به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,605
بازدید دیروز: 8,554
بازدید هفته: 63,115
بازدید ماه: 319,832
بازدید کل: 26,917,655
افراد آنلاین: 38
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۳۱ مرداد ۱٤۰٤
Friday , 22 August 2025
الجمعة ، ۲۸ صفر ۱٤٤۷
مرداد 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
31302928272625
آخرین اخبار
6704 - رژیم صهیونیستی به زندان اوین حمله کرد ۱۴۰۴/۰۴/۰۲

تکذیب ناآرامی و تیراندازی در زندان

رژیم صهیونیستی به زندان اوین حمله کرد 

۱۴۰۴/۰۴/۰۲

‫رژیم صهیونیستی به زندان اوین حمله کرد‬‎

پرتابه‌های رژیم صهیونیستی به زندان اوین اصابت کرد که به بخش‌هایی از زندان آسیب رسانده است.
مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: در جدیدترین حمله رژیم صهیونیستی به تهران، پرتابه‌هایی به سمت زندان اوین اصابت کرد که به بخش‌هایی از زندان آسیب رسانده است همه امکانات در جهت مدیریت مجموعه زندان به‌کار گرفته است و وضعیت هم‌اکنون تحت کنترل است. 
در پی حمله رژیم جنایتکار صهیونیستی به زندان اوین و نقض همه قوانین بین‌المللی، مقامات قضائی تدابیر لازم را در جهت صیانت از سلامتی و امنیت زندانیان به‌کار گرفته‌اند و در این زمینه به فوریت اقدام لازم جهت ارتباط زندانیان با خانواده‌ها و رفع نگرانی آنها برقرار خواهد شد.
بعد از حمله رژیم جنایتکار صهیونیستی به زندان اوین با حضور همه نیروها و تجمیع امکانات هم‌اکنون وضعیت زندان اوین تحت کنترل است و‌ شایعات رسانه موساد در مورد ناآرامی و تیراندازی در زندان اوین صحت ندارد.  رژیم صهیونیستی که بر‌خلاف همه قواعد بین‌المللی ساعتی پیش به زندان اوین حمله کرده است همزمان در تربیون رسانه‌ای‌اش اینترنشنال از ناآرامی در زندان خبر می‌دهد که وضعیت میدانی زندان حاکی است اوضاع تحت کنترل است و شایعات صحت ندارد.