به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,759
بازدید دیروز: 11,902
بازدید هفته: 41,755
بازدید ماه: 149,236
بازدید کل: 26,015,938
افراد آنلاین: 39
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱٤۰٤
Tuesday , 6 May 2025
الثلاثاء ، ۸ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۳۰۲ - آیت‌الله شب‌زنده‌دار: دغدغه رهبر انقلاب تقویت فقاهت در حوزه علمیه است ۱۴۰۳/۰۷/۲۱
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:
دغدغه رهبر انقلاب تقویت فقاهت در حوزه علمیه است
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
‫مهدی شب‌زنده‌دار - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد‬‎
آیت‌الله مهدی شب زنده‌دار، عضو فقهای شورای نگهبان در مراسم عمامه گذاری و تشرف به لباس مقدس روحانیت طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم بیان داشت: پیامبران و امامان معصوم علیهم‌السلام همیشه این پیام را به انسان داده‌اند که بشر می‌تواند بسیار اوج گرفته و به مراتب معرفت الهی دست پیدا کند اما لازمه این کار علم و آگاهی به این‌گونه مسائل است.
به گزارش رسا، وی تأکید کرد: وصول الی الله نیازمند داشتن مرکب و شروعی است تا انسان بتواند به مقصود مدنظر خود دست پیدا کند و در کلام امام حسن عسکری علیه‌السلام استفاده از شب و سحرخیزی و خلوت با حق تعالی راهکار وصول الی الله بیان شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: هدف از ورود طلاب به حوزه‌های علمیه مسائل مالی نیست؛ بلکه هدف آنان، ابتدائاً برای تهذیب نفس و در مرحله بعد دستگیری از انسان‌ها و هدایت‌گری جامعه است.
آیت‌الله شب زنده‌دار افزود: طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه باید سعی کنند تا هدف خود از ورود به حوزه‌های علمیه را به فراموشی نسپرده و در مسیر رسیدن به اهداف الهی خود تلاش و کوشش لازم را داشته باشند.
عضو فقهای شورای نگهبان اظهار داشت: طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه باید به لوازم ملبس شدن به لباس روحانیت دقت کرده و از انجام دادن برخی از کارهایی که مناسب با وقار و جلالت شأن روحانیت نیست پرهیز کنند.
وی ارکان موفقیت عالمان دینی را تقوای الهی و علم عنوان کرد و ابراز داشت: معنای زهد این است که انسان دلبستگی به دنیا و مظاهر دنیوی نداشته و دلسوز مردم و مؤمنان باشد.
آیت‌الله شب زنده‌دار در ادامه شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان را از جمله کسانی دانست که دلبستگی به دنیا نداشته و دلسوز مردم بود و در این راه استوار ماند و در نهایت به شهادت رسید.
عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به دغدغه‌های حوزوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی تقویت فقاهت در حوزه‌های علمیه است تا حوزه‌های علمیه بتوانند پاسخگوی مطالبات اسلامی و جامعه اسلامی باشند.