامبر، ۲۸ شهریور) در گفت‌وگوی اختصاصی با «کریستین امان‌پور» در شبکه «سی‌ان‌ان» گفت آنچه (دوشنبه) رخ داد درواقع توافق  نگ بنای بزرگی برای باز‌سازی اعتماد بین دو کشور بود. امیدوارم هر دو کشور باور داشته باشند این، به فضای بهتر برای تلاش به منظور دستیابتوافق کامل در موضوع هسته‌ای و هر موضوع باقیمانده دیگر منتهی خواهد شد.