به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,941
بازدید دیروز: 7,987
بازدید هفته: 11,928
بازدید ماه: 125,659
بازدید کل: 28,045,336
افراد آنلاین: 117
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۶ آذر ۱٤۰٤
Sunday , 7 December 2025
الأحد ، ۱۶ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۲۶۸۸ -اطلاعیه سپاه تهران بزرگ در پی نشر ادعای کذب روزنامه شرق ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
اطلاعیه سپاه تهران بزرگ در پی نشر ادعای کذب روزنامه شرق
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
روابط عمومی سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در پی نشر ادعای کذب روزنامه شرق برای تضعیف رزمایش مهم «راهیان قدس» اطلاعیه‌ای صادر کرد.
به گزارش مهر، در پی انتشار خبر کذب و کاملاً ساختگی از سوی روزنامه شرق و طرح ادعای «ثبت‌نام ۲۷ هزار تبعه افغانی برای شرکت در رزمایش» به نقل از فرمانده سپاه تهران‌بزرگ، روابط عمومی این سپاه، ضمن تاکید بر ساختگی بودن این نقل قول، مطلب زیر را منتشر کرد:
انتشار یک خبر ساختگی، عجیب و مشکوک به نقل از سردار حسن‌زاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران‌بزرگ از سوی روزنامه شرق پس از استیصال رسانه‌های معاند خارجی از استقبال مردم و رسانه‌ها از برگزاری رزمایش ۱۱۰ هزار نفری پایتخت، یک اتفاق نادر و کم سابقه درباره نیروهای نظامی و اقتدار دفاعی کشور است.
در شرایطی که حضور ۱۱۰ هزار نیروی بسیجی مردمی سازمان‌یافته از اقشار مختلف، مؤمن و پای کار با دریایی از کمک‌های مؤمنانه، پیام آرامش و امنیت برای داخل و آمادگی دشمن‌شکن مقابل دشمن خارجی را مخابره می‌کند، یک رسانه رسمی با داستان‌سرایی از قول فرمانده سپاه تهران‌بزرگ، مدعی ثبت‌نام اتباع بیگانه برای شرکت در رزمایش راهیان قدس می‌شود!
برخی در داخل با تولید اخبار جعلی، خط دشمن برای تضعیف رزمایش مهم، وحدت‌آفرین و دشمن‌شکن «راهیان قدس» را دنبال می‌کنند.
روابط عمومی سپاه همیشه پیروز حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران‌بزرگ ضمن تاکید مجدد بر کذب بودن خبر روزنامه شرق، ناظر به این اقدام غیرحرفه‌ای که احتمالاً با هدف تضعیف نیروهای مسلح به ویژه بسیج مردمی انجام شده است، موضوع را از مراجع قضائی و قانونی پیگیری خواهد کرد.