به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,665
بازدید دیروز: 22,441
بازدید هفته: 63,439
بازدید ماه: 72,225
بازدید کل: 26,432,895
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۱ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 2 July 2025
الأربعاء ، ۷ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
***حاجیه خانم «مریم بریدانی» مادر شهید والامقام «نعمت الله بریدانی» به فرزند شهیدش پیوست ۱۴۰۳/۰۷/۱۶

حاجیه خانم «مریم بریدانی» مادر شهید والامقام

«نعمت الله بریدانی» به فرزند شهیدش پیوست

۱۴۰۳/۰۷/۱۶

‫مادر شهید «نعمت الله بریدانی» به فرزند شهیدش پیوست - خبرگزاری مهر | اخبار  ایران و جهان | Mehr News Agency‬‎

بوشهر- مادر شهید والامقام نعمت الله بریدانی پس از سپری کردن یک دوره بیماری سخت روز گذشته دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حاجیه خانم «مریم بریدانی» مادر شهید والامقام «نعمت الله بریدانی» پس از سپری کردن یک دوره بیماری سخت روز گذشته دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

شهید نعمت الله بریدانی فرزند عباس متولد ۱۲/۱۰/۱۳۴۶ ساکن روستای آبطویل شهرستان بوشهر در خانواده‌ای مذهبی چشم به جهان گشود.

پدر و مادرش اهل دیانت و تقوا بودند و با همین روش او را تربیت کردند.

نعمت الله تحصیلات ابتدایی خود را با موفقیت به پایان رساند و وارد مقطع راهنمایی شد و پس از دو سال به دلایل مختلف درس را رها کرد و به کار و تحصیل معاش پرداخت.

شهید نعمت الله بریدانی فرزند سوم خانواده و دارای هنری چون نقاشی بود و بارها و بارها نقاشی حضرت امام (ره) را به می‌کشید و علاقه عجیبی به ایشان داشت.

وی سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای چهار در منطقه جزیره سهیل با مسئولیت تک تیرانداز به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پس از گذشت ۷۰ روز پیکر پاکش در گلزاری شهدای آبطویل دفن شد.

پدر ایشان نیز پس از دو سال از تاریخ شهادت فوت کرد که مرحومه مادر شهید مسئولیت امرار معاش و تربیت فرزندان را خود به عهده داشت.

پیکر پاک این مادر شهید با حضور مردم و مسئولان استان تشییع و پس از اقامه نماز در جوار فرزندش در بهشت الحسن روستای آبطویل به خاک سپرده شد.