به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 871
بازدید دیروز: 16,264
بازدید هفته: 871
بازدید ماه: 86,883
بازدید کل: 30,020,475
افراد آنلاین: 57
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۰۷ شهریور ۱٤۰۵
Saturday , 29 August 2026
السبت ، ۱۶ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
7941 - حمله دشمنان به بیش از ۶۶۰۰ واحد غیرنظامی ۱۴۰۴/۱۲/۱۶

حمله دشمنان به بیش از ۶۶۰۰ واحد غیرنظامی

  ۱۴۰۴/۱۲/۱۶

رئیس جمعیت هلال احمر از حمله جنایتکارانه دشمنان آمریکایی ـ صهیونی به بیش از ۶۶۰۰ واحد غیرنظامی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر اظهارداشت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد بخش قابل‌توجهی از اهداف مورد حمله، اماکن غیرنظامی و زیرساخت‌های مرتبط با زندگی مردم بوده است.
وی افزود:در میان این اهداف ۵۵۳۵ واحد مسکونی، ۱۰۴۱ واحد تجاری، ۱۴ مرکز درمانی، ۶۵ مدرسه و ۱۳ مرکز وابسته به جمعیت هلال احمر قرار دارند که بیانگر ابعاد گسترده خسارات واردشده به زیرساخت‌های شهری و خدمات عمومی است.
کولیوند ادامه داد: در جریان این حملات، تعدادی از خودرو‌های امداد و نجات نیز آسیب دیده است و متأسفانه شماری از امدادگران جمعیت هلال احمر حین انجام مأموریت‌های امدادرسانی مصدوم شده‌اند.
رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: بر اساس کنوانسیون‌های ژنو، حمله به مراکز غیرنظامی از جمله منازل مسکونی، مراکز درمانی، مدارس و همچنین نیرو‌ها و تجهیزات امدادی به‌طور صریح ممنوع است و تمامی طرف‌های درگیر موظف به احترام و حفاظت از این اماکن و نیرو‌ها هستند. از نهاد‌های بین‌المللی، سازمان‌های بشردوستانه و مدافعان حقوق بشر انتظار می‌رود برای حفاظت از جان غیرنظامیان، تأمین امنیت امدادگران و تضمین احترام به قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه اقدامات فوری و مؤثر انجام دهند.
وی گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با بسیج کامل ظرفیت‌های امدادی خود همچنان کنار مردم آسیب‌دیده حضور دارد و خدمات کمک رسانی، اسکان اضطراری و حمایت‌های بشردوستانه بدون وقفه در مناطق آسیب‌دیده ادامه
دارد.