به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,115
بازدید دیروز: 17,748
بازدید هفته: 8,115
بازدید ماه: 115,596
بازدید کل: 25,982,306
افراد آنلاین: 39
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱٤۰٤
Saturday , 3 May 2025
السبت ، ۵ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۷۵۲ - دریادار تنگسیری: نیروی دریایی سپاه از موشک‌های کروز هایپرسونیک با برد ۲ هزار کیلومتر رونمایی خواهد کرد ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
دریادار تنگسیری:
نیروی دریایی سپاه از موشک‌های کروز هایپرسونیک
با برد ۲ هزار کیلومتر رونمایی خواهد کرد
  ۱۴۰۳/۱۱/۲۲

‫علیرضا تنگسیری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد‬‎

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به رونمایی از موشک‌های کروز هایپرسونیک جدید گفت: همه این موشک‌ها هوشمند و بر پایه هوش مصنوعی طراحی و تولید شده‌اند و سال آینده رونمایی خواهند شد.
سردار دریادار تنگسیری با حضور در ویژه برنامه «فجر امید؛ ایران مقتدر» در ابتدا به ماجرای طراحی، ساخت و الحاق نخستین ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه پرداخت و گفت: عمر تعدادی از کشتی‌های تجاری کشورمان رو به اتمام بود و می‌خواستند به کشورهای خارجی بفروشند، اما من به رهبر انقلاب عرض کردم نیروی دریایی سپاه آماده خریداری این کشتی‌های تجاری است و رهبر انقلاب اجازه دادند تا در نهایت این ناو پهپادبر ساخته شد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه تبدیل کشتی تجاری به ناو جنگی در همه جای دنیا مرسوم است، اظهار داشت: مثلاً یکی از کشتی‌های تجاری آمریکایی‌ها نخستین ناو هواپیمابرشان شد، انگلیسی‌ها هم یک کشتی تجاری غنیمتی از آلمانی‌ها را تبدیل به ناو هواپیمابرشان کرده‌اند و همین الان هلندی‌ها یک کشتی تجاری داده‌اند به انگلیسی‌ها تا یک ناو هواپیمابر تحویل بگیرند.
دریادار تنگسیری در ادامه این ویژه برنامه به طولانی‌ترین مأموریت دریایی سپاه پرداخت و گفت: در طولانی‌ترین دریانوردی سپاه ۳۹ روز طول کشید ناو شهید مهدوی با عبور از خط استوا تا ابتدای قاره استرالیا برود و برگردد؛ در این مأموریت ناو شهید مهدوی سپاه به ۵۰۰ مایلی پایگاه نظامی «دیگو گارسیا» رسید و برگشت و هم‌اکنون به همراه ناوشکن دنا ارتش برای شرکت در رزمایش به اندونزی رفته است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه همچنین از رونمایی موشک‌های کروز هایپرسونیک با برد ۲ هزار کیلومتر خبر داد و اظهار داشت: همه این موشک‌ها هوشمند و بر پایه هوش مصنوعی طراحی و تولید شده‌اند و سال آینده رونمایی خواهند شد.
سردار تنگسیری با تاکید بر این نکته که سعی شده با همکاری نیروهای دریایی ارتش، سپاه و بسیج همه ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر ساحل ایران مسلح شود، افزود: در این گستره ساحلی ارتفاعات بزرگی وجود دارد و تجهیزات نیروی دریایی سپاه برای جلوگیری از اصابت بمب‌های سنگرشکن به زیر این ارتفاعات منتقل شده است.
به گزارش مهر، فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان این برنامه اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه با ساخت نخستین ناو پهپادبر به دانش ترمز هواپیمایی رسیده درحالی‌که این دانش فقط دست آمریکایی‌ها بود، اما حالا ایران هم به آن دست یافته است.