به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,872
بازدید دیروز: 6,996
بازدید هفته: 49,864
بازدید ماه: 157,345
بازدید کل: 26,024,048
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 7 May 2025
الأربعاء ، ۹ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
***مصطفی غیاث هنرمند پیشکسوت به فرزند شهیدش پیوست ۱۴۰۳/۰۵/۰۶
مصطفی غیاث هنرمند پیشکسوت به فرزند شهیدش پیوست
  ۱۴۰۳/۰۵/۰۶

‫مصطفی غیاث هنرمند پیشکسوت به فرزند شهیدش پیوست - خبرگزاری مهر | اخبار ایران  و جهان | Mehr News Agency‬‎

مصطفی غیاث هنرمند پیشکسوت معرق سنگ و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت امروز ۶ مرداد دارفانی را وداع گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، مصطفی غیاث هنرمند پیشکسوت معرق سنگ ظهر امروز شنبه ۶ مرداد در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

سیدعباس عظیمی مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت در پیامی درگذشت این عضو گرانمایه مؤسسه را که از خانواده محترم شهدا بود و یک فرزندش را در جبهه‌های حق علیه باطل تقدیم ایران کرده بود به خانواده محترم غیاث و اهالی هنر تسلیت گفت.

مصطفی غیاث سال ۱۳۱۸ در اصفهان به دنیا آمد. او مدرک درجه ۱ هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشت و از سال ۱۳۹۴ به عضویت مؤسسه هنرمندان پیشکسوت درآمده بود.

مسجد قائم چیذر نخستین مسجد تهران است که کتیبه‌های آن در سال ۱۳۷۵ به دست مصطفی غیاث با هنر معرق سنگ تزئین شد. نقوش معرق برجسته سنگ مهدیه تهران و حسینیه‌های مشهد از دیگر آثار اوست.

از ماندگارترین آثار این هنرمند می‌توان به معرق سنگ گنبد مسجد طباطبایی در حرم حضرت معصومه (س) که با نقوش الله و پنج تن طراحی شده است، اشاره کرد. این گنبد بسیار منحصر به فرد است، چراکه در هیچ جای دنیا گنبدی یافت نمی‌شود که هم سنگی و هم منقش به معرق باشد.