به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 762
بازدید دیروز: 6,221
بازدید هفته: 762
بازدید ماه: 174,265
بازدید کل: 26,040,963
افراد آنلاین: 33
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۰ اردیبهشت ۱٤۰٤
Saturday , 10 May 2025
السبت ، ۱۲ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۰۶۰ - بیانیه سپاه در واکنش به شهادت صالح العاروری: شکست طوفان الاقصی با ترور ترمیم نخواهد شد ۱۴۰۲/۱۰/۱۳
بیانیه سپاه در واکنش به شهادت صالح العاروری:
 شکست طوفان الاقصی با ترور ترمیم نخواهد شد 
  ۱۴۰۲/۱۰/۱۳

سپاه پاسداران بیانیه مهم صادر کرد +جزئیات - خبرآنلاینواکنش‌ها به شهادت صالح العاروری در حمله رژیم صهیونیستی - ایسنا

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با محکومیت شدید اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله پهپادی به جنوب بیروت و شهادت صالح العاروری و دو تن از فرماندهان گردان‌های قسام، ترور و جنایت را نسخه ناکام رژیم جعلی برای جبران شکست غیرقابل ترمیم طوفان‌الاقصی و فرار از باتلاق غزه دانست.
در بخشی از این بیانیه آمده است: اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله پهپادی به جنوب بیروت که با نقض حاکمیت سرزمینی لبنان منجر به شهادت صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس و دو تن از فرماندهان گردان‌های قسام و چند تن دیگر گردید، نشان داد تداوم دیوانگی و وحشی‌گری و شهوت جنگ‌افروزی راهبرد شیطانی صهیونیست‌ها تحت حمایت دولت تروریست ایالات متحده آمریکا است. به گزارش فارس، این بیانیه می‌افزاید: بی‌تردید شکست طوفان‌الاقصی با ترور و جنایت ترمیم نخواهد شد و رژیم به زانو درآمده صهیونیستی با ارتکاب این‌گونه اقدامات هرگز قادر نخواهد بود محاسبات مقاومت را دچار خطای راهبردی سازد.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: صبر راهبردی مقاومت و حزب‌الله تحت تاثیر آمال و آرزوهای شوم رژیم صهیونیستی و حامیان آن، از مدار عقلانیت و منطق و نگاه به الزامات غلبه بر اشغالگران قدس و غاصبان فلسطین دور نخواهد شد و این ترور و شهادت خون تازه‌ای در رگ‌های مقاومت که عرصه را بر رژیم جعلی و کودک‌کش تنگ کرده است تزریق ‌و رزمندگان فلسطینی در جای جای این سرزمین به ویژه کرانه باختری را با عزمی جدی‌تر وارد میدان جهاد با اشغالگران می‌سازد.
بیانیه یادشده با محکومیت شدید جنایت تروریستی صهیونیست‌ها در پایتخت لبنان، تلاقی شهادت فرماندهان سرافراز حماس با چهارمین سالگرد شهادت شهید قدس سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی را رمزآلود و معنادار توصیف و تاکید کرده است: ماشین جنگی به گل نشسته رژیم متجاوز صهیونیستی در غزه جز تسلیم برابر اراده رزمندگان نستوه فلسطین و مجاهدان حماس راه نجات دیگری ندارد و پیروز میدان نبرد بی‌تردید مقاومت و ایستادگی شکوهمند و مقتدرانه مردم مظلوم و مقتدر غزه و حماس قهرمان است.