به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 361
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 4,790
بازدید ماه: 5,408
بازدید کل: 28,552,186
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۵ - بیعت اعضای خبرگان و نخبگان با رهبر سوم؛ فصل جدید انقلاب اسلامی آغاز شد/ ۱۴۰۴/۱۲/۱۸

بیعت اعضای خبرگان و نخبگان با رهبر سوم؛

فصل جدید انقلاب اسلامی آغاز شد

۱۴۰۴/۱۲/۱۸

بیعت اعضای خبرگان و نخبگان با رهبر سوم؛ فصل جدید انقلاب اسلامی آغاز شد

اعضای مجلس خبرگان رهبری و علما و نخبگان کشور با سومین رهبر انقلاب اسلامی بیعت کرده و این حمایت را فریضه ای ملی و سیاسی عنوان کردند.

خبرگزاری مهر- گروه استان ها- در پی شهادت آیت الله سیدعلی خامنه ای و انتخاب سیدمجتبی خامنه ای به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران، اعضای مجلس خبرگان رهبری و مسئولان کشور، بیعت خود را اعلام کردند.

 

قدرت تصمیم‌گیری در بحران‌ها، رکن اصلی رهبری الهی است

قدرت تصمیم‌گیری در بحران‌ها، رکن اصلی رهبری الهی است

نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه فقاهت به تنهایی کافی نیست، گفت: در کنار اجتهاد، مدیریت و شجاعت در تصمیم‌گیری، ویژگی‌های ممتاز رهبران الهی است که مسیر انقلاب را حفظ کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی عصر دوشنبه در بین شهروندان گرگانی، ضمن تبیین ابعاد مختلف حکومت دینی، به تشریح شاخصه‌های اصلی رهبری در مکتب اهل‌بیت (ع) پرداخت.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان در این آیین مذهبی با اشاره به اینکه قدرت «تصمیم‌گیری در شرایط بحرانی»، تمایز اصلی رهبران الهی با سایر مدیران است، خاطرنشان کرد: این ویژگی ممتاز را در سه دوره مهم انقلاب، یعنی دوران امام خمینی (ره)، دوران پربرکت رهبر شهید انقلاب و امروز در وجود نایب امام زمان (عج) به وضوح شاهد بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه اجتهاد شرعی تنها بخشی از مأموریت رهبری است، اظهار کرد: اداره یک آرمان بزرگ که ریشه در رسالت انبیاء دارد، نیازمند فقاهت توأم با مدیریت، تدبیر و شجاعت است. رهبر باید بتواند در بزنگاه‌های تاریخی، درست‌ترین تصمیم را بگیرد، همان‌طور که امام خمینی (ره) در شب اعلام حکومت نظامی در سال ۵۷ با وجود تردید برخی بزرگان، با شجاعت مردم را به صحنه آورد و مسیر انقلاب را تغییر داد.

نورمفیدی با اشاره به تأثیر تربیت خانوادگی در پرورش رهبران، اظهار کرد: محیط خانواده نقشی تعیین‌کننده در شکل‌گیری شخصیت رهبران الهی دارد. ایشان در دامان پاک و فضایی سرشار از معنویت رشد یافته‌اند و این ویژگی آن‌ها را برای اداره کشور آماده کرده است.

امام جمعه گرگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دشمنی‌های مستدام استکبار جهانی با محوریت نظام اسلامی، گفت: دشمنان به درستی دریافته‌اند که رهبری ستون خیمه انقلاب است و برای ضربه زدن به نظام، این ستون را هدف قرار داده‌اند، اما همان‌طور که ابن‌ملجم نتوانست حقیقت امام علی (ع) را درک کند، دشمنان امروز نیز از شناخت عمیق ولایت و ایمان ملت ایران ناتوان‌اند.

وی با تأکید بر اینکه ثروت و قدرت آمریکا و همپیمانانش حاصل غارت و چپاول ملت‌هاست، افزود: رژیم‌های استکباری با جنگ‌های بی‌رحمانه و سرقت منابع طبیعی، خود را نشان داده‌اند و ملت‌های هوشیار نباید فریب عظمت ظاهری آن‌ها را بخورند.

نماینده ولی فقیه در گلستان با تشکر از حضور حماسی مردم در مراسم‌های اخیر، اظهار کرد: حضور مردم در سرما و باران، زبان جهانیان را در ستایش از ملت ایران الکن کرده است. ما به وظیفه شرعی و اخلاقی خود در حمایت از ولایت عمل می‌کنیم و امیدواریم به فضل الهی و با یاری اهل بیت (ع)، در ایام پیش رو، شاهد پیروزی بزرگ ملت ایران بر توطئه‌های دشمنان باشیم.

 

بیعت مبلغان بین‌المللی حوزه‌های علمیه با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای

بیعت مبلغان بین‌المللی حوزه‌های علمیه با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای

مبلغان بین‌المللی، و کنشگران و تشکل های عرصه‌ی بین‌الملل حوزه‌های علمیه در بیعت با رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران پیامی به شرح زیر صادر کردند:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
«وَنُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ»
«إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»

با نهایت خضوع و حمد الهی، ما جمعی از اساتید، مبلغان، محققان، مدرسان زبان و تشکل های بین المللی ، کنشگران عرصه بین‌الملل حوزه‌های علمیه، در آستانه‌ی فصلی تعیین کننده در عبور از پیچ تاریخی و دوران طلایی در نهضت جهانی عدالت، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جانکاه قائد امت حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای (قدّس سرّه الشریف)، انتخاب شایسته‌ی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (دامت برکاته) را به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

این رخداد بزرگ و راهبردی، در استمرار سنت های تاریخی جریان حق و حرکت انبیا و اولیای الهی، نشانه‌ی تداوم میراث پرشکوه ولایت فقیه و استمرار خط اصیل توحید ، مقاومت، عزت و عدالت در جهان معاصر است. شخصیت علمی، سیاسی ، انقلابی و بین‌المللی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای حفظه الله، نویدبخش تقویت استحکام جبهه‌ی حق‌طلبان و مظلومان عالم، گسترش معرفت و گفتمان اسلامی انسانی و تعمیق دیپلماسی دینی و گفتگوهای مذاهبی و ادیانی در سطح جهانی خواهد بود.

ما، مبلغان و اندیشمندان فعال در صحنه‌ی بین‌الملل، با تأکید بر رسالت جهانی و فراملی حوزه‌های علمیه در تبیین منطق عقلانی اسلام ناب و دفاع از کرامت انسانی، ضمن ابراز وفاداری به آرمان‌های امام راحل و امام شهید انقلاب، بیعت خویش را با رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران ، تجدید می‌کنیم و آمادگی خود را برای تداوم خدمت در سنگر تبیین ، تمهید و تثبیت امت اسلامی و تمدن نوین اسلامی در پهنه‌ی منطقه ای و جهانی اعلام می‌داریم.

به یقین، دوران زعامت حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای دامت برکاته، سرآغاز مرحله‌ای تازه از افول تمدن غربی ، اخراج آمریکا از منطقه و شکست هیمنه ابر قدرتی آمریکا و نابودی رژیم غاصب صهیونی از سویی و بلوغ تمدنی، تعمیق وحدت امت اسلامی، و گسترش تفکر و صدای توحید ، عدالت ، انسانیت ، کرامت و برادری و برابری در مناسبات بین المللی و جهانی خواهد بود.

از درگاه خداوند متعال برای معظم‌له دوام عزت و توفیق در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی و تحقق وعده‌ی الهیِ « هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَیٰ وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ» را مسئلت داریم.

ضرورت وحدت ملی و حمایت از منتخب رهبری

 

ضرورت وحدت ملی و حمایت از منتخب رهبری

آیت‌الله سید صادق پیشنمازی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فضای حاکم بر نشست اخیر این مجلس اظهار کرد: جلسه خبرگان در شرایطی خاص و همراه با حساسیت‌های امنیتی برگزار شد، اما با پیگیری‌ها و تدابیر لازم، در نهایت نشست حضوری شکل گرفت و مباحث مختلف با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اعضای مجلس خبرگان با احساس مسئولیت بالا و پس از بررسی‌های لازم، تصمیم خود را با رأی قابل توجهی اتخاذ کردند و این تصمیم حاصل گفت‌وگوها و ارزیابی‌های دقیق در جلسه بود.

نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در این فرآیند تلاش شد تا با مدیریت شرایط، از هرگونه سوءاستفاده دشمنان جلوگیری شود، چرا که آنان همواره در تلاش هستند تا از موقعیت‌های حساس کشور بهره‌برداری کنند.

آیت الله پیشنمازی با اشاره به اهمیت جایگاه رهبری در مدیریت کشور تصریح کرد: انتخاب رهبر یکی از مسائل بسیار مهم و حیاتی برای نظام اسلامی است و به همین دلیل اعضای خبرگان با دقت و مسئولیت‌پذیری این موضوع را بررسی کردند.

وی همچنین بر ضرورت همدلی در جامعه تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و همدلی در میان آحاد ملت هستیم و باید اختلاف نظرها کنار گذاشته شود تا همه در کنار یکدیگر در برابر دشمنان کشور ایستادگی کنند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح نیز حمایت خود را اعلام کرده‌اند و انتظار می‌رود مردم نیز با حفظ انسجام و همراهی، از ثبات و اقتدار کشور حمایت کنند.

آیت الله پیشنمازی در پایان با اشاره به فرارسیدن شب‌های قدر از مردم خواست با دعا و همدلی برای رفع مشکلات کشور و سربلندی ایران اسلامی تلاش کنند.

 

آیت‌الله حیدری: انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی لطف خداوند بود

 

آیت‌الله حیدری: انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی لطف خداوند بود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خداوند لطفش را از آستین امام زمان بیرون آورد و هدیه ای بسیار بزرگ به ملت ایران بخشید که آن تعیین آیت‌الله مجتبی خامنه ای به عنوان سومین رهبر انقلاب بود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدمحسن حیدری ظهر امروز دوشنبه در مراسم بیعت مردم اهواز با آیت الله سید مجتبی خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب که در میدان مولوی برگزار شد، اظهار کرد: مردم غیور خوزستان ‌و اهواز، جوانان، دختران و پسران، پیرمردها و عشایر و همه مردم از شما تشکر می کنیم.

وی ادامه داد: همچنین دهمین روز شهادت وارث بر حق امیرالمومنین در این زمان، در زمینه فرهنگ شهادت یعنی امام شهید و رهبر عزیزتر از جانمان آیت الله خامنه ای عزیز که به دست اشقاترین اشقیای جهان به شهادت رسید را تعزیت می گوییم.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ضمن تبریک به ملت بزرگ ایران و امت اسلامی برای سومین رهبر انقلاب اسلامی، گفت: در این روزهای حساس و بسیار پرتوطئه که دشمنان اسلام و ایران می‌خواستند ایران را ببلعند، از بین ببرند و تکه پاره کنند، با به شهادت رساندند محور مقاومتشان ملت ایران را متفرق کنند اما خداوند لطفش را از آستین امام زمان (عج) بیرون آورد و هدیه ای بسیار بزرگ به ملت ایران بخشید که آن تعیین خلف صالح امامین انقلاب، امام خمینی و امام خامنه ای بود.

آیت الله حیدری تصریح کرد: امروز سومین امام جامعه و سومین رهبر مشروع الهی جامعه پرچم اسلام را علیرغم میل استکبار جهانی، منافقان و فتنه‌گران به دست گرفت تا پیشرو و محور حرکت ملت ایران روبه جلو باشد و آن فقیه بزرگوار حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای است.

وی ادامه داد: شب گذشته مجلس خبرگان رهبری در شرایط بسیار حساس و تاریخی در حالی که دشمن منتظر بود مجلس خبرگان دور هم بنشینند تا همه آن ها را به شهادت برسانند اما علیرغم میل دشمن، اعضای با بصیرت و شجاع خبرگان دور هم جمع شدند و خداوند بر زبان و رای آنها آن چه را که دلخواه ملت و امام زمان (عج) بود جاری ساخت و این انتخاب بزرگ انجام شد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: مردم بدانید شب گذشته در اولین شب از شب های قدر، قدر انقلاب اسلامی تحقق پیدا کرد. در راستای دوازدهم بهمن ماه ۱۳۵۷، روزی که امام امت از پاریس قدم به ایران گذاشت و در راستای چهاردهم خرداد ۱۳۶۸ که مقام معظم رهبری سکانداری انقلاب را به دست گرفت، شب گذشته همچون پدیده مبارک و تاریخی اتفاق افتاد.

آیت الله حیدری بیان کرد: باید سپاس و شکر را در مقابل خداوند سبحان داشته باشیم و از امام زمان تشکر که دل های مجلس خبرگان و ملت ایران متوجه این فرزند فاطمه زهرا (س) و سلاله پیامبر کرد. همچنین از شما مردم وفادار متشکریم که از حادثه شنبه خونین تاکنون هر روز و هر شب در سراسر ایران ایستاده اید.

ریل‌گذاری امام(ره) نظام را مستحکم نگه داشت؛ هیچ خللی به نظام وارد نشد

 

ریل‌گذاری امام(ره) نظام را مستحکم نگه داشت؛ هیچ خللی به نظام وارد نشد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تاکید بر اینکه ایران اسلامی با ریل‌گذاری امام راحل(ره) همچنان استوار است، گفت: تغییر در جایگاه رهبری نیز هیچ خللی در نظام ایجاد نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان ضمن اعلام بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی و منتخب مجلس خبرگان رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، بر تداوم راه نورانی امام راحل رحمت الله علیه و امام شهید رضوان الله تعالی علیه تاکید کرد و در پیامی نوشت:

بِسم الله الرّحمن الرّحیم

هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَعَ إِیمَانِهِمْ ۗ وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ

با عرض تسلیت به مناسبت [ایام] شهادت مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام و همچنین عرض تسلیت شهادت امام جامعه مسلمین و جمع زیادی از مردم عزیزمان در این روزها، لازم می‌دانم از تلاش‌ها و زحمات بی‌شائبه و خالصانه عزیزانمان در مجلس خبرگان رهبری تشکر کنم که در اولین فرصت، رهبر و امام جدید جامعه مسلمین را بر اساس ساز و کار قانونی آن و قانون اساسی، به بهترین وجه، تعیین و معرفی کردند که بحمدللّه مایه تسکین و آرامش همه مؤمنین شد و از شب گذشته، شاهد ابراز خوشحالی و اظهار آرامش مردم عزیزمان بوده‌ایم که حاصل همین زحمات است.

این مطلب بیانگر این نکته است که بحمدللّه نظام جمهوری اسلامی با ریل‌گذاری بسیار مستحکمی که امام راحل(ره) ایجاد کردند ادامه خواهد داشت و با رفتن یک نفر که حتی در جایگاه رهبری نیز قرار دارد، هیچ خلل و خدشه‌ای به این نظام وارد نمی‌شود.

مردم عزیز استان سمنان که بنده نیز جزو آنان هستم بیعت خود را با امام جامعه مسلمین حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای اعلام می‌کنند. امیدواریم در سایه رهبری‌های ایشان مثل سابق، پای کار نظام باشیم.

ما به‌عنوان سربازان این نظام و سربازان امام شهیدمان، اعلام می‌کنیم همان سربازی‌ئی را که نسبت به امام راحل و امام شهید داشتیم، نسبت به امام جامعه خواهیم داشت و انشاءالله امیدواریم در سایه رهبری‌های ایشان به آن قله‌ها و افق‌های مدنظر امامین سابق جامعه اسلامی و آنچه که مدنظر نظام جمهوری اسلامی است دست پیدا کنیم و این امر مایه پیروزی، سرافرازی و اقتدار بیشتر نظام اسلامی در عالم شود.

انشاءالله با عنایت ویژه حق تعالی و لطف و مرهمت حضرت بقیةالله الاعظم عجل الله فرجه الشریف، بزودی زود شاهد پیروزی کامل و سریع نیروهای مسلح و رزمندگان عزیزمان در جبهه‌های نبرد علیه استکبار جهانی، آمریکای جنایتکار و رژیم سفاک صهیونسیتی باشیم.

همینجا از همه مردم عزیزمان که این روزها با صبر انقلابی خودشان در مدتی که از شهادت امام جامعه آنها می‌گذرد در صحنه، خیابان‌، مسجد و دیگر نقاط دارای اهمیت حضور می‌یابند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

امیدواریم بزودی زود، پیروزی رزمندگان عزیزمان، مانند معرفی امام جامعه مسلمین، مرهمی بر قلب‌های دردناک و غمناک همه مردم عزیزمان باشد. با امید به عنایت و لطف حضرت حق تعالی و صلوات بر محمد و آل محمد.

 

ائمه جمعه سیستان و بلوچستان: بیعت با ولی فقیه حجت شرعی و عقلی است

در پی شهادت قائد امت، که دشمنان نظام اسلامی امیدوار بودند بتواند ساختار و انسجام جمهوری اسلامی را متزلزل سازد، مجلس خبرگان رهبری با انتخابی شایسته و به‌موقع، رهبری حکیم و خلف صالح را برگزید.

این انتخاب، که بازتابی از بلوغ سیاسی و صلابت نظام اسلامی تلقی می‌شود، نویدبخش استمرار راه روشن انقلاب و تقویت جبهه مقاومت در برابر دسیسه‌های دشمنان اسلام و ایران است.

ولی فقیه امر خداست

ائمه جمعه سیستان و بلوچستان: بیعت با ولی فقیه حجت شرعی و عقلی است

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی بامری، امام‌جمعه سراوان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به انتخاب صحیح مجلس خبرگان گفت: این انتخاب رهبری یک پیام برای همه دشمنان ایران داشت؛ و آن هم این که انقلاب اسلامی ساختاری صحیح دارد که دشمنان اسلام با شهادت قائد امت نمی توانند به این ساختار آسیب بزنند.

وی ادامه داد: چشم دشمنان ایران و اسلام با انتخاب رهبر جدید کور و دل مردم ایران و همه آزادی خواهان جهان شاد شد؛ با این انتخاب صحیح مجلس خبرگان عظمت جهان اسلام و انقلاب اسلامی را مجددا شاهد بودیم.

حجت الاسلام بامری بیان کرد: بعد از شهادت قائد امت و این داغ عظیم که دشمنان فکر می کردند می توانند به اهداف شوم خودشان برسند؛ این انتخاب مهری باطل بر همه تصورات آن‌ها زد و همه آزادی خواهان جهان را مسرور کرد.

وی گفت: این انتخاب جهشی قوی برای رسیدن به همه اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

امام‌جمعه سراوان خاطرنشان کرد: بیعت با ولی فقیه جدید حجتی شرعی، عرفی و عقلی است و بر همه کسانی که نسبت به آرمان‌های انقلاب دغدغه دارند و می خواهند به امر خدا عمل کنند واجب است که بیعت خودشان را اعلام کنند.

وی تصریح کرد: در حکومت اسلامی، ولی فقیه‌امر خداست و همه باید در این مسیر قرار بگیرند و در صحنه باشند.

حجت الاسلام بامری در پایان گفت: از ملت شریف و گرانقدر هم تشکر می کنیم که در این ایام در کنار سوگواری بر قائد امت در صحنه حضور داشتند و پای کار انقلاب ماندند؛ این حضور پرشور مردم در این ایام مشتی محکم بر دهان دشمنان ایران و اسلام بود.

 

حضور مردم در میدان؛ دشمنان را مایوس می کند

ائمه جمعه سیستان و بلوچستان: بیعت با ولی فقیه حجت شرعی و عقلی است

حجت الاسلام والمسلمین عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: یکی از موضوعات مهم جامعه امروز بر اساس قانون اساسی کشور توجه به حاکمیت شرعی و نظام اسلامی است.

وی افزود: اداره امور جامعه اسلامی باید از جانب ولی فقیه جامعه باشد.

بزمانی تصریح کرد: بعد از شهادت قائد امت ضروری ترین کاری که باید انجام میشد، انتخاب ولی فقیه بود که انجام این کار ضروری و مهم بر دوش مجلس خبرگان قرار دارد؛ در این هیاهوی جنگ انتخاب به موقع و درست ولی فقیه از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: پس از انتخاب ولی فقیه ‌جدید همه ما وظایفی در قبال ایشان داریم که مهمترین آن بیعت با ایشان است؛ مردم قدرشناس و زمان شناس ایران از همان لحظات اول اعلام نتیجه جلسات مجلس خبرگان بیعت خودشان را اعلام کردند.

امام‌جمعه ایرانشهر خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم که باز هم ولی فقیه در مسیر درست و دقیق خودش همراه شد و امروز باید بیعت و انسجام و وحدت و استقامت هم انجام شود تا در آینده ای نزدیک به اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی و فتح قله برسیم.

وی گفت: مردم آگاه باشند که دشمنان تنها با حضور آن ها مایوس می شوند، وحدت مردم و حضور آن ها در میدان ها بازهم راهگشای بسیاری از مسائل خواهد بود.

حجت الاسلام بزمانی در پایان خاطرنشان کرد: در سیستان و بلوچستان این همراهی را از همان لحظات اولیه شاهد بودیم؛ و همه مردم اعم از شیعه و سنی بیعت خودشان را با ولی فقیه زمان اعلام کردند.

انقلاب اسلامی، پرچم بیداری امت اسلام در جهان است

ائمه جمعه سیستان و بلوچستان: بیعت با ولی فقیه حجت شرعی و عقلی است

حجت الاسلام مرتضی یعقوبی، امام جمعه کنارک در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به دستورات قرآن کریم در پیروی از راه حق بیان کرد: با قلبی آکنده از غم هجران امام شهید عزیزمان امام خامنه ای و شکر و سپاس به درگاه الهی به جهت نصرت و یاری جبهه ایمان و حق، 

بیان کرد: با قلبی آکنده از غم هجران امام شهید عزیزمان امام خامنه ای و شکر و سپاس به درگاه الهی به جهت نصرت و یاری جبهه ایمان و حق، به نمایندگی از مردم مؤمن، انقلابی و ولایت‌مدار این دیار، مراتب بیعت و تبعیت خالصانه خویش را با خلف صالح امام‌شهید، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه الله تعالی) اعلام می‌داریم.

امام جمعه کنارک ادامه داد: در این دوران که انقلاب اسلامی، پرچم بیداری امت اسلام را در سراسر جهان برافراشته است، بی‌تردید استمرار راه امام راحل و امام شهید در پرتو رهبری حکیمانه، الهی و شجاعانه این خلف صالح، مایه‌ی عزت امت و سرافرازی ملت‌های مستضعف خواهد بود.

وی تصریح کرد: مردم ولایت‌مدار شهرستان کنارک، بر محور ایمان و ولایت، یک‌دل و یک‌صدا فریاد «لبیک یا خامنه‌ای» سر می‌دهند و با جان و دل آماده‌ی پاسداری از آرمان‌های انقلاب، استقلال میهن اسلامی و عزت امت محمدی هستند.‌

حجت الاسلام یعقوبی بیان کرد: ما بر این باوریم که ولایت، تداوم رسالت است و رهبر حکیم انقلاب، سکان‌دار سفینه نجات امت در طوفان‌های فتنه و تفرقه است. امروز، بیعت ما با ایشان نه تنها یک پیمان ظاهری، بلکه تعهدی قلبی و ایمانی، برای پایداری در جبهه حق، خدمت صادقانه به مردم و فداکاری در راه اسلام‌ ناب محمدی (ص) است.

انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای آغاز فصل جدید انقلاب اسلامی

 

انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای آغاز فصل جدید انقلاب اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، بعد از ظهر دوشنبه در مراسم بیعت بختیاری‌ها با رهبر جدید انقلاب اسلامی، ضمن تبریک انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به رهبری جمهوری اسلامی، بر استمرار وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب و ولایت فقیه تأکید کرد.

وی در این مراسم با اشاره به پیشینه تاریخی ملت ایران و نقش بختیاری‌ها در پاسداری از ارزش‌های دینی و ملی گفت: انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، مایه سعادت، خوشبختی و سرافرازی امت اسلام و ملت ایران خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: ملت ایران با تاریخ ریشه‌دار و افتخارات ملی، همواره پرچم اسلام و تشیع را برافراشته و در صحنه‌های حساس انقلاب اسلامی حضور داشته‌اند. امروز نیز با بیعت دوباره خود نشان دادند که پایبند به ولایت و آرمان‌های امام و شهدا هستند.

حجت‌الاسلام فاطمی در ادامه با ذکر خاطره‌ای از علمای گذشته و اشاره به رؤیای مرحوم علامه نوری درباره بقای بارگاه امیرالمؤمنین(ع) گفت: این رؤیا نماد استمرار عزت و معنویت در امت اسلامی است و امروز نیز با انتخاب رهبر جدید، همان عزت و اقتدار تداوم خواهد یافت.

وی با بیان اینکه ملت ایران در روزهای اخیر با حضور گسترده در صحنه، حمایت خود را از رهبر جدید انقلاب اسلامی نشان دادند، تصریح کرد: به دعای خیر امام زمان(عج)، ملت ایران بیش از پیش سرافراز، مقتدر و پیروز خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: با وجود مشکلات، اعتقادات پاک و خالص مردم سرمایه‌ای بزرگ برای حمایت از دین و ولایت فقیه است و به فضل الهی ایران از پیچ‌های خطرناک تاریخی عبور کرده و به سعادت و خوشبختی خواهد رسید.


پیام بیعت مرکز اسلامی گلستان با رهبر معظم انقلاب

 

پیام بیعت مرکز اسلامی گلستان با رهبر معظم انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به رهبری جمهوری اسلامی ایران مرکز اسلامی گلستان با صدور پیامی بیعت خود را اعلام کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

مرکز اسلامی گلستان، با ابراز تسلیت نسبت به شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (رحمه‌الله علیه)، یاد و خاطره آن عالم مجاهد را گرامی می‌دارد و از درگاه خداوند برای ایشان رحمت و علو درجات مسئلت دارد.

انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (دامت تأییداته) در این مقطع حساس، از سوی مجلس خبرگان رهبری به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران، مایه امید و اطمینان برای تداوم مسیر انقلاب، صیانت از آرمان‌های امام راحل و حفظ عزت و اقتدار ملت ایران است.

بی‌تردید استمرار این مسیر با تکیه بر ارزش‌های اسلامی و توجه به مصالح امت اسلامی می‌تواند افق‌های تازه‌ای از پیشرفت و همبستگی ملی را رقم بزند.

مرکز اسلامی گلستان، همواره بر اصل اخوت اسلامی، همزیستی برادرانه و تقویت وحدت و حمایت همه جانبه از اصل مترقی ولایت فقیه تأکید داشته و آن را از مهم‌ترین عوامل اقتدار امت اسلامی می‌داند.

امید است در پرتو رهبری جدید، با تقویت روحیه همگرایی و توجه به همه ظرفیت‌ها، زمینه‌های عزت و توسعه کشور بیش از پیش فراهم شود و وحدت و همدلی میان فرزندان ایران اسلامی استحکام بیشتری یابد.

مرکز اسلامی گلستان، ضمن بیعت با یادگار رهبر شهید ، اعلام حمایت از مسیر پیشرفت و اقتدار کشور، از خداوند متعال سلامتی، توفیق و تأییدات الهی برای رهبری معظم انقلاب اسلامی، در خدمت به اسلام، ملت ایران و امت اسلامی مسئلت دارد.

 

مجتهد بودن، ساده‌زیستی و تجربه سیاسی ویژگی‌های رهبر جدید است

 

مجتهد بودن، ساده‌زیستی و تجربه سیاسی ویژگی‌های رهبر جدید است

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در گفت وگو با خبرنگار مهر در حاشیه اجتماع بیت مردم مازندران با رهبر جدید انقلاب اعلام کرد: نمایندگان ششمین دوره مجلس خبرگان پس از برگزاری نشست‌های مشورتی و یک جلسه حضوری با حضور بیش از دو سوم اعضا، با رأی اکثریت قاطع آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی انتخاب کردند.

وی با تسلیت سالروز شهادت حضرت علی(ع)، به درگذشت رهبر پیشین انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مجلس خبرگان بر اساس وظیفه‌ای که قانون اساسی و رأی مردم بر عهده آن گذاشته است، موظف بود در کوتاه‌ترین زمان ممکن درباره تعیین جانشین رهبر فقید تصمیم‌گیری کند.

وی افزود: نمایندگان مردم در ششمین دوره مجلس خبرگان طی روزهای گذشته در جلسات خصوصی به بررسی گزینه‌های مختلف، رایزنی‌ها و مشورت‌های لازم پرداختند و در نهایت نیز در یک جلسه حضوری با حضور بیش از دو سوم اعضا، مباحث و دیدگاه‌های مختلف مطرح و جمع‌بندی شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شرایط خاص امنیتی کشور اظهار کرد: با وجود شرایط ویژه امنیتی، نمایندگان خبرگان برای حفظ اعتماد عمومی و جلوگیری از هرگونه شبهه یا سوءاستفاده دشمنان تصمیم گرفتند جلسه‌ای حضوری برگزار کنند تا فرآیند تصمیم‌گیری با مشارکت مستقیم اعضا انجام شود.

محمدی لائینی ادامه داد: در این جلسه پس از بحث‌ها و بررسی‌های لازم، در نهایت با رأی اکثریت قاطع نمایندگان، آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شد.

وی درباره ویژگی‌های رهبر جدید گفت: ایشان از نظر علمی مجتهد هستند، از تقوا برخوردارند، زندگی ساده‌ای دارند و از تجربه و بینش سیاسی لازم برخوردارند. همچنین طی حدود ۳۷ سال حضور در کنار رهبر فقید انقلاب اسلامی، با فراز و نشیب‌های عرصه سیاست، مدیریت و اداره کشور از نزدیک آشنا شده و تجربه‌های ارزشمندی کسب کرده‌اند.

شایستگی‌های علمی و اخلاقی رهبر جدید

این عضو مجلس خبرگان تأکید کرد: در کنار معیارهای اصلی همچون شایستگی‌های علمی و اخلاقی، احترام به احساسات و مطالبات مردم نیز مورد توجه نمایندگان خبرگان قرار داشت، چرا که مردم در تجمعات و شعارهای خود نسبت به این خاندان و این نسل ابراز علاقه کرده بودند.

آیت الله محمدی لائینی همچنین خاطرنشان کرد: نمایندگان خبرگان برای جلوگیری از ایجاد هرگونه خلأ در اعتماد عمومی و نیز خنثی کردن فضاسازی‌ها و وسوسه‌های دشمنان، ترجیح دادند تصمیم‌گیری در یک جلسه حضوری و رسمی انجام شود تا روند انتخاب رهبر آینده برای افکار عمومی قابل اطمینان باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد رهبر جدید انقلاب اسلامی با اتکا به تجربیات گذشته، همراهی مردم و مسئولان و با عنایت الهی بتواند در هدایت و مدیریت کشور و تداوم مسیر انقلاب اسلامی موفق عمل کند.

 

 

انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای معادلات دشمنان را برهم زد

آیت‌الله سید علی معلمی در پیامی به مناسبت انتخاب آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: تصمیم قاطع مجلس خبرگان رهبری در این مقطع حساس، نشان‌دهنده انسجام و هوشیاری نهادهای تصمیم‌گیر در نظام جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به شرایط منطقه و فشارهای خارجی علیه جمهوری اسلامی افزود: انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در شرایطی انجام شد که دشمنان، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، تلاش داشتند با اقدامات خصمانه و ایجاد ناامنی به اهداف خود در منطقه دست یابند، اما این انتخاب پیام روشنی از اقتدار و تداوم مسیر انقلاب اسلامی به آنان ارسال کرد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اگر روزی مجلس خبرگان رهبری در تصمیمات خود در مسیری حرکت کند که خواسته دشمنان جمهوری اسلامی، از جمله سیاست‌های مورد نظر دونالد ترامپ، محقق شود، آن روز پایان اعتبار و مشروعیت این نهاد خواهد بود.

آیت‌الله معلمی با اشاره به شهادت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در پی حملات اخیر، گفت: شهادت رهبر فقید انقلاب اسلامی ضایعه‌ای بزرگ برای جهان اسلام بود، اما مسیر انقلاب اسلامی متوقف نخواهد شد و رهبری جدید با تکیه بر همان آرمان‌ها و اصول، راه پیش‌رو را ادامه خواهد داد.

وی ادامه داد: اعضای مجلس خبرگان رهبری با بررسی شرایط و ویژگی‌های لازم برای رهبری، در نهایت با رأی قاطع آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردند.

به گزارش مهر، مجلس خبرگان رهبری بامداد دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ طی بیانیه‌ای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی معرفی کرد.

آیت‌الله سید علی خامنه‌ای روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به مناطقی در محدوده خیابان پاستور و بیت رهبری به شهادت رسیدند. ایشان بیش از سه دهه سکان هدایت جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داشتند.

 

آیت الله ملک حسینی انتخاب سومین رهبر کشورمان را تبریک گفت

 

انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در شب قدر تقدیر الهی است

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.


شورای عالی حوزه‌های علمیه همگان را به تبعیت از رهبری فرا می‌خواند

 

شورای عالی حوزه‌های علمیه همگان را به تبعیت از رهبری فرا می‌خواند

در پی انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی، شورای عالی حوزه‌های علمیه با صدور بیانیه‌ای بیعت خود را با رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
مَا نَنسَخْ مِنْ آیَةٍ أَوْ نُنسِهَا نَأْتِ بِخَیرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلَیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بقره: ۱۰۶)

همزمانی شب‌های قدر، با شب قدر انقلاب اسلامی و انتخاب شایسته و هوشمندانه حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به عنوان سومین رهبر معظم نظام انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین توسط مجلس خبرگان رهبری، نشانه‌ای روشن از مدد الهی و امتداد اراده مستحکم ملت بزرگ ایران در مسیر نورانی انقلاب اسلامی است

این انتخاب در شرایطی حساس و در میانه تهدیدات سنگین دشمنان قسم‌خورده اسلام و ایران از آمریکای جنایتکار و رژیم نامشروع صهیونیستی صورت پذیرفت که نمایندگان خبرگان، با شجاعت و بدون توجه به فشارها و توطئه‌های استکبار جهانی و بمباران متعدد مراکز مرتبط با مجلس خبرگان رهبری در تهران و قم، به وظیفه شرعی و ملی خود طبق اصول قانون اساسی عمل کردند.

شورای عالی حوزه‌های علمیه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی، به ویژه قائد شهید حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی خامنه‌ای (قدس سره) و دیگر مجاهدان به خون خفته در راه عزت و استقلال انقلاب اسلامی ایران و با تجلیل از زحمات بی‌دریغ مجاهدان، به ویژه نیروهای مسلح غیور و پاسداران انقلاب اسلامی که در برابر تجاوزات وحشیانه دشمن آمریکایی- صهیونی ایستادگی کردند، اعلام می‌دارد این انتخاب مبارک مجلس محترم خبرگان رهبری، نویدبخش دوره‌ای جدید از اقتدار، پیشرفت همه‌جانبه و تحکیم عدالت در سایه وحدت ملی و مقاومت است، إن‌شاءالله.

دستاوردهای ارزشمند دوران رهبری شهید امام خامنه‌ای (قدس سره)، مبانی استوار برای ادامه این راه فراهم آورده و با درایت و مدیریت حکیمانه این خلف صالح، افق‌های روشن‌تری از استقلال پایدار، پیشرفت علمی-فناوری و عزت جهانی در انتظار ملت ایران خواهد بود.

در این برهه حساس که نظام اسلامی در برابر تمامیت جریان باطل قرار دارد، وحدت حول محور ولایت فقیه بیش از همیشه یک ضرورت و فریضه است؛ شورای عالی حوزه‌های علمیه، حمایت صریح و قاطع خویش را از رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (دامت برکاته) اعلام می‌کند و همه آحاد ملت، نخبگان، جوانان انقلابی و طیف‌ها و گروه‌ها و اقوام مختلف به خصوص طبقات مختلف روحانیت و فضلای حوزوی و علمای بلاد را به حمایت همه‌جانبه، تلاش مضاعف و تبعیت مخلصانه از ایشان برای تحقق آرمان‌های امام راحل و رهبر شهید فرا می‌خواند.

بی‌تردید با اتکال به خداوند متعال، عنایات حضرت بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبری داهیانه حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (دامت برکاته)، ملت ایران از این پیچ تاریخی نیز با سربلندی عبور خواهد کرد و شاهد پیروزی نهایی جبهه حق بر جبهه استکبار و صهیونیسم خواهیم بود.

ضمن اعلام بیعتِ با جان و دل با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (دامت برکاته)، از درگاه ایزد منان توفیق روزافزون ایشان و سربلندی ملت شریف ایران را مسئلت داریم.

 

آیت الله دژکام: رهبر جدید انقلاب خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت است

 

آیت الله دژکام: رهبر جدید انقلاب خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت است

آیت الله دژکام گفت: نمایندگان شما در مجلس خبرگان رهبری وظیفه خود را انجام داده‌اند و الحمدلله اقدام کرده‌اند و فرآیند انتخاب در این موقعیت خاص ـ که می‌دانید دشمن نمی‌خواهد این فرآیند به نتیجه برسد ـ با عزت و اقتدار از طرف نمایندگان شما مردم دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم که به زودی شاهد درخشندگی خورشید فروزان دیگری در عرصه امامت باشیم و ان‌شاءالله امام زمان (عج) و مردم شریف ایران از این امر خشنود شوند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری افزود: مسیر رهبر شهیدمان آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای با قوت و قدرت ادامه پیدا خواهد کرد و در همان جایگاهی که مربوط به رهبری است ، بالنده خواهد شد.

آیت الله دژکام گفت: آنچه مسلم است دشمن با موضع‌گیری‌های خود با چهره‌ای که می‌تواند ادامه‌دهنده راه رهبری باشد مخالفت می‌کند؛ بنابراین ما باید حمایت کنیم و ملت شریف و عظیم ایران نیز همان‌گونه که این شب‌ها در میدان‌ها ابراز می‌کنند، تا آخر ایستاده‌اند.

وی با اشاره به حضور مردم شیراز گفت: به مردم شیراز به خاطر ایستادگی‌شان در میدان امام حسین و در حین حمله دشمن و انفجارهایی که در نزدیکی میدان رخ داد و فریاد حیدر حیدر سر دادند، افتخار می‌کنیم.

امام جمعه شیراز افزود: مسلماً همه در راستای دفاع از میهن اسلامی، اسلام و انقلاب ایستاده‌اند و هر چه دشمن فشار بیاورد، جز اراده پولادین و مشت‌های گره‌کرده ملت در مقابل خود چیزی نخواهد دید.

آیت الله دژکام در پایان تصریح کرد: ان‌شاءالله به زودی نتیجه مطلوب حاصل شود.

موسوی‌فرد: با رهبر جدید انقلاب تا پای جان بیعت می‌کنیم

 

موسوی‌فرد: با رهبر جدید انقلاب تا پای جان بیعت می‌کنیم

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد نبی موسوی‌فرد نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز در بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت قائد جهان اسلام حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، این حادثه را داغی جانکاه برای امت اسلامی دانست.

وی اعلام کرد: شهادت قائد عظیم‌الشأن جهان اسلام زخمی عمیق بر دل‌های مؤمنان و آزادگان عالم نشاند اما این اندوه با امید به آینده روشن امت اسلامی و هدایت الهی همراه است.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان افزود: مردم مؤمن ایران اسلامی در حالی که اشک سوگ بر چهره داشتند در ماه مبارک رمضان سوگواری حماسی آفریدند و با صدایی رسا از مجلس خبرگان رهبری خواستند هرچه سریع‌تر پرچم ولایت بر دوش رهبر جدید قرار گیرد تا این کشتی طوفان‌زده بی‌سکان نماند.

وی ادامه داد: خداوند متعال دل‌های اعضای مجلس خبرگان را به راهی هدایت کرد که آرامش و طمأنینه را به دل‌های مردم ایران بازگرداند و در مقابل، حسرت و خشم را در دل دشمنان این ملت شعله‌ور ساخت.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد بیان کرد: اقدام به‌هنگام و مسئولانه مجلس خبرگان در پاسخ به مطالبه پرشور امت مسلمان ایران بار دیگر نشان داد مردم‌سالاری دینی همچنان ستون استوار و رکن بنیادین نظام اسلامی است.

وی توضیح داد: انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به ولایت امر مسلمین جهان نویدبخش فصل تازه‌ای از عزت و پیروزی برای مستضعفان عالم و آغازگر افول و شکست مستکبران خواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان تصریح کرد: اینجانب به نیابت از مردم شریف، نجیب و پرافتخار خوزستان قهرمان، بیعت خالصانه و استوار خود را تا پای جان با حضرت نائب‌الامام اعلام می‌دارم.

وی گفت: به فضل الهی و با توجهات حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه، ملت بزرگ ایران از این گردنه‌های سخت عبور خواهد کرد و پیروزی بزرگ نصیب مردم مؤمن ایران و خواری و ذلت برای دشمنان این ملت رقم خواهد خورد.

انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در شب قدر تقدیر الهی است

 

انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در شب قدر تقدیر الهی است

آیت الله حسین ردایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، مصادف با شب قدر، مجلس خبرگان رهبری با برگزاری اجلاسیه‌ای فوق‌العاده به بحث و بررسی درباره رهبری آینده نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

وی افزود: در این نشست تاریخی و سرنوشت‌ساز، پس از مشورت‌ها و تبادل نظر میان اعضا، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای با بیش از سه چهارم آرای خبرگان ملت به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شدند.

وی اشاره کرد: در خبرگان رهبری این انتخاب که در شب نزول تقدیرات الهی رقم خورد از سوی بسیاری از علما، نخبگان و شخصیت‌های علمی و فرهنگی به عنوان نشانه‌ای از عنایت الهی و استمرار مسیر نورانی انقلاب اسلامی تعبیر شده است.

نماینده مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد:اعضای مجلس خبرگان و حوزه‌های علمیه با تبریک این انتخاب ابراز امیدواری کردند که با رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، ملت ایران شاهد گسترش خیر و برکت مادی و معنوی و پیشرفت در همه عرصه‌ها باشد.

ایت الله ردایی در پایان گفت: همچنین از عموم ملت ایران، علما، روحانیون، نخبگان دانشگاهی و مراکز علمی درخواست شده است که با تمام توان در مسیر اطاعت، حمایت و تبیین رهنمودهای رهبر جدید انقلاب گام بردارند تا ان‌شاءالله در پرتو وحدت و همدلی، ملت ایران بتواند مسیر دستیابی به قله‌های پیشرفت و عزت را که امامین انقلاب اسلامی وعده دادند، با قدرت ادامه دهد.


آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای از شایستگی، صلاحیت و معنویت خاصی برخوردارند

 

آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای از شایستگی، صلاحیت و معنویت خاصی برخوردارند

آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اظهار کرد: حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای از شایستگی، صلاحیت، صفای نفس و تهذیب نفس و معنویت خاصی برخوردارند و علمیت خاصی را حائز هستند و ما یقین داریم که یک امتداد فاخر و بسیار شایسته بعد از مقام معظم رهبری خواهند بود.

وی افزود: برای همه ما فرض است که این اتحاد و انسجام ملی که در حد بسیار عالی بعد از شهادت حضرت آقا در کشور شکل گرفته و کمر دشمن را شکسته است حفظ کنیم و این اتحاد و انسجام کمتر از موشک‌هایی نیست که شلیک می‌شود و همه با تمام توان این انسجام ملی را باید حفظ کنیم و حفظ آن جمع شدن حول امام است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: برای انسان‌های بزرگ تسلیت شایسته نیست چرا که تسلیت به معنای فراموشی بوده و انسان‌های بزرگ نباید فراموش شوند و مقام معظم رهبری و انسان‌های بزرگ با فکر، اصول و مرامشان زنده هستند.

آیت‌الله عاملی ادامه داد: ما یک توراث خیلی با عظمتی از مقام معظم رهبری داریم که به عنوان منظومه فکری، مرام و اصول ایشان بوده است و خبرگان رهبری تشخیص دادند عزیزی که از همه بیشتر آشنا به این اصول و مبانی است و بیشترین حشرونشر را با مقام معظم رهبری داشته است ادامه‌دهنده راه ایشان باشند و لذا خبرگان رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای را به جا انتخاب کردند.

وی گفت: قرار است ما با اصول، مرام و فکر حضرت آقا زندگی بکنیم و مقام معظم رهبری همیشه در مسند مدیریت خواهند بود و یک تابلو با عظمتی از ایشان به ما ارث رسیده است و خلف صالح ایشان با توجه به شایستگی که دارند کاملا بجا انتخاب شدند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: یکی از افتخارات بزرگ جمهوری اسلامی این است که تعیین اشخاص در مراکز حساس تصمیم‌گیری مستند به رای مردم انجام می‌شود و نمایندگان ملت ما تشخیص می‌دهند و رهبریت در تمام سطوح انتخاب می‌شود و در خصوص رهبری هم مستند به رای نمایندگان ملت است.

پورمحمدی: مسیر انقلاب اسلامی با رهبر جدید با استقامت ادامه می‌یابد

 

پورمحمدی: مسیر انقلاب اسلامی با رهبر جدید با استقامت ادامه می‌یابد

حجت‌الاسلام محمدتقی پورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تسلیت فرا رسیدن شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام و همچنین شهادت جمعی از فرماندهان و شهدای گران‌قدر، اظهار کرد: دشمنان همواره گمان می‌کنند که با بروز چنین حوادثی انقلاب اسلامی دچار تزلزل یا فروپاشی خواهد شد، اما تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که این انقلاب با اتکال به لطف الهی و با هدایت رهبری مسیر خود را با استواری ادامه داده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی در طول مسیر خود فقدان شخصیت‌های بزرگ و حوادث دشوار متعددی را پشت سر گذاشته است، اما هر بار با قدرت و انسجام بیشتری به راه خود ادامه داده و از چالش‌ها عبور کرده است.

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان ادامه داد: مقام معظم رهبری به‌عنوان ناخدای کشتی انقلاب اسلامی در سال‌های گذشته این حرکت بزرگ را از بحران‌ها و چالش‌های گوناگون عبور داده‌اند و مردم نیز همواره رهبری را تکیه‌گاه و محور وحدت خود دانسته‌اند.

حجت‌الاسلام پورمحمدی با اشاره به سازوکار قانونی تعیین رهبر در جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در خصوص مسئله رهبری، سازوکار قانونی و مشخصی در نظام جمهوری اسلامی پیش‌بینی شده است و مجلس خبرگان رهبری بر اساس وظایف قانونی خود در شرایط لازم تشکیل جلسه می‌دهد تا درباره مهم‌ترین مسئله نظام تصمیم‌گیری کند.

وی گفت: فرآیند انتخاب رهبر بر اساس بررسی دقیق گزینه‌ها، احراز شرایط علمی، فقهی و شخصیتی و در نهایت رأی‌گیری در مجلس خبرگان انجام می‌شود و افرادی که در این جایگاه مطرح می‌شوند باید از جایگاه علمی، فقهی و اخلاقی برجسته و صلاحیت‌های لازم برای هدایت جامعه اسلامی برخوردار باشند.

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان تأکید کرد: مردم، علما، نخبگان فرهنگی، دانشگاهیان و همه اقشار جامعه وظیفه دارند با حفظ اتحاد و همبستگی از رهبری انقلاب حمایت کنند و اجازه ندهند دشمنان و بدخواهان ملت ایران از شرایط سوءاستفاده کنند.

وی در پایان با اشاره به انتخاب آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) به عنوان سومین رهبر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که مسیر انقلاب اسلامی با استقامت ادامه یافته و پرچم این انقلاب به دست حضرت ولی‌عصر (عج) سپرده شود.

 

مطهری‌اصل:پرچمداری تمام مسائل حکومت و ولایت به رهبری جدید منتقل می‌شود

 

مطهری‌اصل:پرچمداری تمام مسائل حکومت و ولایت به رهبری جدید منتقل می‌شود

حجت الاسلام احمد مطهری اصل روز دوشنبه در آئین تشییع پنج شهید اقتدار حملات امریکایی صهیونی در تبریز، با اشاره به نقش مجلس خبرگان در زمان از دست دادن رهبر و انتقال علم ولایت، اظهار کرد: به این ترتیب پرچمداری تمام مسائل حکومت و ولایت به رهبری جدید منتقل می شود و هیچگونه بن بستی ایجاد نمی شود.

وی با بیان اینکه مجلس خبرگان با انتخاب خود مردم را شاد کردند، اظهار کرد: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای خلف صالحی است که بینش و درایت و شجاعت را از رهبر شهید به ارث برده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای مورد اعتماد مراجع تقلید و امت حزب الله است، گفت: انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی توسط مجلس خبرگان، صلابت و فقاهت شیعه را نشان داد.

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه این انتخاب مورد تائید کشورهای دوست و امت حزب الله منطقه است،‌ گفت: تمام مردم و مسوولان نظام آماده تبعیت از سومین رهبر انقلاب اسلامی هستند .

وی با بیان اینکه در این شرایط که کشورمان مورد هجمه امریکای جنایتکار و صهیونیسم است، اختلاف جایی ندارد و همه باید در صحنه باشند، اظهار کرد: با روحیه و مجاهدت انقلابی، استکبار جهانی و صهیونیسم حذف خواهد شد .

در این آئین مردم همیشه در صحنه و ولایتمدار تبریز ضمن تجدید میثاق با رهبر شهید و بیعت با رهبر جوان و سر دادن شعار « خامنه ای جوان نائب صاحب زمان »، پنج شهید اقتدار حملات امریکایی صهیونی را تشییع کردند .

 

آیت الله لایینی: همگان وظیفه حمایت و بیعت با رهبر جدید انقلاب را داریم

 

آیت الله لایینی: همگان وظیفه حمایت و بیعت با رهبر جدید انقلاب را داریم

نماینده ولی فقیه در مازندران و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: همه ما وظیفه داریم از رهبر جدید انقلاب حمایت و در کنار وداع با امام شهید، با فرزند ایشان بیعت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی صبح دوشنبه در حاشیه برپایی مراسم شب قدر با تبریک انتخاب رهبری جدید از برگزاری جلسه مجلس خبرگان رهبری در شرایط امنیتی و جنگی خبر داد و اعلام کرد: اعضای خبرگان پس از بررسی گزینه‌های مختلف، با اکثریت قاطع آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی انتخاب کردند.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به برگزاری نشست مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: نمایندگان خبرگان در شرایط خاص امنیتی و جنگی جلسه‌ای برگزار کردند و پس از گفت‌وگو، رایزنی و بررسی ابعاد مختلف موضوع، با اکثریت قاطع آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی برگزیدند.

وی با بیان اینکه نمایندگان دوره ششم مجلس خبرگان انتظار چنین شرایطی را نداشتند، افزود: برای اعضای خبرگان بسیار دشوار بود که درباره تعیین جانشین برای رهبر عزیز تصمیم‌گیری کنند، اما شرایط پیش‌آمده موجب شد این مسئولیت سنگین در دستور کار قرار گیرد.

آیت‌الله محمدی لائینی همچنین از حضور و حمایت مردم در روزها و شب‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: از ابراز احساسات مردم دیار علویان و تجمعات مردمی که در حمایت از رزمندگان شجاع کشور و دفاع جانانه آنان برگزار شد، تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با اشاره به نتیجه جلسه خبرگان خاطرنشان کرد: در این نشست، نمایندگان با احترام به همه گزینه‌ها و با بررسی دقیق جوانب مختلف، در نهایت با رأی اکثریت قاطع آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: همه ما وظیفه داریم از این شخصیت حمایت کنیم و در کنار وداع با امام شهید، با فرزند ایشان نیز بیعت داشته باشیم.

آیت‌الله محمدی لائینی ابراز امیدواری کرد که این انتخاب برای کشور مبارک باشد و رهبر جدید بتواند مسیر و سیره پدر خود را با موفقیت ادامه دهد.

 

اعلام بیعت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه گیلان با سومین رهبر انقلاب

 

اعلام بیعت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه گیلان با سومین رهبر انقلاب

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه گیلان با صدور بیانیه ای ضمن تسلیت شهادت رهبر فرزانه انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای را تبریک گفته و با ایشان تجدید بیعت کردند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
( نساء / ۵۹ )

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الْأَمْرِ مِنکُمْ 

ملت قهرمان و تاریخ ساز ایران!

در شرایطی که قلب همه آزادیخواهان دنیا از فراق امام المسلمین مملوّ از حزن و اندوه بود، مجلس خبرگان رهبری در شرایط جنگی و پُرخطر، با مجاهدت، درایت و شجاعت از رسالت مهم انتخاب ولی امر مسلمانها و رهبر ایرانِ عزیز سربلند خارج شد و برای امامین انقلاب خلف صالح را کشف و انتخاب نمود.

بابت نعمت امامت ولی فقیه در کشور عزیزمان؛ خداوند متعال را شاکر هستیم و از آن ذات ربوبی پیروزی نهایی رزمندگان اسلام و شکست لشکریان کفر و استکبار را خواستاریم.

مجموعه کادر، اساتید، مبلغین و طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه استان گیلان ضمن تسلیت مجدد شهادت عزتمندانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای «رضوان الله علیه»، انتخاب حضرت آیت الله امام سید مجتبی حسینی خامنه ای (حفظه الله) به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفته و بدینوسیله با معظم له بیعت نموده و برای سلامتی و توفیقات آن وجود مبارک دعاگو هستیم.