به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,741
بازدید دیروز: 22,441
بازدید هفته: 55,515
بازدید ماه: 64,301
بازدید کل: 26,425,061
افراد آنلاین: 95
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۱ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 2 July 2025
الأربعاء ، ۷ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1348 - خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۴/۰۳/۲۸
  
 
رسانه‌های صهیونیستی:
ایران، اسرائیل را به غزه تبدیل کرد تحقیر پدافند میلیون دلاری آمریکا-اسرائیل با موشک فتاح

شامگاه سه‌شنبه و بامداد چهارشنبه، موج یازدهم حملات کوبنده و ویرانگر نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سرزمین‌های اشغالی، معادله جنگ و نبرد میان ایران و رژیم صهیونیستی را وارد فاز جدیدی کرد.
در موج یازدهم پاسخ رزمندگان و سربازان میهن بر علیه تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران، ترکیبی از جنگ الکترونیک، حمله سایبری، استفاده از پهپاد و به طور خاص استفاده نیروی هوافضا از یکی از برگ‌های برنده ایران در این نبرد یعنی نسل اول موشک ‌هایپرسونیک فتاح، علاوه‌بر نمایش ناتوانی سامانه‌های پدافندی میلیون دلاری رژیم صهیونیستی و سامانه‌های اهدایی آمریکا به این رژیم در برابر موشک‌های ایرانی، منجر به خودزنی این سامانه‌ها و ایجاد انفجارهای مهیب در سرزمین‌های اشغالی به واسطه سقوط و خودزنی سامانه‌های پدافندی رژیم شد.
به موازات این اهداف راهبردی، تأسیسات حساس و رگ‌های حیات رژیم در عملیات بامداد چهارشنبه با موفقیت مورد اصابت قرار گرفت.
سیل موج‌های مداوم و پی‌در‌پی موشکی، پهپادی و جنگ الکترونیک ایران بر علیه رژیم، ناظران داخل رژیم صهیونیستی و همچنین کارشناسان نظامی غربی را به اذعان به از نفس افتادن اسرائیل در برابر ایران واداشته است. به عقیده این کارشناسان و همچنین ژنرال‌های صهیونیست، این رژیم منحوس توانایی ادامه این نبرد را نداشته و از همین رهگذر سعی در کشاندن آمریکا به این نبرد دارد.
تحریک و ترغیبی که بدون شک آمریکا را با ضربات مهلک اقتصادی و تلفات شدید نظامی تنها به واسطه حمایت کورکورانه از صهیونیست‌های بی‌مصرف مواجه کرده و به اذعان نزدیکان ترامپ از جمله تاکر کارلسون برخلاف شعار ترامپ در انتخابات سال گذشته این کشور را وارد خسارت‌بار‌ترین جنگ می‌کند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در بیانیه‌ای که پس از این حمله منتشر ساخت اظهار داشت: موج یازدهم عملیات غرورآفرین وعده صادق‌۳ با استفاده از موشک‌های نسل اول فتاح؛ آغازی بر پایان پدافند افسانه‌ایِ ارتش صهیونی و سردرگمی و خودزنی اشرار صهیونی را به شما، فرماندهان و رزمندگان مخلص نیروی هوافضای سپاه پاسداران تبریک می‌گوییم. موشک‌های قدرتمند و مانورپذیر فتاح، امشب با عبور از سپر دفاع موشکی، پناهگاه بزدلان صهیونیست را بارها لرزاندند و پیام اقتدار ایران را به هم‌پیمانِ جنگ‌افروزِ تل‌آویو که در خیالات و توهمات پوچ است، ارسال کردند. حمله موشکی امشب نشان داد ما بر آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم و ساکنان آن در برابر حملات موشکی ایران کاملاً بی‌دفاع شده‌اند.
توقیف تجهیزات تیم‌های تلویزیونی خارجی
به گزارش تی‌آرتی عربی، پلیس رژیم صهیونیستی به دستور ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی این کشور، به محل فعالیت تیم‌های تلویزیونی خارجی از جمله تی‌آرتی عربی در شهر شمالی حیفا یورش برد و تجهیزات آنان را توقیف کرد.
این اقدام پس از آن انجام شد که مقامات اسرائیلی این رسانه‌ها را به پخش تصاویر حساس مربوط به حملات موشکی ایران متهم کردند.
در بیانیه‌ای که پلیس رژیم منتشر کرد، آمده است که این عملیات بر‌اساس یک گزارش اطلاعاتی و در چارچوب سیاست «تحمل صفر» وزیر امنیت ملی بن‌گویر انجام شده است. «تحمل صفر»، رویکردی است که هیچ‌گونه تخلف یا خطایی را قبول نمی‌کند و به محض مشاهده هر موردی با آن برخورد شدید و بدون اغماض انجام می‌دهد.
پلیس همچنین اعلام کرد که خبرنگارانی که تجهیزاتشان ضبط شده، برای ارائه توضیحات فراخوانده شده‌اند.
از سوی دیگر، شبکه تی‌آر‌تی عربی و شبکه الغد مستقر در قاهره تأیید کردند که محل فعالیت تیم‌هایشان بازرسی و تجهیزاتشان توقیف شده است. پیش‌تر بن‌گویر در بیانیه‌ای از سازمان اطلاعات داخلی اسرائیل خواسته بود تا اقداماتی علیه کانال‌های خارجی انجام دهد و اعلام کرد که دستورالعمل‌های سانسور توسط ارتش اسرائیل صادر شده است.
بن‌گویر پخش تصاویر حملات موشکی را «جرم» توصیف کرد و اعلام کرد به پلیس دستور داده است در این زمینه وارد عمل شود.
فتاح قاتل ایرانی پدافندهای میلیون‌دلاری دشمن
عملیات شامگاه سه‌شنبه و بامداد چهارشنبه نیروی هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وجه تمایز خاصی را با سایر موج‌های هجوم موشکی ایران داشت و این وجه تمایز استفاده از موشک‌ هایپرسونیک فتاح در این موج از پاسخ و انتقام موشکی ایران بود.
موشک فتاح، به‌ عنوان جدیدترین عضو خانواده موشک‌های بالستیک تاکتیکی فاتح و در واقع نسل تکامل‌یافته «خیبرشکن»، از زمان رونمایی تاکنون با تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره توان آن در عبور از سد سامانه‌های پدافندی، به‌ویژه سامانه‌های آمریکایی و اسرائیلی، همراه بوده است.
در سناریوی مقابله با این موشک، باید توجه داشت که فتاح از فاصله‌ای در حدود ۱۴۰۰ کیلومتر به سوی هدف شلیک می‌شود. سامانه‌های پدافندی مانند «تاد» و «آرو» زمانی قادر به شناسایی آن هستند که موشک در فاز میانی پرواز خود قرار دارد. 
اگر سامانه آرو(پیکان) از رادار‌گرین پاین با برد ۵۰۰ کیلومتر استفاده کند، موشک فتاح تنها در یک‌سوم پایانی مسیر شناسایی خواهد شد. بر این اساس، رادار پدافندی محاسبات خود را بر مبنای مسیر حرکت موشک در همین فازها انجام می‌دهد. بدنه موشک فتاح همچنین با پوششی از مواد جاذب امواج راداری طراحی شده که باعث کاهش برد مؤثر شناسایی رادار و نیز ایجاد اختلال در محاسبات موقعیت و مسیر می‌شود. البته، به ‌عنوان یک فرض ساده‌ساز برای تحلیل شرایط، در نظر گرفته می‌شود که موشک در حداکثر برد عملکرد رادار دشمن شناسایی شود.
«فتاح» چگونه پیکان دشمن را می‌شکند
موشک فتاح از لحظه شلیک تا رسیدن به فاصله‌ای حدود ۵۰۰ کیلومتر تا هدف، که معادل دو‌ سوم از مسیر پروازی آن است، در یک مسیر مشخص و با سرعتی ثابت حرکت می‌کند. اما در یک‌سوم پایانی مسیر، با فعال‌ شدن موتور سوخت جامد مرحله دوم که به نازل متحرک مجهز است، به ‌طور ناگهانی سرعت خود را تا حدود سه برابر افزایش می‌دهد و همزمان شروع به انجام مانورها و تغییر مسیر می‌کند.
این رفتار پیچیده موجب بروز اختلال در محاسبات سامانه‌های پدافندی می‌شود و دقت آنها را در رهگیری کاهش می‌دهد.
اتفاقی مشابه نیز در دسامبر سال ۲۰۱۴ رخ داد که به‌نظر می‌رسد ناتوانی سامانه پدافندی آرو(پیکان) در رهگیری موشک هدف، ناشی از همین ویژگی‌های مانوری و تغییر سرعت ناگهانی بوده باشد.
طراحی موشک فتاح با در نظر گرفتن دقیق قابلیت‌های پیشرفته‌ترین سامانه‌های دفاعی آمریکا و رژیم صهیونیستی که در منطقه مستقر هستند، انجام شده است. این موشک نه‌تنها قادر به عبور از این سامانه‌هاست، بلکه توانایی انهدام آنها را نیز دارد و در نتیجه مسیر را برای موج‌های بعدی حملات موشکی هموار می‌کند.
سرگیجه پدافند اسرائیل در مقابل موشک‌های ایرانی
تصاویر منتشر شده از سرزمین‌های اشغالی نشان‌دهنده اصابت ممتد موشک‌های ایرانی به نقاط مختلف در تل‌آویو و ایجاد آتش‌سوزی‌های گسترده در بخش‌های مختلف این شهر است.
در این دور از حملات، موشک‌های سپاه توانستند از لایه‌های متعدد پدافندی و رژیم صهیونیستی عبور کرده و سامانه ضد‌موشکی پیکان و تاد نیز در رهگیری موشک‌های سپاه ناکام ماندند.
در همین راستا تصاویری از خود‌زنی سامانه‌های پدافند هوائی ارتش رژیم صهیونیستی در جریان مقابله با موشک‌های ایرانی نیز منتشر شده است.
اصابت یکی از موشک‌های پدافند هوائی رژیم صهیونیستی به منطقه‌ای در مرکز اراضی اشغالی باعث به وجود آمدن انفجار مهیب در این منطقه شد.
همچنین گزارش شده که به وجود آمدن اختلال در عملکرد این موشک و اصابت به اراضی اشغالی باعث به راه افتادن آتش‌سوزی در این منطقه شده است. موشک‌های ایرانی به سرجنگی‌هایی با قدرت مانوردهی و سرعت‌های مافوق‌صوت مجهز هستند که آنها را قادر می‌سازد از سد پیشرفته‌ترین سامانه‌های ضد‌موشکی عبور کنند. از آغاز عملیات وعده صادق‌۳ تاکنون فرماندهان سپاه بارها اعلام کرده‌اند، موشک‌های به‌کارگیری شده در این عملیات از سری موشک‌های قدیمی بوده و آنها هنوز از موشک‌های جدید خود استفاده نکرده‌اند.

 ژنرال صهیونیست: موشک‌های ایران، اسرائیل را به آتش می‌کشند
اسحاق بریک، ژنرال برجسته صهیونیست و مسئول سابق رسیدگی به شکایات نظامیان این رژیم هم با انتقاد تند از بی‌فکری مقامات صهیونیست در گرفتار کردن اسرائیل در جنگ مرگبار با ایران، گفت جبهه داخلی اسرائیل به هیچ وجه آماده جنگ نبوده و نیست و اقتصاد اسرائیل هم از جنگ با ایران جان سالم به در نخواهد برد.
بریک در مقاله‌ای که در روزنامه عبری معاریو منتشر شد، نسبت به غرق شدن اسرائیلی‌ها در سرخوشی اولیه بعد از حمله به ایران هشدار داده و گفت: حمله نیروی هوائی اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران نتوانست توانایی تهران را در پروژه هسته‌ای تحت تاثیر قرار دهد. جنگ فعلی بار دیگر شکاف عظیم میان آمادگی نیروی هوائی اسرائیل و سهل‌انگاری مجرمانه مقامات در آماده‌سازی جبهه داخلی را آشکار ساخت و نادیده گرفتن تهدیداتی که تا اعماق قلب اسرائیل گسترش می‌یابند، منجر به ویرانی گسترده برای خودمان خواهد شد.
وی افزود: جنگ با ایران منجر به فلج شدن اقتصاد اسرائیل و قطع ارتباط با جهان در زمینه هوانوردی و تجارت خواهد شد و توانایی اسرائیل برای ادامه جنگ را کاملاً مختل می‌کند. موشک‌های بالستیک ایران که تعداد آنها هزاران فروند تخمین زده می‌شود و برخی از آنها می‌توانند کلاهک جنگی تا یک تن را حمل کنند، اسرائیل را در رگباری از آتش فرو خواهند برد که ذخایر موشک‌های رهگیر حیتس و سامانه‌های پدافندی آمریکا هم قادر به رهگیری آنها نیستند.
این ژنرال صهیونیست خاطرنشان کرد: ایران روی تعداد زیاد موشک‌های خود شرط‌بندی می‌کند و نقشه ایران این است که همچنان به شلیک موشک‌ها ادامه دهد و این یعنی جبهه داخلی اسرائیل در معرض آسیب فاجعه‌باری قرار می‌گیرد.
وی در ادامه از فقدان یک رویکرد استراتژیک جامع برای اسرائیل انتقاد و تأکید کرد: آمریکا تنها به منافع خودش فکر می‌کند و باید به توافق آتش‌بس که میان این کشور با یمنی‌ها حاصل شد اشاره کنیم؛ جایی که بعد از آتش‌بس یمن و آمریکا، حملات یمنی‌ها علیه اسرائیل همچنان ادامه دارد و واشنگتن واکنشی به آن نشان نمی‌دهد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور دمدمی مزاج آمریکا یک تاجر است که تنها به سود و زیان فکر می‌کند و حتی زمانی که احساس کند اسرائیل تبدیل به باری روی دوش او شده، ما را رها خواهد کرد.
این ژنرال برجسته صهیونیست تصریح کرد: جنگ کنونی با ایران هم سرنوشتی مشابه جنگ‌های قبلی اسرائیل خواهد داشت؛ جایی که ما ابتدا از آغاز جنگ سرخوش می‌شویم و سپس مجبوریم با یک واقعیت تلخ از آن خارج گردیم.
 وال‌استریت‌ ژورنال:ذخایر موشک‌های پدافندی در اسرائیل رو به پایان است
یک مقام آمریکایی اعلام کرد که ذخیره موشک‌های دفاعی «اَرو» رژیم صهیونیستی در حال اتمام است که این موضوع نگرانی‌هایی را درباره توانایی این رژیم در مقابله با موشک‌های بالستیک دوربرد ایران در صورت تداوم درگیری‌ها ایجاد کرده است. 
به گزارش ایسنا، روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال با انتشار این مطلب نوشت: این مقام آمریکایی گفت که واشنگتن ماه‌هاست از مشکلات موجود در ظرفیت دفاعی اسرائیل مطلع بوده و با استقرار سامانه‌های دفاعی زمینی، دریایی و هوائی در حال تقویت دفاع آن است. از زمان تشدید درگیری‌ها در ماه ژوئن، پنتاگون امکانات بیشتری برای دفاع موشکی به منطقه اعزام کرده ‌اما اکنون نگرانی‌هایی نیز درباره کاهش ذخیره موشک‌های رهگیر آمریکا وجود دارد. 
«تام کاراکو» مدیر پروژه دفاع موشکی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی، گفت: نه آمریکا و نه اسرائیل نمی‌توانند مدام بنشینند و موشک‌ها را رهگیری کنند. اسرائیل و متحدانش باید با تمام سرعت ممکن هر اقدامی که لازم است انجام دهند زیرا ما نمی‌توانیم فقط منتظر بمانیم و واکنش نشان دهیم.
به گفته وال‌استریت ژورنال شرکت صنایع هوافضای اسرائیل که سازنده موشک‌های اَرو است، به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداده است.
ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای به رغم ناتوانی در کنترل آسیب‌های گسترده پاسخ نظامی مشروع ایران به تجاوز اخیر این رژیم، مدعی شد: ارتش اسرائیل برای هر سناریویی آماده و مجهز است. متأسفانه نمی‌توانیم در مورد مسائل مربوط به مهمات اظهار نظر کنیم.
  وزیر انرژی رژیم صهیونیستی:صادرات گاز اسرائیل متوقف شد
وزیر انرژی اسرائیل، الی کوهن، در سخنانی اعلام کرد: «با وجود اختلالات در بخش انرژی، این بخش آماده است تا به پاسخگویی ادامه دهد.»
وی افزود: «در روز‌های اخیر دوره‌ای وجود داشت که هر سه دکل گازی به دلایل مختلف تعطیل شدند.»
در همین حال، رادیو ارتش اسرائیل به نقل از وزیر انرژی گزارش داد که صادرات گاز اسرائیل موقتاً متوقف شده است.
  اقتصاد اسرائیل در آستانه فروپاشی ساختاری
روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی تصریح کرده است: اقتصاد اسرائیل کاملاً فلج شده است و تاکنون بیش از 12 هزار درخواست غرامت به ‌دلیل خسارت‌های ناشی از حملات موشکی ثبت شده است. گزارش‌های رسمی و غیررسمی حاکی از آن است که پالایشگاه حیفا، بزرگ‌ترین پالایشگاه نفتی اسرائیل با ظرفیت 200 هزار بشکه، میان اهداف قرار داشته و از مدار تولید خارج شده است.
آمارهای منتشرشده از سوی مؤسسه S&P Global نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی روزانه 250 هزار بشکه نفت وارد می‌کند و حدود 40 درصد از سبد انرژی خود را از طریق پالایش در دو مرکز حیفا و اشدود تأمین می‌کند، در همین راستا، انهدام سه پایانه نفتی در بنادر حیفا، اشکلون و ایلات، همراه با از کار افتادن دو پالایشگاه اصلی، عملاً ستون فقرات انرژی اسرائیل را از کار انداخته است.
در ادامه گزارش، به‌شکل خبری و تحلیلی، ابعاد گوناگون بحران اقتصادی اسرائیل در پی حمله موشکی ایران و تبعات آن آورده شده است: با انهدام زیرساخت‌های نفتی و آسیب به بنادر حیفا، اشکلون و ایلات، بخش عمده‌ای از تأمین انرژی رژیم صهیونیستی متوقف شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که فقط با هدف قرار دادن پنج نقطه شامل سه پایانه نفتی و دو پالایشگاه، نزدیک به 40 درصد از کل انرژی مصرفی این رژیم از بین رفته است. پالایشگاه حیفا، با ظرفیت 200 هزار بشکه در روز، عملاً غیرقابل استفاده اعلام شده است و به ‌دنبال آن پالایشگاه اشدود نیز عملکرد عادی خود را از دست داده است. به‌گفته منابع امنیتی اسرائیلی؛ در شرایطی که موشک‌های ایرانی طی روزهای اخیر بدون توقف در آسمان این کشور دیده شده‌اند، فعالیت در بنادر به صفر رسیده است، فرودگاه‌ها تعطیل شده‌اند و تمامی سامانه‌های لجستیکی صادرات و واردات در حالت قفل‌شده قرار دارند، در این وضعیت، حتی واردات مواد غذایی و سوخت نیز با بحران مواجه شده است. بررسی‌های منتشرشده از سوی رسانه‌های داخلی ایران و منابع بین‌المللی حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی به‌ واسطه وسعت جغرافیایی محدود خود، در برابر حملات موشکی بسیار آسیب‌پذیر است. ایران با هدف‌گیری دقیق زیرساخت‌های حیاتی اقتصادی، نه‌تنها پیام نظامی خود را منتقل کرده، بلکه ستون‌های اقتصاد اسرائیل را نیز متزلزل کرده است. بنادر حیفا و اشدود به ‌عنوان نقاط اصلی تجارت دریایی و واردات کالا، تقریباً از چرخه اقتصادی خارج شده‌اند، بندر حیفا به ‌تنهائی سالانه 30 میلیون تن بار و بیش از دو میلیون مسافر را جابه‌جا می‌کرد.
 نفت و گاز: ستون فقراتی که به لرزه افتاد
اقتصاد اسرائیل تا حد زیادی به منابع انرژی وارداتی و میدان‌های گازی خود در شرق مدیترانه متکی است. میدان‌های لویاتان، تامار و کاریش که در نزدیکی سواحل لبنان، قبرس و بندر حیفا قرار دارند، منابع اصلی گاز این رژیم محسوب می‌شوند، با این حال، نزدیک بودن این تأسیسات به خطوط تنش، آن‌ها را به اهدافی سهل‌الوصول در برابر حملات آینده بدل کرده است.
کارشناسان معتقدند در صورت آسیب جدی به این منابع، رژیم صهیونیستی عملاً نه‌تنها امنیت انرژی خود را از دست خواهد داد، بلکه صادرات گاز به اروپا و کشورهای عربی نیز مختل خواهد شد؛ مسئله‌ای که می‌تواند موجب ریزش شدید سرمایه‌گذاری‌ها و کاهش درآمدهای ارزی شود.
 امنیت آبی اسرائیل؛ پاشنه آشیل پیشرفته‌ترین رژیم نظامی منطقه
کنار نابودی زیرساخت‌های انرژی، حملات اخیر ایران ضعف راهبردی دیگری از رژیم صهیونیستی را آشکار کرده است: وابستگی شدید اسرائیل به زیرساخت‌های آب‌شیرین‌کنی و شبکه‌های پیچیده انتقال آب. به‌گفته کارشناسان، بیش از 55 درصد آب شرب و خانگی اسرائیل از طریق تأسیسات عظیم آب‌شیرین‌کن در سواحل مدیترانه تأمین می‌شود؛ تأسیساتی که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به «سورک»، «اشکلون» و «هدرا» اشاره کرد.
شبکه آبرسانی کشور عمدتاً از مسیر «خط ملی انتقال آب» و خطوط لوله ساحلی عبور می‌کند که در صورت هدف قرار گرفتن تنها چند نقطه کلیدی مانند ایستگاه‌های پمپاژ یا مخازن فشار، کل سامانه دچار فروپاشی خواهد شد، افزون بر آن، وابستگی شدید این تأسیسات به برق، آنها را مستعد از کار افتادن در پی هرگونه حمله به شبکه انرژی می‌سازد.
به‌ نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی در زمینه آب «خانه‌ای شیشه‌ای» ساخته است که با وجود پیشرفت‌های فناورانه، در برابر حملات موشکی، سایبری و حتی عملیات روانی به‌شدت آسیب‌پذیر است، آسیب به تنها یکی از آب‌شیرین‌کن‌های بزرگ، مانند سورک، می‌تواند به یک بحران انسانی، اجتماعی و سیاسی تمام‌عیار در سرزمین‌های اشغالی تبدیل شود.
از منظر راهبردی، تأمین آب اسرائیل، نه‌تنها یک مسئله فنی، بلکه مسئله‌ای ژئوپولیتیک و امنیتی است. تمرکز زیرساخت‌ها، رشد جمعیت و اقلیم خشک منطقه، موجب شده است هرگونه اختلال هدفمند در این شریان حیاتی، تبعاتی گسترده از کمبود آب شرب و بهداشت عمومی تا توقف صنایع و مهاجرت داخلی در پی داشته باشد، به‌ویژه در شرایط جنگی، این نقطه ضعف می‌تواند به اهرمی تعیین‌کننده علیه رژیم تبدیل شود.
  از نفس افتادن اسرائیل در دوئل با ایران
سردمداران جنایتکار اسرائیل و به طور خاص بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم جعلی که از جنایتکار‌ترین افراد در کل تاریخ بشری به‌شمار می‌آید و شاید بتوان وی را رذل‌ترین و جنایتکارترین سیاستمدار تاریخ دانست، در حماقتی مرگبار با خیال غافلگیری ایران، دوئلی را با میهن عزیزمان آغاز کردند که خود به خوبی از ناتوانی در ادامه آن احاطه داشته و همچون همیشه به دنبال کشاندن سران جنایتکار غربی در اروپا و آمریکا به این مهلکه برای خود داشتند تا از این رهگذر ضعف ذاتی خود را جبران سازند.
رژیم صهیونیستی به خوبی از ضعف ذاتی خود به واسطه جغرافیای اشغالی کم، عمق استراتژیک بسیار پایین، وابستگی شدید به حمایت‌های خارجی و همچنین کمبود تأسیسات حیاتی اقتصادی احاطه دارد ولی در قماری مرگبار به امید ورود آمریکا به صحنه نبرد، جنگی را به ایران تحمیل کردند که پایان آن بدون هیچ شکی شکست رژیم اشغالگر صهیونیستی است.
بدون شک توانایی رژیمی جعلی که کمتر از 80 سال حیات ننگین داشته‌، کمتر از ده میلیون جمعیت دارد، عمق راهبردی کمی داشته و بنادر انگشت‌شمار، پالایشگاه‌های انگشت‌شمار و تأسیسات اقتصادی ضعیفی دارد با کشوری با هزاران سال تمدن و حیات، 90 میلیون جمعیت، وسعت پهناور و تأسیسات اقتصادی فراوان و پراکنده امکان رویارویی و درگیری طولانی‌مدت نداشته و ندارد.
و حامیان آمریکایی این رژیم نیز به خوبی میدانند ترغیب نتانیاهو به ورود آنان به این نبرد، آمریکا را وارد جنگی خواهد ساخت که از هر نبرد دیگری برای آن ویرانگر‌تر و پرتلفات‌تر خواهد بود. جنگی که مالیات‌دهندگان آمریکایی به طور قطع مخالف آن خواهند بود و در ذیل توئیت نکبت‌بار ترامپ در روزهای اخیر نیز به صراحت آن را اعلام کردند.
ترامپ که با شعار خروج آمریکا از تمام جنگ‌ها به پیروزی رسید، با ورود به بازی کثیف نتانیاهو، تنها دیوانگی خود را نشان داده و به طور قطع با شکستی نکبت‌بار از هر نبردی با ایران بیرون خواهد آمد.

واشنگتن پست: اسرائیل از رگبار موشک‌های ایران فلج شده ‌است
پنجمین شب عملیات ایران در عمق رژیم صهیونیستی، با رونمایی از موشک‌های ‌هایپرسونیک فتاح همراه بود.
موشک فتّاح ۱۴۰۰ کیلومتر بُرد، و ۱۳ تا ۱۵ ماخ سرعت دارد و ظرف ۷ دقیقه به مناطق صهیونیستی اصابت می‌کند.
در حملات بامداد چهارشنبه، علاوه‌بر موشک‌های فتاح، از موشک‌های خیبرشکن رونمایی شد. همچنین موشک‌های عماد و قدر مورد استفاده قرار گرفت.
شبکه المسیره اعلام کرد: منطقه صنعتی که در اثر اصابت موشک‌های ایرانی در ناصره به آتش کشیده شد حاوی کارخانه‌ها و آزمایشگاه‌های فعال در حوزه تکنولوژی‌های پیشرفته بود.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در فضای شدید سانسور و انکار و کوچک‌نمایی اخبار تلفات رژیم مدعی شد در آخرین حملات موشکی ایران،
۹۴ صهیونیست زخمی شده‌اند.
رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند ایران از آغاز حملات، بیش از ۴۴۰ موشک شلیک کرده، و بیش از ۱۳۰۰ صهیونیست زخمی و ۲۴ تن کشته شده‌اند.
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه رأی‌الیوم نوشت: «فرار دست‌کم ۵ میلیون شهرک‌نشین صهیونیست به پناهگاه‌ها و متروها برای اولین بار از ۷۶ سال گذشته، تصویری روشن از نتایج اولیه جنگ و سناریوهای شکست پیش‌بینی شده رژیم اشغالگر را ارائه می‌دهد. ایران، آمادگی خود را به طور کامل نشان داد و ثابت کرد بانکی از اهداف را به شکل دقیق در عمق فلسطین اشغالی تهیه کرده است. دقت حملات ایران را می‌توانیم در حملات موشکی به الجلیل، تل‌آویو، حیفا، ایلات، بیسان و... ببینیم و شاید به زودی شاهد حمله به تأسیسات دیمونا در النقب و دیگر تأسیسات هسته‌ای آن باشیم».
توئیت مایسه الرومی، ساکن تل‌آویو: «‌آسمان با ابرهای غلیظی از دود سیاه پوشیده شده و دید تقریباً صفر است. وضعیت روی زمین فاجعه‌بار است. زبانه‌های آتش در مناطق وسیعی شعله‌ور هستند. ‌واقعاً چه اتفاقی دارد می‌افتد؟ آنچه اکنون در حال وقوع است، فراتر از همه انتظارات است.
«منا سامی» مجری شبکه عراقی الرابعه: «همین حالا که با شما صحبت می‌کنم، موشک‌های ایرانی در حال عبور از آسمان سرزمین‌های اشغالی هستند و به اهداف خود اصابت می‌کنند. نه از طریق نیروهای نیابت بلکه مستقیماً از تهران به تل‌آویو. یک هفته قبل اسرائیل تصمیم گرفت با حمله‌ای جسورانه، مقاومت ایران را به پایان برساند، اما بامداد روز بعد، با نخستین ضربه راهبردی بیدار شد؛ ضربه‌ای که هیبت برتری هوایی‌اش را درهم شکست و شکنندگی امنیتی‌اش را برملا کرد. برای نخستین بار از سال ۱۹۴۸، آسمان تل‌آویو دیگر امن نیست. این فقط یک تنش نظامی نیست، بلکه اعلام پایان یک مرحله و آغاز مرحله‌ای جدید است؛ مرحله‌ای با زبان متفاوت. پیام موشک‌های جمهوری اسلامی نیازی به ترجمه ندارند؛ ایران می‌گوید ما پاسخ می‌دهیم، و این ماییم که تعیین می‌کنیم کِی و کجا؟ گنبد آهنینی که سالها به عنوان اسطوره دفاعی معرفی می‌شد اکنون در برابر دیدگان جهانیان در حال فروپاشی است. در مقابل تهران خونسردی و ثبات را به نمایش گذاشته که محاسبات دشمن را به‌هم زده است».
روزنامه‌ هاآرتص: برای اولین‌بار از سال ۱۹۴۸، موشک‌های ایرانی شهر بنی‌براک در شرق تل‌آویو را هدف قرار دادند. خاخام‌های اسرائیلی مدعی بودند به دلیل محافظت تورات، این شهر در امان خواهد بود.
روزنامه یدیعوت آحارانوت: موشک ایرانی که به مؤسسه وایزمن برخورد کرد، خسارات گسترده‌ای به‌بار آورد. برخی از این آسیب‌ها جبران‌ناپذیر هستند.
وزیر انرژی اسرائیل گفت: صادرات گاز متوقف شده است.
پالایشگاه حیفا، بزرگ‌ترین پالایشگاه اسرائیل روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت تولید می‌کرد.
در پی حملات سنگین ایران، ۲۲ هزار و ۹۳۲ مورد شکایت و درخواست غرامت به صندوق جبران خسارت‌ها ارائه شده. در نتیجه ویرانی گسترده ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها، ۵ هزار صهیونیست ناچار به ترک منازل خود شده‌اند.
روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقام آمریکایی: اسرائیل با کمبود موشک‌های رهگیر دفاعی Arrow مواجه است و این امر نگرانی‌هایی را در مورد توانایی مقابله با موشک‌های دوربرد ایران در صورت عدم حل و فصل زودهنگام مناقشه ایجاد کرده است.
روزنامه واشنگتن پست: «اسرائیل موشک‌ فقط برای ۱۰ تا ۱۲ روز  برای دفاع در برابر حملات ایران دارد. حملات ایران، ذخایر اسرائیل را به پایان می‌رساند، بنابراین اسرائیل ممکن است به زودی مجبور شود جیره‌بندی و موشک‌های کمتری را رهگیری کند. اسرائیلی‌ها از رگبار موشک‌ها فلج شده‌اند. با اصابت موشک‌ها، آنها در حال از دست دادن حس امنیت همیشگی هستند».
خبرنگار شبکه BBC‌: شگفتی‌های ایران در راه است و ذخایر مهمات ضد هوائی اسرائیل رو به اتمام؛ سیستم پدافندی اسرائیل خسته و مستهلک شده است. اسرائیل انتظار نداشت حمله‌های ایران این‌قدر گسترده باشد.


عملیات غافلگیرانه اسرائیل کمانه کرد تل‌آویو با تهدید موجودیتی رو‌به‌رو است
نقشه اسرائیل برای اجرای عملیات برق‌آسا علیه ایران شکست خورد. موفقیت ایران در این ماجرا بی‌نظیر است.
این تحلیل را رامین کامران، مقیم فرانسه و از همکاران نزدیک شاپور بختیار، آخرین نخست‌وزیر رژیم پهلوی عنوان کرد.
وی با اشاره به شب اول عملیات اسرائیل علیه ایران اظهار داشت: اسرائیل یک جنگ برق‌آسا علیه ایران انجام داد. هدف در جنگ برق‌آسا‌، فروپاشی حریف است. حال به ایران نگاه کنید؛ این ضربه هیچ خللی در واکنش ایران ایجاد نکرد. یعنی صبح، اسرائیلی‌ها حمله کردند و شب، پاسخ آن را دریافت کردند، تمام. این بی‌نظیر است. از زمانی که این شیوه واکنش اختراع شده، تا امروز هیچ کشوری را ندیده‌ایم که با چنین سرعتی واکنش نشان دهد. این موضوع بسیار مهم است. اسرائیل به‌هیچ‌وجه توان شکست دادن ایران را ندارد.
از سوی دیگر، سمیر فرج، ژنرال بازنشسته مصری گفت: «اگر بخواهید بدانید طرف پیروز این نبرد تاکنون کیست به شما می‌گویم قطعاً ایران؛ چه کسی تا به حال در تاریخ اسرائیل توانسته بود تل‌آویو را سه روز در پناهگاه نگه دارد و حیفا این شهر مهم بندری را درهم بکوبد؟!»
دیوید لمی وزیر خارجه انگلیس هم گفته است:هیچ اقدام نظامی نمی‌تواند به توانایی‌های ایران پایان دهد.
در همین حال اسحاق بریک ژنرال نیروهای ذخیره اسرائیلی تصریح کرد: جبهه داخلی اسرائیل در جنگ طولانی مدت فرو خواهد پاشید. چاره‌ای جز آتش‌بس وجود ندارد. جبهه داخلی اسرائیل برای جنگ آماده نیست و اقتصاد اسرائیل تاب تحمل رویارویی طولانی مدت با ایران را نخواهد داشت. تنها راه‌حل ممکن از طریق توافق میان واشنگتن و تهران است. بریک در روزنامه معاریو نوشت: جنگ کنونی یک بار دیگر شکاف عظیم بین آمادگی نیروی هوائی و سهل انگاری جنایتکارانه در آماده‌سازی جبهه داخلی اسرائیل را آشکار کرده است. نادیده گرفتن تهدیدهایی که ممکن است تا عمق اسرائیل گسترش یابد، منجر به ویرانی‌های گسترده خواهد شد.
همچنین روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در یادداشتی خاطر نشان کرد: جنگ اسرائیل علیه ایران، هیچ چشم‌انداز روشنی ندارد. آینده‌ای که انتظار اسرائیل را می‌کشد، به نظر می‌رسد بر خلاف آنچه سران این رژیم ادعا می‌کنند، آینده‌ای مبهم و نامعلوم است. حمله نظامی اسرائیل به ایران با وجود آغاز پر سر و صدای آن، نه تنها با چالش‌های واقعی برای تبدیل موفقیت‌های تاکتیکی به دستاوردهای راهبردی رو‌به‌رو است، بلکه از عمق بن‌بست استراتژیک طولانی مدت اسرائیل پرده برمی‌دارد.


اسکات ریتر: ایران در حال نابودی مراکز حیاتی اسرائیل است
افسر اطلاعاتی سابق پنتاگون گفت؛ ایران در حال نابودی مراکز حیاتی اسرائیل است و آمریکا هم نمی‌تواند کاری برای اسرائیل بکند.
‌«اسکات ریتر» که در گذشته بازرس تسلیحات سازمان هم بوده و کارشناس نظامی و اطلاعاتی است، خاطر نشان کرد: اسرائیل حتی با کمک‌های آمریکا هم دیگر کاری از دستش برنمی‌آید. آن‌ها حتی با تمام کمک‌هایی که آمریکا ارائه می‌دهد، نمی‌توانند به‌طور مؤثر و کامل از خودشان دفاع کنند.
وی افزود:‌ ایران در حال ویران کردن اسرائیل است. این بخشی از یک رویکرد کمپین هماهنگ توسط ایران است. به بندر حیفا نگاه کنید، نابود شده است. به فرودگاه بن‌گوریون نگاه کنید، نابود شده است. به تأسیسات گازی در حیفا نگاه کنید، نابود شده است.
ریتر گفت: اسرائیل این جنگ را باخته و سؤال این‌ است که آیا مداخله نظامی آمریکا می‌تواند اسرائیل را نجات دهد؟ من معتقدم پاسخ خیر است. فکر نمی‌کنم هیچ راهی باشد. ایرانی‌ها مدت‌هاست که برای این جنگ برنامه‌ریزی کرده‌اند.
ریتر قبل از این هم تأکید کرده بود: سامانه دفاع موشکی تاد، که بهترین سامانه دفاعی ایالات متحده است، نیز در این عملیات دخیل بود، اما نتوانستند این حمله را متوقف کنند. اسرائیل به‌طور تضمینی ذخیره موشک‌های خود را تمام خواهد کرد. اسرائیل ذخیره کافی برای ادامه این سطح از دفاع را ندارد. کشتی‌های ما ذخیره محدودی از موشک‌های SM3 و SM6 دارند. وقتی این‌ها تمام شوند و ایران همچنان موشک داشته باشد، اسرائیل کاملاً بی‌دفاع خواهد ماند. این می‌تواند به معنای واقعی کلمه پایان اسرائیل باشد.
افسر اطلاعاتی سابق آمریکایی همچنین گفته است: مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا در ماه‌های اخیر در واقع حالت نمایش و فریب راهبردی داشتند. این مذاکرات «امکان حمله غافلگیرانه» اسرائیل را فراهم کرد تا ضمن وارد کردن بیشترین خسارت، ضربه‌ای شدید به زیرساخت‌های هسته‌ای و نیروهای نظامی ایران وارد شود. این حملات، یک حمله مشترک «آمریکا-اسرائیل» بوده است.


معنای درخواست نتانیاهو از ترامپ:اسرائیل در جنگ با ایران شکست خورد
نشریه آمریکایی تأکید کرد جنگ مغلوبه شده و نتانیاهو در جنگی که علیه ایران آغاز کرده بود، شکست خورده است. بنابراین نباید در شکست نتانیاهو شریک شده و وارد گرداب جنگ شود.
«ریسپانسیبل استیت کرفت» وابسته به اندیشکده کوئینسی نوشت: جنگ انتخابی اسرائیل با ایران بسیار کمتر از آنچه دونالد ترامپ در ابتدا گمان می‌‌‌کرد، قاطعانه از آب درآمده است؛ همان زمانی که عملکرد اسرائیل را «عالی» توصیف کرد. 
حمله آغازین اسرائیل، موفقیتی تاکتیکی محسوب می‌شود. ادعا می‌شود فرض تهران این بوده که اسرائیل پیش از دور ششم مذاکرات هسته‌‌‌ای دست به اقدامی نخواهد زد. اسرائیل با هدف ترور فرماندهان ایرانی، کوشید تا ساختار فرماندهی و کنترل را مختل کرده و واکنش نظامی ایران را تحت ‌تأثیر قرار دهد. در ادامه مشخص نبود تهران توان پاسخگویی مؤثری دارد یا نه.
با تحت ‌‌‌تاثیر قرار گرفتن از این موفقیت اولیه، ترامپ به سرعت تلاش کرد عملیات را به نام خود تمام کند؛ اگرچه تنها چند ساعت پیش از آن، وزیر امور خارجه وی اعلام کرده بود که این حملات، اقدامی «یک‌‌‌جانبه» از سوی اسرائیل بوده و ایالات متحده نقشی در آن نداشته است. گفته‌‌‌اند، «پیروزی پدران بسیار دارد، اما شکست یتیم است.» ایران در عرض ۱۸ ساعت، ساختار فرماندهی خود را بازسازی کرد، سامانه‌‌‌های پدافندی‌‌‌ را فعال ساخت و مهم‌تر از همه، چهار موج موشکی را به‌‌‌سمت اسرائیل شلیک کرد. بسیاری از این موشک‌‌‌ها از لایه‌‌‌های مختلف دفاعی عبور کرده وآسمان تل‌‌‌آویو را با انفجارهایی که ساختمان وزارت دفاع را نیز هدف قرار دادند، روشن کردند. توانایی تهران برای اجرای چنین پاسخی تنها ساعاتی پس از کشته شدن چند فرمانده ارشد، نخستین نشانه واضح از کوتاه بودن عمر موفقیت آغازین اسرائیل بود. هرچند ایران روز شنبه ضرباتی را متحمل شد، اما در ادامه نیز با شلیک‌‌‌های موشکی بیشتری پاسخ داد. این حملات بسیار موثرتر بودند. با تضعیف تدریجی پدافند هوائی اسرائیل، تهران احتمالاً به موشک‌‌‌هایی با کلاهک‌‌‌های بزرگ‌تر روی خواهد آورد و شعاع تخریب را افزایش خواهد داد.
در همین حال، با وجود وارد کردن خساراتی به سایت هسته‌‌‌ای نطنز، اسرائیل نتوانسته به سایت بسیار حساس‌‌‌تر و به‌‌‌شدت مستحکم فردو نفوذ کند. در نتیجه، تاثیر واقعی بر برنامه هسته‌‌‌ای ایران محدود به‌‌‌نظر می‌‌‌رسد. در واشنگتن به‌‌‌ تدریج روشن می‌شود که جنگ انتخابی اسرائیل، با موفقیت فاصله زیادی دارد و ممکن است اصلا به نتیجه‌‌‌ قاطع منتهی نشود. اسرائیل با یک نقطه‌‌‌ضعف کلیدی مواجه است: شمار کمتری موشک رهگیر نسبت به تعداد موشک‌‌‌های دوربرد ایران در اختیار دارد. جنگ فرسایشی ممکن است در نهایت به سود ایران تمام شود.
جای تعجب نیست که مقام‌‌‌های اسرائیل و متحدانشان در واشنگتن تلاش‌‌‌های خود را برای واداشتن ترامپ به ورود مستقیم به جنگ آغاز کرده‌‌‌اند. برای ترامپ، این وضعیت می‌تواند مایه ناامیدی جدی باشد. تنها ۲۴ ساعت پس از آغاز جنگ انتخابی با ایران، اسرائیل دوباره در واشنگتن حاضر شد و این بار با درخواست‌‌‌های تازه‌‌‌ای به در خانه ترامپ کوبید. آنچه به‌‌‌صورت «چراغ سبز بدهید تا اسرائیل به‌‌‌جای آمریکا ایران را بمباران کند» آغاز شد، حالا به «زود باش آمریکا، برای اسرائیل ایران را بمباران کن!» تبدیل شده است. اسرائیل با این درخواست با دو چالش اساسی مواجه است. نخست، درخواست برای دریافت مجوز جهت ورود به جنگ، بسیار ساده‌‌‌تر از درخواست مشارکت مستقیم آمریکاست. دوم آنکه، همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، ترامپ علاقه‌‌‌مند به همراهی با برندگان است و وقتی اسرائیل از او می‌‌‌خواهد که دخالت کند، این پیام را می‌‌‌فرستد که در حال باختن است. اسرائیل نتوانسته برنامه هسته‌‌‌ای‌‌‌ ایران را فلج سازد و حالا با ضرباتی غیرمنتظره روبه‌‌‌روست. چرا ترامپ باید جان آمریکایی‌‌‌ها و ریاست جمهوری‌‌‌اش را به مخاطره بیندازد، و وارد جنگ شود فقط برای نجات اسرائیل از جنگی بی‌‌‌دلیل و شکست ‌‌‌خورده؟ این اسرائیل بود که ترامپ را متقاعد کرد تا موضع «غنی‌‌‌سازی صفر» را در مذاکرات هسته‌‌‌ای در پیش گیرد. اگر ترامپ به خط قرمز اولیه‌‌‌اش یعنی «عدم‌سلاح‌‌‌سازی» پایبند می‌‌‌ماند، اکنون شاید در آستانه توافقی تاریخی با ایران قرار داشت. ترامپ با گوش دادن به نتانیاهو بار دیگر مسیر رسیدن به توافق با ایران را نابود کرد. اگر این نتیجه مدنظر ترامپ نیست، باید فوراً مسیرش را تغییر دهد، همان‌طور که در یمن چنین کرد. به‌‌‌جای پیوستن به جنگ اسرائیل، باید آن را متوقف سازد. با این جنگ بی‌‌‌دلیل، اسرائیل موقعیت ترامپ را در مذاکرات به دو طریق تضعیف کرده است. نخست، حمایت از تجدیدنظر در دکترین هسته‌ای در میان نخبگان و جامعه ایران به‌‌‌طور چشمگیری افزایش یافته و هزینه سیاسی برای محدودسازی غنی‌‌‌سازی به سطوح غیرنظامی را بالا برده است. دوم، حمایت آمریکا از حمله به‌‌‌همراه لفاظی‌‌‌های خودستایانه ترامپ این تصور را در تهران ایجاد کرده که او آگاهانه ایران را در حالت اطمینان خاطر کاذب نگه داشته تا شانس موفقیت اسرائیل را افزایش دهد. در نتیجه، اعتماد اندک باقی‌‌‌مانده به ترامپ به‌‌‌عنوان شریک مذاکره، بیشتر فرسایش یافته است.

 

گزارش پارلمان انگلیس از افزایش اسلام‌هراسی در سراسر اروپا

در گزارش جدیدی که در پارلمان انگلیس مورد بحث قرار گرفت، افزایش شدید جنایات ناشی از نفرت علیه مسلمانان و اسلام‌هراسی در سراسر اروپا و انگلیس مورد تأکید قرار گرفت. 
«افضل‌خان» نماینده حزب کارگر و نایب‌رئیس گروه پارلمانی در مورد مسلمانان انگلیس در نشستی که در پارلمان این کشور درباره افزایش اسلام‌هراسی در اروپا بود گفت: «حملات اسلام‌هراسی در انگلیس در سال ۲۰۲۴ میلادی ۷۳ درصد افزایش یافت. در پنج سال گذشته، حدود نیمی از جنایات ناشی از نفرت مذهبی در انگلیس، علیه مسلمانان بوده است.» به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی این نماینده حزب کارگر ادامه داد، افزایش اسلام‌هراسی و نفرت علیه مسلمانان فقط به انگلیس محدود نمی‌شود. در آلمان نرخ این جنایات علیه مسلمانان از زمان شروع جنگ غزه رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در فرانسه نیز سیاست‌های سختگیرانه به‌ویژه درباره پوشش زنان مسلمانان تشدید شده است. در گزارش پارلمان انگلیس 
همچنین بر تعصبات نهادی، به‌ویژه در فرانسه و دانمارک که قوانین به طور نامتناسبی بر جوامع مسلمان تأثیر می‌گذارد، تأکید شده است.

 
واشنگتن پست:دفاع موشکی برای رژیم صهیونیستی هر شب ۲۸۵ میلیون دلار هزینه دارد

واشنگتن پست هزینه هر شب استفاده رژیم صهیونیستی از سامانه پدافند موشکی را 285 میلیون دلار برآورد کرد.
روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» با اشاره به هزینه سنگینی پدافند رژیم صهیونیستی نوشت: طبق تخمین‌ها، دفاع موشکی برای رژیم صهیونیستی هر شب به طور تقریبی ۲۸۵ میلیون دلار هزینه دارد. 
حملات گسترده و متداوم ایران به رژیم اشغالگر علاوه‌بر بار مالی و تحمیل هزینه‌های گزاف به رژیم کودک‌کش، موجب کلافگی ساکنین مناطق اشغالی و کاهش ذخیره‌های موشک رهگیر این رژیم شده است.
نفیسه کوهنورد، خبرنگار شبکه استعماری بی‌بی‌سی نیز با اشاره به همین موضوع خبر داد: شگفتی‌های ایران در راه است و ذخایر مهمات ضد هوائی رژیم صهیونیستی رو به اتمام و تجهیز مجدد آن کار آسانی نیست؛ سیستم پدافندی رژیم صهیونیستی خسته و مستهلک شده است.
«میدل‌ایست‌آی» نیز با اشاره به کاهش ذخیره «موشک‌های رهگیر» رژیم گزارش داد: رژیم صهیونیستی در چهار روز جنگ مستقیم با ایران، با سرعت زیادی در حال مصرف موشک‌های رهگیر بالستیک خود است و ذخایر موشک‌های رهگیر بر اثر حملات بالستیک ایران کاهش یافته است.
در ادامه این گزارش آمده است: ایالات متحده به‌ عنوان حامی تسلیحاتی اصلی این رژیم، نگران ضعیف‌شدن قدرت پدافندی رژیم صهیونیستی است.
«تایمز رژیم صهیونیستی» در توصیف حملات ایران نوشت: همزمان با اصابت موشک‌های ایرانی به مرکز رژیم صهیونیستی، بسیاری از ساکنانی که پناهگاه‌ برای مقابله با بمب ندارند به ایستگاه قطار سبک شهری تل‌آویو رفتند.
یکی از ساکنین مناطق اشغالی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «کان ۱۲» به اعتراض گفت: به ما می‌گویند به خانه‌هایتان بروید! چگونه به خانه‌هایتان برویم؟! همه چیز نابود شده، همه چیز ویران است. وقتی نتانیاهو تصمیم گرفت که چنین عملیاتی را آغاز کند باید همه جوانب را در نظر می‌گرفت و برای آن برنامه می‌چید؛ نه اینکه عملیاتی را شروع کند و مردم را این‌گونه به حال خود رها کند.
نشریه عبری‌ زبان «یدیعوت آحارونوت» نیز با استفاده از کلمه «غیرمعمول» حملات موشکی ایران را توصیف کرد.
کفه ترازو به نفع ایران است
«عبدالباری عطوان»، تحلیلگر و روزنامه‌نگار مشهور جهان عرب در روزنامه «رای الیوم» نوشت: کفه ترازو به نفع ایران در جنگ تغییر پیدا کرده است و بعید نیست که پیروزی اطلاعاتی ایران در دست‌یابی به هزاران سند سری هسته‌ای، غافلگیری غیرقابل تصوری را برای دشمن رقم بزند. ایران کشوری بزرگ است و قابل مقایسه با حزب‌الله یا حماس نیست و هر فرماندهی که به شهادت می‌رسد فرمانده جوان‌تری پرچم او را به دست می‌گیرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه «تل‌آویو تا کی می‌تواند به سانسور ادامه دهد و قطعاً حقایق برملا خواهد شد» تاکید کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی این حقیقت را پنهان نخواهد کرد که موشک‌های بسیار پیشرفته ایران به عمق اراضی اشغالی رسیده است. این اولین بار است که موشک‌های پیشرفته و نقطه‌زن نه تنها به قلب حیفا و تل‌آویو و شمال منطقه الجلیل اصابت می‌کند بلکه خسارات شدید وارد کرده و صدها نظامی و شهرک‌نشین رژیم صهیونیستی را کشته است.
البرادعی: کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند 
محمد البرادعی، دبیرکل اسبق آژانس انرژی اتمی نیز در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی ابراز داشت: ‏با اتفاقاتی که می‌بینیم کشورها از ان‌پی‌تی خارج می‌شوند و به این نتیجه می‌رسند که بمب هسته‌ای ضامن امنیت آنها خواهد بود.