به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,358
بازدید دیروز: 8,769
بازدید هفته: 36,134
بازدید ماه: 212,331
بازدید کل: 27,557,921
افراد آنلاین: 25
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۲۲ مهر ۱٤۰٤
Tuesday , 14 October 2025
الثلاثاء ، ۲۲ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
معجزه مقاومت! ۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰٤/۰۷/۲۲
(62 بازدید)


۸۱۲ - فرازی از وصیت‌ نامه شهید مدافع حرم مهدی حسینی: عشق‌بازی با شهیدان ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
فرازی از وصیت‌ نامه شهید مدافع حرم مهدی حسینی: 
عشق‌بازی با شهیدان
  ۱۴۰۴/۰۷/۰۹

‫گفتگو با همسر شهید مدافع حرم مهدی حسینی:مهربانی مهدی زبان‌زد خاص و عام بود.  مهدی مظلومانه زیست و مظلومانه به شهادت رسید. - زندگی عاشقانه به سبک شهدا‬‎‫میهمان خاص حرم | روایتی از زندگی شهید مدافع حرم سید محسن حسینی | شهرآرانیوز‬‎

شهید مدافع حرم سیدمهدی حسینی، متولد 27 مرداد سال 1359 در تهران بود؛ وی اولین شهید مدافع حرم محله نظام‌آباد (منطقه 7) محسوب می‌شود که با نام جهادی «سید مهدی» در سوریه فعالیت می‌کرد. شهید مدافع حرم مهدی حسینی در تاریخ 12 مهر سال 95 همزمان با روز دوم محرم در حومه حلب و بر اثر انفجار یک کامیون انتحاری توسط تروریست‌های تکفیری به آرزوی خودش رسید و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
برادر شهید، در مراسم تشییع پیکر او گفته بود: «چون حضرت زهرا(س) را دوست داشت و حضرت زهرائی بود مثل ایشان هم از ناحیه پهلو آسیب دید و شهید شد. ما بچه‌های هیئت یازهرا(س) هستیم و دوست داریم مثل مادرمان از دنیا بریم، حتی یک طرف صورت مهدی هم کبود شده بود». وی همچنین درباره تنها وصیت این شهید بیان کرده بود: وصیت‌هایش را با من در میان نگذاشت اما می‌گفت: «دوست دارم قطعه 26 کنار مهدی عزیزی خاکم کنید.» وقتی سرش خلوت بود همه شب‌جمعه‌ها قطعه 26 بود. آنجا با شهدا عشق‌بازی می‌کرد.

فرازی از وصیت‌ نامه شهید مدافع حرم مهدی حسینی خطاب به همسرش نوشته بود: «در تربیت فرزندانم بکوش و به آنان بیاموز که پدرتان شهید شده، خونش را فقط به صرف دفاع از اسلام ریخته و بدن پدرتان به ‌خاطر حمایت از رهبر، تکه‌تکه شده است.»

Image result for ‫گل لاله‬‎