به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 16,309
بازدید دیروز: 10,007
بازدید هفته: 69,366
بازدید ماه: 106,043
بازدید کل: 25,972,757
افراد آنلاین: 87
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Friday , 2 May 2025
الجمعة ، ٤ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
***آیت الله جوادی آملی در دیدار رییس جمهور: عملیات وعده صادق عظمت را به ایران آورد ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
آیت الله جوادی آملی در دیدار رییس جمهور:
عملیات وعده صادق عظمت را به ایران آورد
  ۱۴۰۳/۰۲/۲۱

عملیات وعده صادق عظمت را به ایران آورد

قم- مرجع تقلید شیعیان در مورد پاسخ ایران به دشمن صهیونیستی گفت: این وعده صادق، جلال و شکوه و عظمت را به ایران آورد، این اقدام همراه با عقلانیت انجام شد، کسی که سیلی زد، باید سیلی بزنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر جمعه در ادامه برنامه‌های روز دوم سفر خود به استان قم با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار ضمن تقدیر از خدماتی که انجام شده، ابراز داشت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید ما انسان را کریم خلق کردیم؛ «و لقد کرمنا بنی ادم» یعنی ساختار خلقت بشر کریمانه است، لذا مسئولین باید تمام همتشان این باشد که با مردم کریمانه رفتار شود.

این مرجع تقلید افزود: ما ملت ایران، ملتی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم، ما در کشوری بزرگ که هم تاریخ و هم جغرافیا دارد زندگی می‌کنیم، ما عالمان و دانشمندان بزرگی همچون ابن سینا و فارابی و امثال آن داریم، لذا شایسته است با مدیریت خوب، با ادب و احترام و بر اساس کرامت با مردم برخورد شود.

وی با تاکید بر همت مسئولین بر تولید و اشتغال در کشور، اظهار کرد: کشور ما دارای سرمایه‌های عظیم خدادادی است و باید از این سرمایه‌ها استفاده کرد اینکه امیرالمومنین می‌فرماید «من وجد ماء و تراباً فافتقر فابعده الله» یعنی کشوری که آب دارد، خاک دارد، و نتواند خود را اداره کند، نیازمند به دیگران باشد خدا او را از رحمت دور کند! مسئولین باید این کلمات را مد نظر قرار دهند و بر تولید و اشتغال همت گمارند تا فقر را از کشور ریشه کن کنند.

مفسر قرآن کریم افزود: ما در زمان دفاع مقدس جوانانی داشتیم که در شب‌های سرد زمستان در بالای کوه‌ها ایستادند و یخ زدند و شهید شدند تا از این مرز و بوم دفاع کنند، الان نیز چنین جوانانی و مردمانی داریم، اینها نعمت‌های ما هستند، باید قدر این سرمایه‌ها را بدانیم و اجازه ندهیم فساد در کشور اتفاق بیافتد.

وی در مورد پاسخ ایران به دشمن صهیونیست نیز ابراز کرد: این وعده صادق، جلال و شکوه و عظمت را به ایران آورد، این اقدام همراه با عقلانیت انجام شد، کسی که سیلی زد، باید سیلی بزنیم.