به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,520
بازدید دیروز: 10,845
بازدید هفته: 32,199
بازدید ماه: 32,817
بازدید کل: 28,579,525
افراد آنلاین: 24
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۸ خرداد ۱٤۰۵
Friday , 29 May 2026
الجمعة ، ۱۲ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
1537 - گروسی:خواهان تعامل کامل و مجدد با ایران هستیم ۱۴۰۴/۰۹/۰۴

 گروسی:خواهان تعامل کامل و مجدد با ایران هستیم

  ۱۴۰۴/۰۹/۰۴

‫گروسی: خواهان تعامل کامل با ایران هستیم | دیدبان ایران‬‎

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم.
«رافائل ماریانو گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه در اظهاراتی بدون اشاره به همکاری همیشگی ایران با دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل گفت: ما خواهان آن هستیم که به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم تا بتوانیم فعالیت‌های بازرسی از سایت‌ها و تأسیسات هسته‌ای آن را از سر بگیریم.
به گزارش ایسنا، اظهارات او در مانیل پس از آن مطرح می‌شود که روز پنج‌شنبه با عاملیت تروئیکای اروپایی و آمریکا، قطعنامه‌ای از سوی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر شد که در آن بدون کوچک‌ترین اشاره به حمله متجاوزانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران در تابستان گذشته آمده است، ایران باید «بدون تأخیر» وضعیت ذخایر اورانیوم غنی‌شده و سایت‌های اتمی بمباران‌شده خود را به آژانس اطلاع دهد. وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد که در پی این اتفاق، توافق قاهره پایان‌یافته تلقی می‌شود؛ توافقی که در ۹ سپتامبر امسال درباره نحوه دسترسی بازرسان به تأسیسات هسته‌ای ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امضا شده بود.
رضا نجفی، نماینده دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین نیز این قطعنامه را «غیرسازنده و سیاسی» خواند.
همچنین «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با انتقاد از صدور این قطعنامه، خاطر نشان کرد که وضعیت پیرامون‌ برنامه هسته‌ای ایران به «بن‌بست کامل» رسیده و مسئولیت آن برعهده سه کشور اروپایی، یعنی انگلیس، آلمان و فرانسه و به‌علاوه آمریکاست. او در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی تأکید کرد که پیامدهای تصویب قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به‌زودی آشکار خواهد شد.