به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,398
بازدید دیروز: 10,153
بازدید هفته: 5,398
بازدید ماه: 244,401
بازدید کل: 27,589,854
افراد آنلاین: 25
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۶ مهر ۱٤۰٤
Saturday , 18 October 2025
السبت ، ۲۶ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
1325 - روسیه خواستار احترام به حقوق هسته‌ای ایران شد ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
روسیه خواستار احترام به حقوق هسته‌ای ایران شد 
  ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
‫روسیه خواستار احترام به حقوق هسته‌ای ایران شد - قدس آنلاین‬‎
معاون دبیر شورای امنیت روسیه خواستار احترام به حق ایران برای بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای شد.
معاون دبیر شورای امنیت روسیه الکساندر وندیکتوف در گفت‌وگو با خبرگزاری دولتی ریانووستی گفت که «از تداوم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال می‌کنیم» و افزود «به حق تهران برای (بهره‌مندی از) انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای باید احترام گذاشته شود». 
این اظهارات بعد از آن مطرح شده که اصرار واشنگتن بر محروم کردن ایران از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای شامل غنی‌سازی به عنوان یکی از اعضای معاهده ان‌پی‌تی، سرنوشت مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای بین طرفین را در ‌هاله‌ای از ابهام فرو برده است. 
این مقام روس تاکید کرد که مسکو آماده است تا به گفت‌وگو میان ایران و آمریکا در مرحله کنونی کمک کند و آماده ارائه کمک‌های لازم برای حصول توافق است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که «تهران و واشنگتن برای کاهش تنش‌ها، به راه‌حل‌هایی دست یابند».
امروز وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره حضور در دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا گفت که «پیشنهادی شده که هنوز در حال بررسی هستیم».
او در عین حال، بار دیگر بر تداوم غنی‌سازی بومی تاکید کرد و گفت «چه با توافق، چه بی‌توافق، غنی‌سازی ادامه می‌یابد».