به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,083
بازدید دیروز: 17,748
بازدید هفته: 8,083
بازدید ماه: 115,564
بازدید کل: 25,982,275
افراد آنلاین: 9
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱٤۰٤
Saturday , 3 May 2025
السبت ، ۵ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۲۷۹ - با حضور مخبر: تقدیر از ۱۵ فرد و گروه جهادی برگزیده در آیین اختتامیه «رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی» ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
با حضور مخبر:
تقدیر از ۱۵ فرد و گروه جهادی برگزیده در آیین اختتامیه
«رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی» 
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
‫کلیپ | حاج عبدالله والی، الگوی مدیریت جهادی - خبرگزاری حوزه‬‎

آخرین خبر | اختتامیه جایزه ملی حاج عبدالله والی با حضور مخبر

محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری در آیین اختتامیه «رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی» که با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای ارشد گروه‌های جهادی برگزار شد، با تقدیر از جهادگران و اقدامات جهادی آنها گفت: آنچه باعث ماندگاری نام و یاد حاج عبدالله والی و شهید رئیسی به عنوان جهادگران خدمت شد، «اخلاص» بود.
وی با تشکر از اقدامات صورت گرفته در ایجاد این جایزه ملی افزود: معرفی الگوهای کار جهادی درواقع کاری قرآنی و اسلامی در زمینه تعظیم شعائر و تعمیق مسائل اعتقادی است.
در ابتدای این مراسم، سید امیرحسین مدنی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، با توضیح درباره چگونگی شکل‌گیری جایزه ملی حاج عبدالله والی گفت: در اولین جلسه‌ای که درباره مسائل جهادی با حضور رئیس‌جمهور شهید برگزار شد، شورای‌عالی جهاد سازندگی شکل گرفت.
همچنین پس از سخنان سرپرست ریاست جمهوری از 15 فرد و گروه جهادی برگزیده رویداد و جایزه ملی حاج عبدالله والی در عرصه‌های پزشکی، استادی، مددکاری، دانشجویی، ورزشکاران، معلمان، هنرمندان، پیشکسوتان، دانش‌آموزی، موکب‌داران، خیرین، گروه‌های جهادی، مؤسسات و مجموعه‌های مردم‌نهاد، مراکز نیکوکاری و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی با اهدای لوح یادبود تقدیر شد.