مفسر قرآن کریم با تاکید بر این که حقیقت محور مقاومت یعنی ایستادگی در برابر ظلم، تصریح کرد: ایران، لبنان و یمن در محور مقاومت، یک حقیقت واحد هستند.
آیتالله جوادی آملی از مراجع تقلید در پیام ویدیویی درباره تحولات منطقه تأکید کرد: ایران، لبنان و یمن در محور مقاومت، یک حقیقت واحد هستند و آن، مقاومت در برابر ظلم و تجاوز هست و باید این هماهنگی و هم آوایی ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اشتراک این کشورها در روحیه مقاومت، اظهار داشت: همانطور که لبنان در مقاومت حضور داشته، ایران و یمن نیز در این مسیر ایستادهاند.
به گزارش خبرگزاری حوزه، مفسر قرآن کریم افزود: چنانکه پارچه ابریشمی را میتوان حریر، پرنیان و پرند خواند، اما در حقیقت و معنا یکی است (سه نگردد بریشم ار او را / پرنیان خوانی و حریر و پرند)؛ این کشورها نیز گرچه نامهایشان متفاوت است، اما حقیقتشان یکی است و آن مقاومت در برابر ظلم است.
استاد برجسته درس خارج حوزه با اشاره به پیوند عمیق میان ملتهای منطقه، خاطرنشان کرد: اگر روزی لبنان عزیز در کنار ایران بود، امروز نیز ایران عزیز در کنار لبنان و یمن است.