به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,612
بازدید دیروز: 9,302
بازدید هفته: 38,690
بازدید ماه: 214,887
بازدید کل: 27,560,477
افراد آنلاین: 15
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۳ مهر ۱٤۰٤
Wednesday , 15 October 2025
الأربعاء ، ۲۳ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
معجزه مقاومت! ۱۴۰۴/۰۷/۲۱ ۰٤/۰۷/۲۲
(62 بازدید)


۴۱۵ - پیام رهبر انقلاب به سی و دومین اجلاس سراسری نماز: نماز خاشعانه امید را زنده و اراده را محکم می‌کند ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
پیام رهبر انقلاب به سی و دومین اجلاس سراسری نماز:
 نماز خاشعانه امید را زنده و اراده را محکم می‌کند
  ۱۴۰۴/۰۷/۱۸

‫پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به سی و دومین اجلاس سراسری نماز - ستاد اقامه  نماز‬‎

حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در پیامی به سی‌ودوّمین اجلاس سراسری نماز با اشاره به نقش فریضه‌ پرمعنا و حیات‌بخش نماز در سرنوشت انسان در دنیا و آخرت تأکید کردند: ترویج و آموزش نماز، تبیین ظرافت‌های باطن نماز و التزام به آن، تکلیف حتمی دستگاه‌های تبلیغ دین و رجال دینی و متدیّنین است که باید در این جهت از ابزارهای نوین بهره‌گیری شود.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به سی‌ودوّمین اجلاس سراسری نماز که صبح پنج‌شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ توسط حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت در محل برگزاری این اجلاس در رشت قرائت شد به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین
اجلاس نماز یکی از سودمندترین گردهمایی‌های کشور، و روزی که این اجلاس در آن برگزار می‌شود، یکی از مبارک‌ترین روزهای سال است، و این به خاطر تشخّص و برجستگی این فریضه‌ پُرمعنی و حیات‌بخش در میان فرایض اسلامی است.
نماز آنگاه که با آداب خود همچون خشوع و دل‌سپاری به معبود انجام می‌گیرد، دل را آرام و اراده را مستحکم و ایمان را ژرف و امید را زنده می‌کند. و سرنوشت انسان در دنیا و آخرت، وابسته به چنین دل و چنین اراده و چنین ایمان و چنین امیدی است. این است که توصیه به نماز، در قرآن و دیگر متون دینی از دیگر توصیه‌ها افزون‌تر است و چنین است که در اذانِ نماز، آن را از همه‌ کارها بهتر اعلام می‌کنند.
پدران و مادران و سپس معلّمان و معاشران و آنگاه مقرّرات و عادات زندگیِ مرتبط با نماز، در انتشار و التزام به آن نقش دارند.
دستگاه‌های تبلیغ دین و رجال دینی و سپس همه‌ متدیّنین، این را تکلیف حتمی خود بشمارند و از ابزارهای نوین و مشوّق‌ها برای آموزش نماز و ترویج نماز و تبیین ظرافت‌های پُرمعنی در نماز، و سرانجام نیاز دنیوی و اخروی هر فرد مسلمان به نماز بهره‌گیری کنند.
لازم است از جناب آقای قرائتی که این نهال پُرثمر را نشانده و تا این‌جا رسانده‌اند، صمیمانه تشکّر کنم.
والسّلام علیکم و رحمه‌ًْالله
سیّدعلی خامنه‌ای

 ۱۴۰۴/۰۷/۱۵