به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,265
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 18,308
بازدید ماه: 125,789
بازدید کل: 25,992,498
افراد آنلاین: 70
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
1047 - ولیعهد اردن: خواهان روابط حسنه با ایران هستیم ۱۴۰۳/۰۳/۰۷
ولیعهد اردن:
خواهان روابط حسنه با ایران هستیم
  ۱۴۰۳/۰۳/۰۷

‫ولیعهد اردن: خواهان ارتباط با ایرانیم | ایندیپندنت فارسی‬‎

حسین بن عبدالله دوم، ولیعهد اردن اعلام کرد که کشورش قادر است از شرایط کنونی منطقه عبور کند.
وی بر اهمیت روابط راهبردی اردن با کشورهای منطقه از جمله ایران تاکید کرد.
ولیعهد اردن در گفت‌وگو با العربیه در خصوص تحولات سیاسی در منطقه و نزدیک شدن ایران و برخی کشورهای عربی به یکدیگر گفت ما در اردن همواره به آرام شدن تمام تنش‌ها در منطقه چشم دوخته‌ایم، ما و همه کشورهای عربی خواهان روابط حسنه با ایران مبتنی بر اصل حسن همجواری و عدم دخالت در امور یکدیگر هستیم.
وی افزود:  اگر خواهان روابط سالم هستیم، ضرورت دارد که تمام دلایل و عوامل تنش بررسی و برطرف شود.
ولیعهد اردن افزود: گفت‌وگو میان اردن و ایران درباره تمام مسائل برقرار است و امیدواریم که به یاری خدا به ثمر بنشیند، ولی اولویت ما این است که اردن به میدان جنگ منطقه‌ای تبدیل نشود.
وی درباره اوضاع منطقه از جمله فلسطین گفت: مسئله فلسطین، مسئله ما است، و با وجود هزینه سیاسی یا اقتصادی که ما پرداخت می‌کنیم، به نقش خود در قبال ملت فلسطین ادامه خواهیم داد.
به گزارش تسنیم، این شاهزاده اردنی افزود: اولویت ما حفظ امنیت و ثبات کشور است، زیرا اردن قوی قادر به دفاع از مسئله فلسطین است تا بزرگ‌ترین پشتیبان ملت فلسطین شود، تمام تمرکز ما بر غزه است، ولی دولت اسرائیل به ملتهب کردن اوضاع در کرانه باختری می‌پردازد و تلاش می‌کند تا منطقه را به سمت جنگ منطقه‌ای سوق دهد.