به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 649
بازدید دیروز: 4,231
بازدید هفته: 6,817
بازدید ماه: 120,940
بازدید کل: 23,784,119
افراد آنلاین: 2
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۳۱ اردیبهشت ۱٤۰۳
Monday , 20 May 2024
الاثنين ، ۱۲ ذو القعدة ۱٤٤۵
اردیبهشت 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
970 - خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... 
  ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
حمله سایبری پیچیده به هوا فضا و صنایع نظامی اسرائیل
شرکت امنیت سایبری مندیات اعلام کرد: هکرهای وابسته به سپاه پاسداران ایران، صنایع هوا فضا و نظامی اسرائیل را هدف قرار داده و از اطلاعات آن جاسوسی کرده‌اند.
شرکت امنیت سایبری و فن‌آوری اطلاعات «مندیانت» که زیرمجموعه گوگل است از شناسایی یک تهدید جدید مربوط به فعالیت جاسوسی ایران-نکسوس خبر داده است که صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی را در اسرائیل، امارات و آلبانی هدف قرار داده و از سازمان‌ها جاسوسی کرده است.
مندیانت مدعی شد: گمان می‌رود که این فعالیت با گروه موسوم به «یو‌ان‌سی۱۵۴۹» مرتبط باشد که شباهت‌هایی با فعالیت گروه «پوسته لاک‌پشت» وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد. این گروه از چندین تکنیک برای مخفی کردن فعالیت خود استفاده می‌کند و از زیرساخت‌های «مایکروسافت آژور» برای مهندسی دو «در پشتی» منحصر به فرد به نام‌های «مینی‌بایک» و «مینی‌باس» استفاده کرده است. بر اساس این گزارش، گروه هکری ایمیل‌های فیشینگ با پیوندهایی به وب‌سایت‌های جعلی حاوی محتوای مرتبط با اسرائیل و حماس و یا آگهی‌های استخدام جعلی طراحی کرده است.
گزارش «مندیانت» می‌گوید که ارتباط میان این فعالیت‌ها و سپاه پاسداران با توجه به تمرکز بر نهادهای مرتبط دفاعی و تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران در پرتو جنگ اسرائیل و حماس «قابل توجه» است. چندی پیش، مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد که هکرهای تحت حمایت ایران، روسیه، چین، و کره‌شمالی، از ابزارهای «اوپن اِی‌آی» تحت حمایت این شرکت برای تقویت مهارت‌های خود و فریب دادن در مورد اهداف خود بهره می‌برند.
در گزارش مندیانت همچنین عنوان شده که هکرهای وابسته به سپاه پاسداران با جعل هویت شرکت‌های بین‌المللی از جمله بوئینگ، به صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی اسرائیل حمله کرده‌اند. گروه هکری موسوم به UNC1549 در کارزار اخیرش با استفاده از ترفندهای مهندسی اجتماعی به دنبال فریب دادن اهداف خود بوده است. کارزار جاسوسی این گروه که با نام تورتیس‌شل نیز شناخته می‌شود، از ماه ژوئن ۲۰۲۲ آغاز شده و کماکان ادامه دارد. مهاجمان با استفاده از شیوه‌های مختلفی مانند ایجاد سایت‌های جعلی کاریابی و نیز سایت‌هایی با محتوای مرتبط با جنگ حماس و اسرائیل، در پی نفوذ به اهداف خود بوده‌اند. این گروه سایبری علاوه‌بر ایجاد یک نسخه جعلی از سایت بوئینگ، آگهی‌های کاریابی شرکت‌های معتبر حوزه هوافضا مانند مجموعه پهپادسازی چینی دی‌جی‌آی را نیز جعل کرده است. هدف از کارزار سرقت اطلاعات کاربری و جاسوسی سایبری از سیستم‌های رایانه‌ای عنوان شده است.
هکرها برای این کارزار از دو بدافزار اختصاصی با نام‌های مینی‌بایک و مینی‌باس برای شنود سیستم‌های رایانه‌ای بهره برده‌اند. هر دوی این بدافزارها امکان اجرای دستورات از راه دور و ارسال اطلاعات خصوصی قربانیان را به سرورهای تحت کنترل هکرها دارند. هکرهای ایران برای سیستم مدیریت فرمان خود از زیرساخت ابری مایکروسافت استفاده کرده‌اند.
جاناتان لتری، پژوهشگر ارشد مندیانت تاکید کرده شناسایی و ردیابی این حمله به دلیل استفاده هکرها از زیرساخت‌هایی که در ظاهر معتبر به نظر می‌رسند، دشوار بوده است. به همین دلیل احتمال حملات کشف‌ نشده بیشتری از سوی این گروه هکری وجود دارد.
به گزارش صدای آمریکا و شبکه اینترنشنال، این اولین بار نیست که هکرهای ایران‌، حملاتی را علیه افراد و نهادهای اسرائیلی انجام می‌دهند. بهمن ۱۴۰۲ شین‌بت، سازمان امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد نهادهای اطلاعاتی ایران با ایجاد صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال جمع‌آوری اطلاعات از اتباع اسرائیل و حملات فیشینگ علیه آنان بوده‌اند. آبان ۱۴۰۲ هم شرکت انگلیسی پرایس‌واترهاوس‌کوپرز از حمله گروه هکری تورتیس‌شل به صنایع هسته‌ای و دفاعی در اروپا و آمریکا خبر داد. بدافزار به کار رفته در این عملیات به هکرها اجازه می‌داد تا به جمع‌آوری جزئیاتی مانند اطلاعات جغرافیایی افراد و اطلاعات رایانه‌ای آن‌ها بپردازند.
روزنامه «تایمز اسرائیل»، هم اکتبر سه سال قبل از قول کمپانی امنیت سایبری آمریکایی-اسرائیلی «سایبریزن» گزارش داده بود «مال‌کاماک»، یک گروه جاسوسی سایبری نزدیک به ایران‌، اقدام به حملات هکری علیه اسرائیل و آمریکا کرده است. هدف نهائی هکرها سرقت اطلاعات مربوط به زیرساخت‌ها، فناوری، و دارایی‌های مهم سازمان‌ها بوده است. «مال‌کاماک» به مدت پنج سال برای دستیابی به داده‌های قربانیان خود از یک ویروس «تروجان» با قابلیت دسترسی از راه دور استفاده کرده بود. طرز حمله به این صورت است که ابتدا ویروس تروجان از طریق «دراپ‌باکس» که یک سرویس میزبانی فایل تحت وب است با قربانی به اشتراک گذاشته می‌شود. بعد هکرها ویروس تروجان را به شکل یک نرم‌افزار مشروع مایکروسافت درمی‌آوردند و آن را روی کامپیوتر قربانی نصب می‌کنند. پس از آنکه ویروس تروجان توانست اطلاعات سیستم و آنتی‌ویروس کامپیوتر قربانی را تشخیص دهد، هکرها آن را به یک برنامه دائمی روی کامپیوتر با اختیارات مدیریتی تبدیل می‌کنند، که اجازه دسترسی به تمام فایل‌ها را به آنها می‌دهد.
 

 اسرائیل در غزه شکست می‌خورد بدتر از شکست آمریکا در عراق 
روزنامه فرانسوی می‌گوید همان شکست مهلکی که ‌گریبان آمریکا را در اشغال عراق گرفت،‌ گریبان اسرائیل را در حمله به غزه می‌گیرد، با این تفاوت که اسرائیل منابع اقتصادی شبیه آمریکا برای جبران پیامدها ندارد.
ژان پیر فیلیو، استاد علوم سیاسی در روزنامه لومنود نوشت: اسرائیل به همان راهی می‌رود که آمریکا در عراق رفت. آمریکا بعد از اشغال عراق مورد انتقاد و سرزنش قرار گرفت. اسرائیل نیز با ورود به جنگ غزه، بدون اندیشیدن به فردا، حمایت‌های بین‌المللی  را از دست خواهد داد. روزنامۀ لوموند در تاریخ ۱۳ سپتامبر ۲٠٠۱، برای ابراز همدردی با ایالات متحده تیتر زده بود: «ما همه آمریکایی هستیم.» همین نوع واکنش‌ها بعد از حملۀ حماس مشاهده شد. اما در هر دو مورد، جنگی که به آمریکا و اسرائیل تحمیل شد، رفته‌رفته به جنگی اختیاری تبدیل شد که به خاطر مقتضیات ایدئولوژیک ادامه یافت. این دگرگونی در مورد آمریکا بسیار تدریجی بود. یک سال بعد از حمله، آمریکا با شعار «جنگ فراگیر علیه تروریسم» به خیال فتح عراق افتاد و صدام حسین را به بهانۀ تصاحب سلاح‌های کشتار جمعی هدف گرفت. واشنگتن تصور می‌کرد که از این طریق، ترکیب سیاسی تمامی منطقه را تغییر خواهد داد و «خاورمیانۀ بزرگ» را پایه‌ریزی خواهد کرد. حرکت آمریکا با مخالفت کشورهایی چون فرانسه و آلمان مواجه گشت و در نهایت واشنگتن بدون تأیید سازمان ملل و به تنهائی به جنگ عراق رفت. ادامۀ ماجرا را همه می‌دانند. سقوط سریع صدام، فقدان هرنوع سلاح کشتار جمعی در عراق و ازهم‌ پاشیدگی این کشور که به پایگاهی محکم برای تروریسم بین‌الملل تبدیل شد.
در مورد اسرائیل، عبور از جنگ تحمیلی به جنگ خودخواسته بسیار سریع انجام گرفت. یکی از دلایل، فرصت‌طلبی بنیامین نتانیاهو و البته نگرش ایدئولوژیک اوست. نتانیاهو خواهان ادامۀ جنگ است تا همچنان رهبر باقی بماند و گرفتار پرونده‌های قضائی نشود.
بر خلاف آمریکا که در سال ۲٠٠۱ به فکر جلب همکاری بخشی از نیروهای افغان بود، اسرائیل در سال ۲٠۲۳ کوچک‌ترین تلاشی نکرد تا حداقل تأیید بخشی از فلسطینی‌ها را برای سرکوب حماس به دست آورد. بدین ترتیب، حملۀ اسرائیل به غزه به نفع فلسطینیان اسلام‌گرا تمام شد، بخصوص که نتانیاهو حتی احتمال بازگشت تشکیلات خودگردان به غزه را مطلقاً رد می‌کند.
اصرار نتانیاهو در نیندیشیدن به «روز بعد از جنگ» احتمالاً همان پیامدهای فاجعه‌باری را خواهد داشت که یکدندگی‌های آمریکا در عراق سال ۲٠٠۳. عدم دوراندیشی و نوع رفتار آمریکا در عراق، سلسله جنگ‌های بی‌پایانی را به دنبال داشت که برای ایالات متحده، بعد از زیان‌ها و تلفات سنگین، سرانجام با فتح دوبارۀ کابل توسط طالبان در سال ۲٠۲۱ پایان یافت. اما آمریکا دارای منابع و ذخائر عظیمی است که اسرائیل برای پرداخت بهای اشتباهاتش در اختیار ندارد.
همان‌طور که دوستان واقعی ایالات متحده آمریکا در سال ۲٠٠۳ به این کشور هشدار دادند و واشنگتن را از دیوانگی اشغال عراق برحذر داشتند، دوستان حقیقی اسرائیل نیز باید امروز او را از ادامۀ روند ویران‌گر جنگ برحذر دارند.
 

 

 

پاسخ ایران به ادعای رئیس کمیسیون اروپا درباره کمک نظامی به روسیه

هیئت نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) به ادعاهای «اورزولا فون دِرلاین» رئیس کمیسیون اروپا واکنش نشان داد که گفته بود ایران سلاح در اختیار روسیه قرار می‌دهد.
در این پیام آمده است: ایران قاطعانه اتهامات بی‌اساس و با انگیزه‌های سیاسی مبنی بر ارائه هواپیماهای بدون سرنشین برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند. آن دسته از مقامات نهادهای اروپایی که در قبال نسل‌کشی اسرائیل در غزه سکوت کرده‌اند، هیچ اعتباری ندارند.
مقامات غربی و آمریکایی پیش از این نیز بارها اتهامات بی‌اساس و اثبات نشده را مبنی بر اینکه ایران پهپادهای خود را در اختیار روسیه قرا می‌دهد تا در جنگ با اوکراین استفاده کند، تکرار کرده‌اند. 
به گزارش ایسنا، این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران و روسیه به‌طور قوی این ادعاها را رد کرده‌اند و آن را فاقد اعتبار می‌دانند، چرا که با انگیزه‌های سیاسی و با هدف سرپوش گذاشتن بر ناکامی غرب در جنگ روسیه و اوکراین و همچنین کشاندن پای ایران به این درگیری مطرح می‌شوند.