به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 760
بازدید دیروز: 2,355
بازدید هفته: 22,929
بازدید ماه: 113,792
بازدید کل: 23,775,593
افراد آنلاین: 90
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۸ اردیبهشت ۱٤۰۳
Friday , 17 May 2024
الجمعة ، ۹ ذو القعدة ۱٤٤۵
اردیبهشت 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
۲۱ - تشییع پیکر مرحوم حاجی‌محمدزاده سردار سرافراز عرصه جهاد و پژوهشگر برجسته کیهان ۱۳۹۸/۰۹/۰۱
با حضور همرزمان و فرماندهان ارشد سپاه انجام شد
 
تشییع پیکر مرحوم حاجی‌محمدزاده سردار سرافراز عرصه جهاد
 
و پژوهشگر برجسته کیهان
 
   ۱۳۹۸/۰۹/۰۱
Image result for ‫تشییع پیکر مرحوم حاجی‌محمدزاده‬‎
Image result for ‫سردار ابراهیم حاجی‌محمدزاده‬‎
مراسم تشییع پیکر سردار ابراهیم حاجی محمدزاده اولین مسئول دفتر سیاسی سپاه روز گذشته از مقابل مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی تهران برگزار شد.
در این مراسم، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده و سردار سرتیپ فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه، سایر فرماندهان دفاع مقدس، همرزمان و خانواده مرحوم حاجی محمدزاده و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
همچنین سردار شیرازی رئیس ‌دفتر نظامی فرمانده کل قوا و حجج اسلام رحمانی و محمدی عراقی، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و چهره‌های سیاسی و فرهنگی در مراسم تشییع پیکر اولین مسئول دفتر سیاسی سپاه پاسداران شرکت داشتند.
مرحوم سردار حاجی محمدزاده نقش موثری در شکل‌گیری دفتر سیاسی سپاه داشته است. زمانی که دفتر سیاسی سپاه، کار ثبت جزء به جزء وقایع جنگ را شروع کرد، کمتر کسی فکرش را می‌کرد که تاریخ نگاران و راویان صحنه نبرد، گنجینه‌ای کم نظیر از وقایع آن دوران مشعشع را پدید آورند تا امروز برای تلاشگران عرصه تاریخ نگاری دفاع مقدس، چون دری گرانبها مورد توجه واقع شود.
در این میان، نقش بی‌بدیل سردار ابراهیم حاجی محمدزاده که آن موقع عضو شورای عالی سپاه هم بود، در بنیانگذاری، ایجاد، تداوم و حفظ این روند تاریخی هیچ گاه از حافظه مردان جنگ رفته و تاریخ نگاران صحنه‌های حماسه و فداکاری ملت ایران، پاک نخواهد شد.
بر این اساس می‌توان گفت؛ سردار ابراهیم حاجی محمدزاده یکی از شخصیت‌های ممتاز در شکل‌گیری دفتر سیاسی سپاه، تاریخ نگاری جنگ و تاریخ سیاسی معاصر کشور اسلامی ایران است. او کسی است که از اساسنامه تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صحن علنی مجلس اول شورای اسلامی به خوبی دفاع کرد. عضویتش در شورای فرماندهی سپاه در آغازین روز‌های شکل‌گیری این نهاد مقدس و نقش‌آفرینی تاثیرگذارش در ایجاد دفتر سیاسی و مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ برای ثبت و ضبط وقایع و حوادث دفاع مقدس از اقدامات ساختاری و سازمانی ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.
اما او پیش از انقلاب نیز در زمره مبارزان شناخته شده نهضت امام خمینی بوده و اقدام‌های ماندگارش قابل توجه عموم مبارزان نهضت امام خمینی(ره) است. مبارزه‌های سیاسی محمدزاده به دهه ۱۳۴۰ در مشهد برمی‌گردد. سال‌ها زندگی مخفی، سال‌ها تحت تعقیب ساواک قرار گرفتن، سال‌ها فعالیت مبارزاتی بویژه در دوره دانشجویی (دانشگاه علم و صنعت) سال‌ها رنج زندان کشیدن و سال‌ها تحمل درد و رنج ناشی از شکنجه‌های عوامل ساواک در زندان‌های رژیم؛ تنها بخشی از دوران مبارزه این مبارز و سرباز گمنام نهضت انقلاب اسلامی ملت ایران بوده است.
او کسی بود که حتی در زیر شکنجه‌های ساواک و تهدید مافیای سازمان منافقین در زندان، نسبت به انحراف این سازمان همواره هشدار داد، در حالی که بسیاری از انقلابیون هنوز به ماهیت این مجموعه مخوف و منحرف واقف نبودند. او از ابتدای مبارزه تا پایان عمر مبارک رهبر کبیر انقلاب اسلامی، همواره و به طور کامل دلباخته امام خمینی(ره) بود و با رحلت امام امت، نیز همیشه صحیفه نور ایشان را ملاک و معیار سخنانش قرار داده است.
او در دهه ۱۳۶۰ دفتر سیاسی سپاه را به معتبرترین تشکیلات تحلیل سیاسی کشور تبدیل کرد و با انتشار منظم بولتن «رویداد‌ها و تحلیل‌ها» زمینه بصیرت افزایی فرماندهان، کارکنان سپاه و بسیجیان را فراهم کرد. با این همه اقدامات ایشان در حوزه تاریخ‌نگاری دفاع مقدس خدمات ماندگاری است که امروزه آثار و برکات اقدامات او در سال‌های ابتدایی جنگ تحمیلی کاملا هویدا و قابل توجه است.
با گسترش و تداوم حیات دفتر سیاسی و به موازات آن، تولید گفتمان سیاسی بر پایه آموزه‌های فرهنگی- دینی، با تأثیر از انقلاب اسلامی، نقش بنیانگذاران دفتر سیاسی در مجموعه سپاه و کشور، رو به توسعه و تعمیق نهاد. در آن زمان، محمدزاده چهره و نماد دفتر سیاسی در نزد دیگران بود و در تأسیس شالوده‌های فکری دفتر و تعمیق آن، نقش اساسی داشت. با جذب نیرو و انتشار بولتن «رویداد‌ها و تحلیل ها» روند جدید دفتر سیاسی آغاز شد و نقش و جایگاه این دفتر را بیشتر روشن و مشخص کرد.
در آغاز جنگ ایران و عراق در حالی که سپاه درگیر مسائل سیاسی- امنیتی انقلاب بود و تنها نیرو‌های سپاه در استان‌های مرزی در غرب کشور، درگیر مسئله جنگ بودند، نگرانی از «تحریف تاریخ جنگ»، موجب طرح ایده ثبت و ضبط تاریخ جنگ در سپاه شد. حاجی محمدزاده پیشنهاد این کار را در همایش فرماندهان، مطرح کرد و به این شکل، تاریخ‌نگاری جنگ در سپاه، از خرداد سال ۶۰ آغاز شد.
تهیه هزاران ساعت صورت جلسات طرح‌ریزی، هدایت و فرماندهی، مصاحبه با فرماندهان یگان‌ها و مقدار زیادی اسناد و منابع به‌جای مانده از دوران دفاع مقدس، حاصل تلاش‌های سردار محمدزاده در جذب، آموزش، سازماندهی و به‌کارگیری حدود ۲۰۰ راوی و تاریخ نگار صحنه نبرد بوده است که با تقدیم ۱۷ شهید، دین خود را به نظام مقدس اسلامی ایران ادا کرده‌اند.
اینک حاصل اندیشه و افکار سردار محمدزاده و دیگر مسئولان عالی رتبه سپاه در راه‌اندازی مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ، مجموعه بی‌نظیری از اسناد، صوت‌ها و تصاویری ناب از صحنه‌های نبرد در ۸ سال دفاع مقدس شده است که در مقیاس خود قادر است تاریخ این بازه زمانی را تحت تاثیر قرار داده و مانع بسیاری از تحریف‌های بدخواهان نظام اسلامی‌شود.
سردار حاجی محمدزاده که برای بسیاری از نیرو‌های انقلاب نماد مبارزه و سخت کوشی است پس از تحمل رنج و سختی بیماری روز چهارشنبه هفته گذشته، دعوت حق را لبیک گفت.
 
 
از سوی حجت‌الاسلام محمدی عراقی در مجلس ترحیم ابلاغ شد
 
 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت سردار حاجی محمدزاده

Image result for ‫پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت سردار حاجی محمدزاده‬‎
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی عراقی عضو خبرگان رهبری به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب پیام تسلیت معظم‌له را به خانواده مرحوم سردار حاجی محمدزاده ابلاغ کرد.
مراسم ترحیم سردار ابراهیم حاجی محمدزاده اولین مسئول دفتر سیاسی سپاه و پژوهشگر برجسته موسسه کیهان عصر دیروز با حضور مسئولان لشکری و کشوری و برخی از چهره‌های سیاسی و فرهنگی کشور برگزار شد.
در این مراسم که در مسجد ولیعصر (عج) تهران برگزار شد، چهره‌هایی همچون سرلشکر باقری رئیس ‌ستاد کل نیروهای مسلح، محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، سردار شیرازی رئیس‌دفتر نظامی فرمانده کل قوا، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، حجت‌الاسلام ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران، حجت‌الاسلام سعیدی رئیس‌ عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی معظم کل قوا، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، سردار دهقان وزیر اسبق دفاع، صادق محصولی وزیر اسبق کشور، الیاس حضرتی نماینده مجلس شورای اسلامی، محسن رفیق‌دوست، عباس سلیمی نمین و برخی دیگر از چهره‌های سیاسی و فرهنگی کشور حضور داشتند.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی عراقی عضو خبرگان رهبری که به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در این مراسم شرکت کرده بود، پیام تسلیت معظم‌له را به خانواده مرحوم سردار حاجی‎محمدزاده ابلاغ کرد.
 سردار ابراهیم حاجی محمدزاده از مبارزان شناخته شده نهضت امام خمینی(ره) و تبیین‌گر برجسته اندیشه‌های ناب بنیانگذار جمهوری اسلامی، عضو شورای عالی سپاه در بدو تأسیس، اولین مسئول دفتر سیاسی سپاه، موسس‌ مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ و پژوهشگر مبرز موسسه کیهان، پس از تحمل رنج و سختی بیماری چهارشنبه هفته گذشته، دعوت حق را لبیک گفت.