به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 238
بازدید دیروز: 4,134
بازدید هفته: 4,372
بازدید ماه: 224,955
بازدید کل: 26,585,236
افراد آنلاین: 30
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۹ تیر ۱٤۰٤
Sunday , 20 July 2025
الأحد ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
3924 - از «رادیو اسرائیل» تا «اینترنشنال» ستاد پروپاگاندای رژیم صهیونیستی علیه ایران ۱۴۰۲/۰۸/۰۳

از «رادیو اسرائیل» تا «اینترنشنال»

ستاد پروپاگاندای رژیم صهیونیستی علیه ایران 

    ۱۴۰۲/۰۸/۰۳

از «رادیو اسرائیل» تا «اینترنشنال»؛ ستاد پروپاگاندای رژیم صهیونیستی علیه  ایران | خبرگزاری فارس

قرن بیستم و سده‌ای که جنگ‌های متعددی را به‌چشم دیده بود، یکی از مهم‌ترین وسایل ارتباطی و اطلاع‌رسانی و حتی تبلیغات و پروپاگاندای جنگی‌اش رادیو بود؛ از استفاده محدود از آن در جنگ اول بین‌الملل تا استفاده گسترده در جنگ جهانی دوم؛ رادیو حتی به سنگرهای سربازان قوای متفقین و متحدین هم راه یافته بود و اخبار را دنبال می‌کردند؛ شبکه‌های رادیویی برای موفقیت بیشتر در سطح جهان اقدام به راه‌اندازی زبان‌های مختلف کردند چنانکه رادیو برلین با تأسیس بخش فارسی زیر نظر وزارت تبلیغات آلمان نازی تلاش می‌کرد افکار عمومی ایرانیان را به ایدئولوژی نازیسم جلب کند.
به گزارش تسنیم، در این فضای رقابتی رادیو فارسی BBC مشغول به کار شد که سال گذشته بعد از 82 سال فعالیت اعلام تعطیلی کرد؛ رادیویی که شاید مهم‌ترین رخداد تاریخ معاصر که با آن گره خورده، رمزی باشد که در شب کودتای
28 مرداد 1332 و سرنگونی دولت محمد مصدق اعلام کرد؛ گوینده BBC آن شب با اعلام جمله «اکنون ساعت دقیقاً 12 نیمه‌شب است» به‌ جای جمله همیشگی «اکنون ساعت 12 نیمه‌شب است» پیامی رمزی به شاه و همراهانش برای اطمینان بخشیدن به آنان و نشان دادن آمادگی لندن برای عملیات کودتا داد.
البته مأموریت این رادیو اکنون به بخش فارسی شبکه BBC منتقل شده است. رادیو مسکو نیز 23 ژوئن سال 1941، یک روز پس از حمله آلمان به اتحاد جماهیر شوروی به‌ زبان فارسی راه افتاد که به اخبار دفتر اطلاعاتی شوروی اختصاص داشت. کارکرد رادیو در زمان‌های جنگ محدود به فعالیت تبلیغاتی جبهه خودی نبود بلکه اپوزیسیون و مزدوران نیز از رادیو برای تضعیف نیروهای کشورشان استفاده می‌کردند.
چنانکه در زمان جنگ تحمیلی ایران و عراق، رادیو مجاهد وابسته به گروهک منافقین در جبهه دشمن به مزدوری برای رژیم بعث می‌پرداخت. این رادیو بعد از ورود این گروهک به فاز مسلحانه در 30 خرداد 60، 
از 3 مرداد همان سال با تجهیزات ابتدائی در کوهستان‌های کردستان کار خود را آغاز کرد و بعد از انتقال سرکردگان و اعضای آن به عراق، از آنجا به پخش برنامه می‌پرداخت.
یکی دیگر از رادیوهای فارسی‌زبان سال‌های گذشته، رادیو اسرائیل بود که از سال 1958 شروع به کار کرد و بعد از قریب 60 سال فعالیت در سال 2017 به کار خود پایان داد؛ این رادیو در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب رفته‌رفته به محاق رفت؛ علاوه‌بر کم‌رونق شدن رادیو میان وسایل ارتباط جمعی، یک علت مهم آن منفور بودن رژیم صهیونیستی میان مردم ایران بود و حتی بین رسانه‌های فارسی‌زبان خارج کشور همچون رادیو BBC و صدای آمریکا، نقش کمرنگی در تحولات داشت.
در سال‌های اخیر و غلبه تصویر بر صدا، رادیوهای بیگانه جای خود را به شبکه‌های تلویزیونی دادند و جبهه ضدایرانی اقدام به راه‌اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای کرد. BBC فارسی جایگزین رادیو BBC شد اما رادیو اسرائیل به‌رغم تعطیلی شاید به‌دلیل نداشتن برد رسانه‌ای، جایگزینی نداشت تا در سال جاری که شبکه تلویزیونی اینترنشنال به رسانه رژیم صهیونیستی تبدیل شد.
تغییر کارفرما از «سعودی»
به «صهیونیسم»
شبکه اینترنشنال سال 96 و همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران با جمعی از خبرنگاران جداشده از BBC فارسی - و البته با حقوق بالاتر - آغاز به کار کرد؛ از ابتدای تأسیس این شبکه حدس و گمان‌هایی درباره منابع مالی آن مطرح بود؛ رویکرد این شبکه به پوشش اخبار ضدایرانی و تریبون دادن به اپوزیسیون به‌ویژه بازماندگان سلطنت متمرکز بود اما گزارش گاردین و افشاگری برخی فعالان اپوزیسیون ماهیت سعودی آنها را افشا کرد. روزنامه گاردین سال 97 در گزارشی نوشت «عربستان سعودی بودجه هنگفت 250 میلیون دلاری شبکه اینترنشنال را تأمین می‌کند.»؛ این بخشی از گزارشی بود که از منابع مالی این شبکه ضدایرانی منتشر شد.
گاردین در گزارشی که منتشر کرده بود از افرادی همچون سعود القحطانی - یکی از دو مقام ارشدی که پس از ماجرای قتل جمال خاشقجی از سمتش برکنار شد - یا عادل العبدالکریم نام برده بود.
هدف‌گذاری ضدایرانی این شبکه در سال‌های گذشته و به‌خصوص در اغتشاشات سال قبل کاملاً آشکار شد تا جایی که رعنا رحیم‌پور خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در فایل صوتی که از وی منتشر شد، هدف پشت‌پرده آشوب‌طلبی‌ها را نه دموکراسی، بلکه تجزیه ایران دانست و اعلام کرد، در رسانه سعودی ایران اینترنشنال ابلاغ شده است که فقط با رهبران احزاب [تجزیه‌طلب] گفت‌وگو و به آنها تریبون داده شود!
با پایان اغتشاشات و افشای ماهیت ضدایرانی این شبکه و همچنین توافق ایران و عربستان، خبرهایی درباره تغییر اسپانسر مالی و تکفل آنها از سوی اسرائیل منتشر شد؛ محمد منظرپور، سردبیر سابق شبکه اینترنشنال چندی پیش گفته بود که مدیریت این تلویزیون از سعودی‌ها به اسرائیل انتقال یافته است و موساد پشت این شبکه است! افزایش مصاحبه‌های این شبکه با سران رژیم صهیونیستی همچون بنیامین نتانیاهو و «ران درمر» وزیر امور استراتژیک کابینه وی مؤیدی بر همین ادعا بود.
این حدس و گمان‌ها زمانی تقویت شد که با شروع حمله حماس به مواضع صهیونیست‌ها، این شبکه کاملاً جانبدارانه به ‌نفع اسرائیل وارد عمل شد. استودیوی پخش زنده در همان روزهای ابتدائی به بیت‌المقدس منتقل شد و خبرنگاران این شبکه در فلسطین اشغالی مستقر شدند.
از سوی دیگر، فعالیت کارمندان سابق رادیو اسرائیل در این شبکه در یک سال اخیر و به‌خصوص در این دو هفته قوت گرفته است. منشه امیر با نام ایرانی «منوچهر ساچمه‌چی» مدیر و گزارشگر مشهور رادیو اسرائیل بود که تقریباً روزانه در این شبکه حضور دارد.
یگال بن سبطی بازنشسته رادیو اسرائیل هم از زمان جنگ غزه تاکنون حدود 30 بار در این شبکه حضور یافته است؛ البته از وی همواره با عناوین پژوهشگر و کارشناس مسائل اسرائیل دعوت می‌شد اما در روزهای اخیر با سمت سخنگوی فارسی دولت اسرائیل به این شبکه دعوت می‌شود!
مئیر جاودانفر دیگر روزنامه‌نگار صهیونیست فارسی‌زبانی است که کنار منشه امیر و بن‌سبطی هدایت این شبکه را در جهت اهداف رژیم صهیونیستی به‌عهده ‌دارند. ساخت مستندهایی علیه حماس و رهبران آن و حمایت خبرنگاران این شبکه از جنایات رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی، شبهه‌ای برای تحت‌ حمایت بودن کارکنان این شبکه از سوی رژیم اشغالگر قدس باقی نمی‌گذارد، حال باید دید تاریخ مصرف برای رژیم صهیونیستی تا چه ‌زمانی 
ادامه دارد!

 

 ادعای رژیم صهیونیستی درباره کمک ایران قبل از «طوفان‌الاقصی»
 
فرارو | ادعای اسرائیل درباره کمک نظامی ایران به فلسطین
در شرایطی که نیروهای مقاومت فلسطین بارها اعلام کرده‌اند که عملیات طوفان‌الاقصی یک عملیات کاملا فلسطینی است، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ادعایی علیه ایران در این باره مطرح کرد.
روزنامه «یدیعوت آحارونوت» و برخی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اظهارات«دانیل ‌هاگاری» سخنگوی ارتش این رژیم علیه ایران در رابطه با عملیات طوفان‌الاقصی خبر دادند.
طبق این گزارش‌ها، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ایران قبل از «حمله هفتم اکتبر» (روز آغاز عملیات طوفان‌الاقصی) کمک کرده و این کمک ادامه دارد.
دانیل ‌هاگاری در شرایطی که حملات غیر‌انسانی و تروریستی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان حتی صدای حامیان رژیم را درآورده است، ایران و حماس را به دست داشتن در حملات تروریستی متهم کرده است.
این مقام ارتش رژیم اشغالگر قدس روز چهارشنبه 3 آبان گفت: «دستورات برای (انجام اقدامات) تروریستی از یک مکان آمده است، ایران».
ادعا و اتهام‌زنی این نظامی صهیونیست علیه ایران و حماس در حالی صورت گرفته که نیروهای مقاومت فلسطین بارها اعلام کرده‌اند عملیات طوفان‌الاقصی یک عملیات کاملا فلسطینی بوده و برای مقابله با جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین صورت گرفته است.
پیش از این برخی مقام‌های بین‌المللی درباره هرگونه اتهام‌زنی به ایران درباره عملیات طوفان‌الاقصی هشدار داده بودند.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه طی اظهارات بیست و هفتم مهرماه با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان گفت که «خطر جدی منطقه‌ای شدن درگیری غزه وجود دارد».
لاوروف همچنین هشدار داد که تلاش برای مقصر دانستن ایران برای درگیری غزه، اقدامی تحریک‌آمیز بوده است.
به گزارش فارس، تشدید حملات شدید نظامی به نوار غزه همراه با محاصره کامل این منطقه، قطع آب، برق، سوخت و دارو و هدف قرار دادن مکرر مدارس، بیمارستان‌ها و دیگر نقاط حتی هشدار حامیان تل‌آویو از قبیل «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را در پیش داشته است.