به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 71
بازدید دیروز: 14,133
بازدید هفته: 67,978
بازدید ماه: 76,764
بازدید کل: 26,437,400
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۱ تیر ۱٤۰٤
Thursday , 3 July 2025
الخميس ، ۸ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۴۱۷ - برگزاری کنفرانس بررسی ارزیابی مسیرهای عدالت برای جنایت فرودگاه بغداد ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
برگزاری کنفرانس بررسی ارزیابی مسیرهای عدالت برای جنایت فرودگاه بغداد
   ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
‫نخستین کنفرانس بین المللی بررسی ابعاد حقوقی جنایت فرودگاه بغداد | خبرگزاری  تقریب (TNA)‬‎‫برگزاری کنفرانس بررسی ارزیابی مسیرهای عدالت برای جنایت فرودگاه بغداد - ایسنا‬‎
پنجمین کنفرانس بین‌المللی علمی، حقوقی و سیاسی بررسی و ارزیابی مسیرهای عدالت برای جنایت آمریکا در ترور سرداران مقاومت برگزار شد.
در همایش بین‌المللی علمی، حقوقی و سیاسی بررسی و ارزیابی مسیرهای عدالت برای جنایت فرودگاه بین‌المللی بغداد ۲۰۲۰ که به همت مرکز مطالعات و افکارسنجی العصر و با موضوع عدالت کیفری بین‌المللی و جنایات ایالات متحده و همچنین موجودیت رژیم صهیونیستی در غرب آسیا در تالار همایش‌های دانشگاه بغداد برگزار شد، «محمد کاظم آل صادق» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق، «حسین اکبری» سفیر سابق ایران در سوریه، «هادی طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان و میهمانانی از سایر کشورها از جمله لبنان، بحرین، یمن و دیگر کشورها حضور داشتند. به گزارش ایسنا، دانشجویان، اساتید و مدرسین حوزه و دانشگاه، بزرگان و شیوخ عشایر حضور داشته و محورهای حقوقی و سیاسی منتهی به عدالت پیرامون جنایت ایالات متحده در فرودگاه بغداد در به شهادت رساندن شهیدان حاج «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» فرماندهان بزرگ جبهه مقاومت را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.