به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,617
بازدید دیروز: 10,153
بازدید هفته: 2,617
بازدید ماه: 241,620
بازدید کل: 27,587,075
افراد آنلاین: 30
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۶ مهر ۱٤۰٤
Saturday , 18 October 2025
السبت ، ۲۶ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
1191 - امیر کویت: نسل‌کشی در غزه و حملات اسرائیل به لبنان، سوریه و ایران محکوم است ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
امیر کویت: 
  نسل‌کشی در غزه و حملات اسرائیل به لبنان، سوریه و ایران محکوم است
   ۱۴۰۳/۰۹/۱۱

‫شیخ مشعل الاحمد الصباح» امیر جدید کویت کیست؟‬‎

امیر کویت ضمن محکومیت نسل‌کشی‌ای که رژیم صهیونیستی در نوار غزه به راه انداخته و نیز حملات آن به لبنان، سوریه و ایران، برقراری آتش‌بس فوری در غزه را خواستار شد. دبیرکل شورای همکاری خلیج ‌فارس نیز خواستار برقراری آتش‌بس فوری و فراگیر در غزه شد.
«مشعل الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت روز یکشنبه در افتتاحیه چهل و پنجمین اجلاس سران کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس در این کشور اظهار کرد: بار دیگر اشغالگری ظالمانه رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی را که این رژیم در غزه مرتکب می‌شود، محکوم می‌کنیم.
امیر کویت برقراری آتش‌بسی فوری در نوار غزه و تسریع در انتقال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را خواستار شد.
به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، الجابر الصباح در ادامه نیز حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، سوریه و ایران را محکوم کرد.
او گفت: از تلاش‌های قصر، مصر و آمریکا برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه حمایت می‌کنیم.
امیر کویت افزود: ما در شرایط بسیار پیچیده‌ای قرار داریم که توسعه کشورهای ما را به خطر انداخته و این نیازمند سرعت‌ بخشیدن به تلاش‌ها برای برقراری انسجام میان کشورهای حوزه خلیج‌فارس است.
در این اجلاس «محمد جاسم البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس نیز اظهار کرد: از جامعه جهانی می‌خواهیم اقدامات تعیین‌کننده‌ای را برای برقراری آتش‌بسی فوری و فراگیر در غزه و کاهش مشکلات ملت فلسطین در غزه در پیش بگیرد.
البدیوی در ادامه نیز گفت: حملات اسرائیل به غزه و لبنان خطر تشدید تنش در منطقه را به دنبال دارد.
دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس در ادامه نیز از نقش قطر در میانجیگری برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه تقدیر کرد.
به گزارش ایسنا، او همچنین اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل و ابتکارعمل عربی درباره تشکیل کشور فلسطین را خواستار شد.