به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 7,317
بازدید دیروز: 8,179
بازدید هفته: 52,574
بازدید ماه: 228,771
بازدید کل: 27,574,290
افراد آنلاین: 52
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲٤ مهر ۱٤۰٤
Thursday , 16 October 2025
الخميس ، ۲٤ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
۲۹۹۳ - سردار رسول سنایی‌راد: در صورت تکرار حماقت از سوی رژیم صهیونیستی پاسخ ایران شدیدتر خواهد بود ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
سردار رسول سنایی‌راد:
در صورت تکرار حماقت از سوی رژیم صهیونیستی
پاسخ ایران شدیدتر خواهد بود 
 ۱۴۰۴/۰۴/۱۶

‫سرداری سنایی‌راد به اسرائیل پیغام داد‬‎

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا تاکید کرد که در صورت تکرار حماقت از سوی رژیم صهیونیستی، پاسخ ایران شدیدتر از آنچه در جنگ ۱۲روزه دریافت کردند، خواهد بود.
سردار رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا در گفت‌وگو با شبکه المیادین، ضمن تاکید بر اینکه «رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد می‌تواند نظام جمهوری اسلامی را از بین ببرد» گفت: تجزیه ایران بخشی از پروژه‌ موسوم به خاورمیانه جدید است. 
وی افزود: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده‌اند که در برابر زورگویی نمی‌توان تسلیم شد. ایران لقمه‌ای بزرگ‌تر از آن است که دشمن بتواند آن را ببلعد. 
سنایی راد در ادامه خاطرنشان کرد: آنچه اخیرا شاهد آن بودیم توقف عملیات نظامی بود، نه آتش‌بس. آمریکا زمانی وارد میدان شد که اقدامات رژیم صهیونیستی به یک رسوایی بین‌المللی تبدیل شده بود. در صورت تکرار حماقت از سوی این رژیم، پاسخ ایران شدیدتر از آنچه در جنگ ۱۲روزه دریافت کردند، خواهد بود. 
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا خاطرنشان کرد: اشتباه آنان این بود که تصور می‌کردند ما اطلاعات دقیقی از اهداف نداریم. آنها هرگز تصور نمی‌کردند ما می‌توانیم مؤسسه وایزمن را هدف قرار دهیم. 
وی ادامه داد: ما هرگونه احتمال از سوی این رژیم خبیث را پیش‌بینی کرده و تدابیر لازم را اتخاذ کرده بودیم. مراکز علمی ایران هدف قرار گرفتند اما پیش از آن، اسناد علمی از محل خارج شده بود. 
سنایی‌راد همچنین اظهار داشت: در عملیات اخیر، همه توان خود را به کار نگرفتیم. اگر جنگ ادامه می‌یافت، از موشک‌هایی با قدرت تخریبی بیشتر استفاده می‌کردیم. ما ذخایر مهمی، به‌ویژه در حوزه موشکی، برای مقابله با درگیری‌های طولانی‌مدت در اختیار داریم. 
وی در پایان تصریح کرد: آنچه از میزان ویرانی در سرزمین‌های اشغالی مشاهده شد، نشان‌دهنده قدرت بالای ضربه‌پذیری رژیم صهیونیستی در برابر توان تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.