به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 12,624
بازدید دیروز: 11,199
بازدید هفته: 28,555
بازدید ماه: 37,341
بازدید کل: 26,398,619
افراد آنلاین: 50
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۹ تیر ۱٤۰٤
Monday , 30 June 2025
الاثنين ، ۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۵۱۹ - آیت‌الله خاتمی خطیب جمعه تهران: ایران از حق غنی‌سازی خود کوتاه نمی‌آید ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
آیت‌الله خاتمی خطیب جمعه تهران:
ایران از حق غنی‌سازی خود کوتاه نمی‌آید 
۱۴۰۴/۰۳/۰۹

‫آیت‌الله خاتمی؛ خطیب جمعه این هفته تهران - خبرگزاری حوزه‬‎

امام جمعه موقت تهران گفت: الحمدلله ملت ما غنی‌سازی کرده که در حد نیازش بوده است و غنی‌سازی خواهد کرد و دشمنان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.
آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه تهران با تأکید بر حق مسلم ملت ایران در دستیابی به فناوری هسته‌ای و ضمن اشاره به موفقیت‌های بزرگ کشور در حوزه غنی‌سازی اورانیوم، اظهار داشت: ملت ایران با اتکا به توانمندی‌های داخلی و دانش متخصصان خود، به فناوری بومی غنی‌سازی ۲۰ درصد دست یافته است و این دستاورد سترگ را با اقتدار حفظ و تثبیت خواهد کرد.
به گزارش فارس، امام جمعه موقت تهران با تاکید بر این‌که ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست، افزود: هم دین مبین اسلام و هم راهبردهای ملی ما ساخت بمب اتم را ممنوع و مردود می‌داند.
وی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و آغاز رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، گفت: اساس انقلاب ما خدامحوری، تکلیف‌محوری و حفظ نظام اسلامی است. این انقلاب با ایمان به خدا و اتکا به مردم شکل گرفت و امروز نیز حفظ وحدت و انسجام ملی، شرط بقای آن است.
آیت‌الله خاتمی خاطرنشان کرد: امام راحل در طول 10 سال رهبری خود بیش از 120 بار از تفرقه نهی کردند و بارها آیه «واعتصموا بحبل‌الله جمیعاً و لا تفرقوا» را یادآور شدند و همواره بر وحدت و همدلی به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه انقلاب تأکید کردند. اختلاف سلیقه در جامعه طبیعی است اما نباید به تفرقه بینجامد.
امام جمعه موقت تهران همچنین نقش مردم را در پیروزی انقلاب و تداوم حیات نظام اساسی دانست و افزود: امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر مردم‌سالاری دینی تأکید داشته و دارند؛ ارتباط نزدیک مسئولان با مردم و پاسخگویی به مطالبات آنان، کلید موفقیت نظام است.
وی با بیان اینکه فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است، گفت: دشمنان می‌گفتند حتی یک سانتریفیوژ هم نباید داشته باشید، اما ملت ایران موفق شد به غنی‌سازی 20 درصدی دست پیدا کند. این فناوری امروز بومی شده است. ما به‌دنبال بمب اتم نیستیم چراکه خدا و پیامبر آن را نهی کرده‌اند، نه از ترس دشمنان. دشمنان غلط زیادی کرده‌اند و خواهند کرد. ملت ما هم گوش به این یاوه‌ها نمی‌دهد اما برای موضوع پزشکی، تولید برق و... انرژی هسته‌ای لازم است.
آیت‌الله خاتمی خاطرنشان کرد: دشمنان نگران این فناوری هستند و به کوری چشم آنها این فناوری بومی شده است.
به گزارش مهر، امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: الحمدلله ملت ما غنی‌سازی کرده که در حد نیازش بوده است و غنی‌سازی خواهد کرد و دشمنان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.
وی با اشاره به طرح موضوع غنی‌سازی صفر درصدی از سوی دشمنان، تاکید کرد: گفتند غنی‌سازی یک درصدی هم نمی‌توانیم داشته باشیم که این غلط‌های زیادی است و ملت ما گوش به این حرف‌های زیادی شما نداده و به کوری چشمتان غنی‌سازی کرده، می‌کنیم و خواهیم کرد.
آیت‌الله خاتمی به وضعیت انسانی و سیاسی مردم مظلوم غزه و یمن پرداخت و گفت: صحنه‌های جانکاه غزه و مقاومت مردم یمن که از دیرباز مورد تکریم پیامبر اکرم(ص) بوده‌اند، غیرقابل تحمل است. مردم غزه صاحبان اصلی سرزمین خود هستند و غاصبان باید آنجا را ترک کنند. امام جمعه موقت تهران ضمن اعلام حمایت قاطع ایران از مردم این دو منطقه، تاکید کرد: ایستادگی آنان در برابر ظلم و استکبار، نماد حق‌طلبی و مقاومت در برابر دشمنان اسلام است و ما تا پای جان در کنار آن‌ها خواهیم ایستاد.
حجت‌الاسلام حاجتی: ‌دچار فقر امام‌پژوهی هستیم
حجت‌الاسلام میر احمدرضا حاجتی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به مصاحبه‌های خبرنگاران مشهور دنیا با امام خمینی(ره) و حیرت آنها از شخصیت امام، خاطرنشان کرد: امام شخصیتی تاریخ‌ساز است، ولی ما ‌دچار فقر امام‌پژوهی هستیم.
وی با اشاره به الهام‌بخشی امام خمینی(ره) به مبارزان علیه استکبار و آمریکا در منطقه در کشورهای مختلف از جمله یمن، بیان داشت: ناوگان دریایی آمریکا در مقابل یمنی‌های قهرمان راه به جایی نبردند. اگر می‌خواهید بدانید یمنی‌ها چه کسانی هستند، ببینید امام آنها کیست. یمن محروم‌ترین و فقیرترین کشور غرب آسیاست ولی آمریکا نتوانست مقابل یمن موفق شود. یمن هزاران موشک به سمت ناوگان آمریکایی شلیک کرد و راه پشتیبانی از اسرائیل را قطع کرد. ترامپ گفت آنها قهرمان هستند و با آنها آتش‌بس کرد و به خاک ذلت نشست.
امام جمعه موقت اهواز خاطرنشان کرد: انصارالله یمن امام خمینی(ره) را رهبر خود می‌داند. آنها برای مقابله با آمریکا و اسرائیل به امام خمینی(ره) اقتدا کرده‌اند. تداوم راه امام خمینی(ره) توسط یمنی‌ها موجب شکست ناوگان دریایی آمریکا شد. به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام حاجتی ادامه داد: امام(ره) نسخه شفابخش و الهام دهنده است. اگر بناست به مقصد خود در جریان انقلاب اسلامی برسیم، در شیوه حکمرانی، در مواجهه با مستکبرین، یاری محرومین و دولت‌مداری باید به امام خمینی(ره) اقتدا کنیم. الهام‌بخشی امام(ره) موجب شد جوانان این کشور هشت سال در برابر دشمن بعثی مقاومت کنند. از امام(ره) غافل نشویم. این ملت تا آخرین نفس راه امام(ره) را که رهبری تاکید دارند، ادامه می‌دهد و با مشت به دهان استکبار جهانی می‌زند.