به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 21,378
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 52,711
بازدید ماه: 61,497
بازدید کل: 26,422,257
افراد آنلاین: 142
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
6564 - عارف در اجلاس وزرای علوم کشورهای اسلامی: اولین سند مشترک هوش مصنوعی کشورهای اسلامی ارائه می‌شود ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
عارف در اجلاس وزرای علوم کشورهای اسلامی:
 اولین سند مشترک هوش مصنوعی کشورهای اسلامی ارائه می‌شود
۱۴۰۴/۰۲/۲۹

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در پایان نشست اعضای سکوی گفت‌وگوی او.ای.سی-  ۱۵ بیانیه‌ای به عنوان اولین سند مشترک هوش مصنوعی کشورهای اسلامی ارائه می‌شود، گفت: این سند نشان‌دهنده عزم مشترک ما برای حرکت در مسیر سیاست‌های همگرا است. 
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در دومین نشست وزرای آموزش عالی، علوم و فناوری کشورهای عضو سکوی گفت‌وگوی او.ای.سی -15‌، گفت: هیچ ساعت و قلمرو بهتر و چابک‌تر از پهنه علم و فناوری، یکپارچگی ملل مسلمان کمک نمی‌کند. وی بخشی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه فناوری را برشمرد و افزود: طی ۴۶ سال گذشته و پس از پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، بیش از ۲۵۰۰ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در کشور تاسیس شده است و بیش از سه میلیون دانشجو در دانشگاه‌های کشور در حال تحصیل هستند در حالی که پیش از انقلاب تنها حدود ۱۷۶ هزار دانشجو به تحصیل اشتغال داشتند.
دستاوردهای علمی ایران علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه غرب حاصل شده است
معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: همچنین از نظر پزشکی پیش از انقلاب رتبه ۴۳ را در جهان داشتیم اما اکنون در رتبه ۹ جهان قرار داریم. خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در دهه‌های اخیر در زمینه‌هایی نظیر فناوری نانو، هوافضا، فناوری زیستی، ICT‌،پزشکی، اختراعات، مدال‌های المپیاد و افزایش نرخ باسوادی بانوان پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. از نظر صنعتی پیش از پیروز انقلاب در رتبه ۶۴ در دنیا قرار داشتیم اما امروز در رتبه ۱۷ دنیا قرار داریم.
عارف با اشاره به وجود ۸۰ مؤسسه پژوهشی در کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۳۴۰ مؤسسه پژوهشی داریم. تعداد هیئت علمی در جمهوری اسلامی از ۹۰۰ نفر پیش از انقلاب به بیش از ۶۳ هزار نفر افزایش یافته است. در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار شرکت دانش بنیان در کشور ایجاد شده است.
وی افزود: اعضای سکوی گفت‌وگوی OIC-۱۵ توافق کردند که در پایان این نشست بیانیه‌ای به عنوان اولین سند مشترک هوش مصنوعی کشورهای اسلامی ارائه شود، سندی که نشان‌دهنده عزم مشترک ما برای حرکت در مسیر سیاست‌های همگرا باشد.
توسعه مکران، از اولویت‌ها و راهبردهای کلان دولت چهاردهم است
معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در دوازدهمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت که رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیئت دولت، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، تاکید کرد: مقام معظم رهبری بارها بر بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های دریای عمان و خلیج‌فارس تاکید کرده‌اند و دولت چهاردهم نیز برای اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و برنامه جامع تحقق آن سیاست‌ها، برنامه‌ریزی و تمرکز ویژه‌ای کرده است.
وی با تاکید بر اینکه در سال‌های گذشته از توسعه دریا محور غفلت کردیم، به اهمیت توسعه دریامحور به ویژه سواحل مکران در برنامه هفتم پیشرفت اشاره و خاطرنشان کرد: اقتصاد دریا، همواره مورد عنایت رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است و رئیس‌جمهور نیز درخصوص توسعه دریا محور و به ویژه سواحل مکران با فعال کردن شورای توسعه سواحل مکران چندین جلسه مختلف برگزار کرده است که درصدد هستیم با سرمایه‌گذاری، اشتغالزایی و توسعه زیرساخت‌ها، بخش‌های جمعیتی به سمت کرانه‌های ساحلی جنوبی کشور کشیده شوند.
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه توسعه مکران از اولویت‌ها و راهبردهای کلان دولت چهاردهم است، ادامه داد: در کنار توسعه سواحل جنوبی، توجه به دریای خزر به دلیل راهبرد توسعه کریدورها از جمله کریدور شمال-جنوب و ارتباط با کشورهای آسیای میانه و اعضای اتحادیه اوراسیا همزمان در اولویت باشد.