به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 7,669
بازدید دیروز: 10,353
بازدید هفته: 66,324
بازدید ماه: 48,268
بازدید کل: 29,981,947
افراد آنلاین: 55
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰٤ شهریور ۱٤۰۵
Wednesday , 26 August 2026
الأربعاء ، ۱۳ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۱۶ - آیت‌الله جنتی: تفکر بسیجی میداندار جبهه حق در مبارزه با رژیم صهیونیستی و استکبار است ۱۴۰۳/۰۸/۳۰
در جلسه شورای نگهبان صورت گرفت
آیت‌الله جنتی: تفکر بسیجی میداندار جبهه حق
در مبارزه با رژیم صهیونیستی و استکبار است
  ۱۴۰۳/۰۸/۳۰

دبیر شورای نگهبان گفت: تفکر بسیجی ریشه در تاریخ اسلام دارد و امام راحل با نگاه تمدنی‌شان به اسلام عزیز، این تفکر را در قالب یک سازمان شکل داد و امروز می‌بینیم که تفکر بسیجی میداندار و یاریگر جبهه حق در مبارزه با رژیم صهیونیستی و استکبار است.
آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه این شورا با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج، به روح ملکوتی امام خمینی(ره) که فرمان تشکیل بسیج را صادر کردند، درود فرستاد و از مجاهدت‌ها و تلاش‌های بسیجیان در عرصه‌های سازندگی و... قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، وی در ادامه بیان داشت: تفکر بسیجی ریشه در تاریخ اسلام دارد و امام راحل با نگاه تمدنی‌شان به اسلام عزیز، این تفکر را در قالب یک سازمان شکل داد و امروز می‌بینیم که تفکر بسیجی میداندار و یاریگر جبهه حق در مبارزه با رژیم صهیونیستی و استکبار است.
آیت‌الله جنتی گفت: «ایثار» جانمایه فرهنگ بسیجی است و این موضوع در تقابل با تفکر استکباری قرار دارد؛ از این‌رو اختلاف جهان سلطه با تفکر بسیجی یک اختلاف مبنایی است.
دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: هر کسی در هر زمان و هر موقعیت جغرافیایی در برابر ظلم بایستد و از مظلوم دفاع کند بسیجی است.
وی عنوان کرد: فرهنگ بسیجی که امروز به الگویی برای مخالفان جهان سلطه تبدیل شده، یک سرمایه معنوی است.