به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,205
بازدید دیروز: 6,144
بازدید هفته: 12,349
بازدید ماه: 29,107
بازدید کل: 28,396,961
افراد آنلاین: 115
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۲ بهمن ۱٤۰٤
Sunday , 1 February 2026
الأحد ، ۱۳ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۳۳۲۸ - شایعه ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه تکذیب شد ۱۴۰۴/۱۱/۱۱

شایعه ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه تکذیب شد 

 ۱۴۰۴/۱۱/۱۱

‫علیرضا تنگسیری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد‬‎

‫راه‌حل جدید برای اختلاف قدیمی؛ چرا خامنه‌ای می‌خواهد جزایر سه‌گانه ‌را  مسکونی‌سازی کند؟ | سایت ملیون ایران‬‎

برخی کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با انتشار گسترده شایعه‌ای، مدعی ترور سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شدند.
برخی کانال‌ها و صفحات فضای مجازی روز گذشته با انتشار گسترده شایعه‌ای، مدعی ترور سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شدند.
پیگیری‌ها از منابع مطلع و آگاه نشان می‌دهد این خبر کاملاً کذب بوده و هیچ‌گونه حادثه‌ای برای فرمانده نیروی دریایی سپاه رخ نداده است.
به گزارش مهر، منابع یادشده تأکید کردند انتشار این شایعه در ادامه عملیات روانی جریان‌های ضدایرانی و با هدف ایجاد تشویش افکار عمومی، تضعیف روحیه ملی و القای ناامنی طراحی و بازنشر شده است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه در صحت و سلامت کامل قرار دارد و فعالیت‌های این نیرو طبق روال عادی و با آمادگی کامل ادامه دارد.
از مخاطبان درخواست می‌شود اخبار مرتبط با مسائل امنیتی و نظامی را صرفاً از رسانه‌های رسمی و منابع معتبر دنبال کنند و از بازنشر شایعات تأییدنشده خودداری نمایند.
 شایعه حمله پهپادی به ساختمان نیروی دریایی سپاه هم تکذیب شد
در پی وقوع انفجار در یکی از ساختمان‌های شهر بندرعباس، برخی کانال‌های تلگرامی به‌صورت گسترده اقدام به انتشار اخباری کذب درباره ترور سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کردند.
پیگیری‌ها از منابع مطلع نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس و کذب بوده و در چارچوب عملیات روانی جریان‌های ضدایرانی تولید و منتشر شده است. با این حال، برخی جریان‌های رسانه‌ای معاند با وجود تکذیب‌های اولیه، به شایعه‌پراکنی ادامه داده و با انتشار ادعاهای نادرستی همچون حمله پهپادی، تلاش کردند فضای روانی جامعه را ملتهب کرده و رعب و وحشت ایجاد کنند.
بر اساس پیگیری فارس از روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران، هیچ‌گونه حمله پهپادی به مقرهای نیروی دریایی سپاه در استان هرمزگان رخ نداده و همچنین هیچ ساختمانی وابسته به این نیرو دچار تخریب نشده است.
منابع رسمی ضمن تکذیب قاطع این شایعات، تأکید کردند اخبار منتشرشده در این‌باره فاقد اعتبار بوده و افکار عمومی باید اطلاعات مربوط به حوادث را صرفاً از مجاری رسمی و معتبر دنبال کنند.