به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 11,921
بازدید دیروز: 11,199
بازدید هفته: 27,852
بازدید ماه: 36,638
بازدید کل: 26,397,916
افراد آنلاین: 69
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۹ تیر ۱٤۰٤
Monday , 30 June 2025
الاثنين ، ۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
مقامات ارشد کشوری و لشکری تاکید کردند: مردم بار دیگر «لبیک یا خامنه‌ای، لبیک یا حسین(ع) است» را معنا کردند ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
مقامات ارشد کشوری و لشکری تاکید کردند: 
 مردم بار دیگر «لبیک یا خامنه‌ای، لبیک یا حسین(ع) است» را معنا کردند
۱۴۰۴/۰۴/۰۷

رئیس ‌مجلس شورای اسلامی گفت: شما مردم بار دیگر «لبیک یا خامنه‌ای، لبیک یا حسین(ع) است» را معنا کردید و نشان دادید که قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای هستید.
در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی که به شهادت جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی و تعدادی از هموطنان انجامید، مراسم باشکوه تشییع پیکرهای مطهر این شهدا صبح دیروز با حضور گسترده مسئولان عالی‌رتبه کشور برگزار شد. رؤسای قوای سه‌گانه، فرماندهان ارشد نظامی و دیگر مقامات کشوری و لشکری در این آیین معنوی شرکت کردند.
 رئیس‌جمهور: صدای وحدتمان به گوش جهان رسید
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: با عشق، شهدای وطن را بدرقه کردید و صدای وحدت‌مان به گوش جهان رسید.
وی افزود: ما از حسین بن علی(ع) آموخته‌ایم تن به ذلت ندهیم و در برابر ظلم، سر خم نکنیم.
رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: خدمت به چنین ملت آزاده‌ای، افتخار زندگی‌ من است. تا همیشه ایران.
رئیس قوه قضائیه: یقیناً پیروز میدان، ملت بزرگ ایران است و جنایتکاران همان‌طور که تاریخ نشان داده محو خواهند شد
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا در آیین تشییع پیکر مطهر تعدادی از سرداران و فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و مردم غیرنظامی که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، اظهار کرد: آژانس انرژی اتمی با دشمن همکاری دارد و طبیعی است که باید همکاری‌ها با آن تعلیق شود چراکه نمی‌توان مانند قبل با این نهاد که به ‌جای حمایت از مردم با دشمن کار می‌کند، همکاری کرد.
وی اظهار کرد: صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای ایران و انطباق آن با قوانین بین‌المللی موضوعی است که آژانس بر آن صحه گذاشته، اما دست‌اندرکاران آژانس در مسیری مخالف رویکرد تعاملی ایران گام برداشتند، پس طبیعی است که دیگر همچون سابق با این نهاد همکاری نداشته باشیم و رویکرد تعاملی خود را به تعلیق درآوریم.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به پیام نهفته در دل اجتماع عظیم مردمی در وداع با شهدای اقتدار، اظهار کرد: مردم ما با حضور پرشور و شعورشان در مراسم باشکوه تشییع پیکر مطهر «شهدای اقتدار»، ثابت کردند که «حسینی» هستند و شهادت فرماندهان، دانشمندان، هم‌وطنان و عزیزان‌شان، آنها را نه‌تنها از نیل به هدف مقدس‌شان باز نمی‌دارد بلکه این وقایع برای آنها تسریع‌کننده دستیابی به آن هدف مقدس است.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: مردم ما بار دیگر ثابت کردند که به تأسی از امام شهیدشان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، به هیچ وجه ذلت نمی‌پذیرند و عزت خود را با هیچ چیز دیگری معاوضه نمی‌کنند.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: یقیناً پیروز میدان، ملت بزرگ ایران است و جنایتکاران همان‌طور که تاریخ نشان داده محو خواهند شد؛ سرنوشت آمریکای جنایتکار و رژیم زبون و ذلیل صهیونیستی نیز جز نابودی و اضمحلال نخواهد بود.
وی تصریح کرد: مردم ما در وقایع اخیر ثابت کردند که از روحیه حماسی برخوردارند و غیرتمند و وطن‌پرست هستند و ایضاً از ایمان بالایی نیز بهره‌مندند و عزت نفس دارند. ملتی با چنین شاخصه‌هایی یقیناً پیروز میدان است.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار هم از بین خواهند رفت و آنچه باقی می‌ماند مردانگی، غیرت و حماسه است که مردم عزیز ایران همه اینها را توأمان دارند. مردم ایران وطن‌پرست، غیور و دارای عزت نفس هستند.
 رئیس ‌مجلس شورای اسلامی: مردم بار دیگر «لبیک یا خامنه‌ای، لبیک یا حسین(ع) است» را معنا کردند
محمدباقر قالیباف، رئیس‌ مجلس شورای اسلامی در پیامی نوشت: مردم شریف، باعزت و سرافراز ایران؛ امروز، تاریخ بار دیگر در خیابان‌های این سرزمین ورق خورد. شما با قدم‌هایی که از دل غیرت و ایمان برداشتید، پیکر پاک فرزندان شهید این خاک را بر دوش کشیدید و نشان دادید که ایران، هنوز، وطن مردمان بزرگ است.
وی تاکید کرد: در برابر شکوه حضور شما در مراسم وداع با سرداران سرافراز سپاه اسلام از شهید سعید ایزدی و شهید غلامرضا محرابی تا شهیدان حاجی‌زاده، ربانی، شادمانی، شهریاری، رشید، کاظمی، باقری و سلامی که جان خود را در برابر تجاوز صهیونیست‌ها سپر کردند، سر تعظیم فرود می‌آورم.
رئیس‌ مجلس شورای اسلامی در این پیام آورده است: در کنار این عزیزان، دانشمندان برجسته‌ و کم‌نظیری چون دکتر فریدون عباسی دوانی، دکتر طهرانچی، دکتر مینوچهر، دکتر ذوالفقاری، دکتر فقهی، دکتر مطلبی‌زاده، دکتر عسگری، دکتر ‌هاشمی‌تبار، دکتر سلیمانی، دکتر باکویی، دکتر برجی کازرونی، دکتر ساداتی و دکتر صدیقی صابر نیز به آسمان پیوستند و مظلومانه، اما پرافتخار، برگ زرین دیگری بر کتاب پرغرور این ملت افزودند.
قالیباف با تاکید بر اینکه مردم، امروز نه فقط پیکرها را، که پرچم عزت ایران را بر دوش کشیدید، تصریح کرد: شما مردم بار دیگر «لبیک یا خامنه‌ای، لبیک یا حسین(ع) است» را معنا کردید و نشان دادید که قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای هستید.
در این پیام آمده است: اینجانب به‌ نمایندگی از مجلس شورای اسلامی و در برابر این همه وفاداری، ایمان، ایستادگی و عظمت، از یکایک شما ملت شریف ایران، صمیمانه سپاسگزارم.
وی با بیان اینکه در این روزهای خطیر، وحدت و حضور شما بزرگ‌ترین پاسخ به دشمن و صهیونیست کودک‌کش بود، تاکید کرد: امروز دنیا دید که ایران، یکپارچه ایستاده، حتی آنان که شاید اختلاف‌نظرهایی با ما دارند، اما در دفاع از ایران و خون شهیدان، دوشادوش هم بودند.
رئیس ‌مجلس شورای اسلامی در پایان پیام خود آورده است: باید عهد ببندیم با شهدا که راهشان را ادامه دهیم، برای ساختن ایران قوی، مستقل، با عزت و در اوج اقتدار و عهد ببندیم که نگذاریم خون این عزیزان بر زمین بماند.
 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: ملت ایران سیلی محکمی به رژیم دیوصفت صهیونیستی زد
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، در خصوص پیام رهبری پیرامون تسلیم نشدن ایران و اتحاد بی‌نظیر ملت، ضمن تبریک پیروزی‌های بزرگ ملت و نیروهای مسلح، فرماندهی حکیمانه و شجاعانه رهبر انقلاب را ستود. 
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به طور مستقیم دفاع مقدس نیروهای مسلح کشور در مقابل این جنگ ناجوانمردانه را هدایت کردند، افزود: ملت ایران وارد مرحله جدیدی از حیات سیاسی خود شده و گام در مسیر فتح قله‌ها گذاشته است و این نخستین گامی بوده که ملت ایران در این مسیر برداشته است.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امروز جایگاه ایران در منطقه و جهان ارتقا یافته و نگاه‌ها به ایران در غرب آسیا تغییر کرده است.
رضایی عنوان کرد: رژیم صهیونیستی همچون دیوی است که طی ۷۰ سال گذشته هر چند وقت یک‌بار از خانه‌اش بیرون می‌آمد به یک جمعیت و یا کشوری حمله می‌کرد و آنها به دلیل مظلومیت نمی‌توانستند جواب این دیو را بدهند اما ملت ایران توانست آنچنان سیلی محکمی به گوش این دیو بزند که او را مهار کند و سر جای خودش بنشاند.
وی با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با هرگونه تهدید رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: روز سوم شعبان ولادت امام حسین‌(ع) و روز پاسدار است به این معنا که ما پاسداران تا آخرین قطره خون از ملت ایران، ایران بزرگ و سرافراز و جمهوری اسلامی دفاع خواهیم کرد.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان به ملت ایران اطمینان داد که نیروهای مسلح کشور با تمام توان از آنها دفاع خواهند کرد و این وظیفه شرعی و دینی آنها است که جان خود را برای دفاع از ایران فدا کنند.
فرمانده نیروی قدس سپاه: تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این هم با قدرت پیش می‌رویم
همچنین سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران نیز درباره جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: اگر همه پشت سر آقا باشند، همه کارها درست می‌شود. وی افزود: مسیر ما حتما با استحکام ادامه دارد و تا اینجا با موفقیت رفتیم و بعد از این نیز به حول قوه الهی با قدرت به پیش می‌رویم.
مشاور فرمانده کل سپاه: مردم و نیروهای مسلح به جهانیان نشان دادند که هرگز تسلیم نمی‌شوند
سردار احمد وحیدی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه آیین تشییع شهدای اقتدار ملی در گفت‌وگو با ایرنا، با اشاره به پیام سوم رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم تسلیم ایران و اتحاد فوق‌العاده ملت در طول جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها، گفت: ملت بزرگ ایران در طول ۴۶ سال گذشته، صحنه‌های باشکوهی از ایستادگی و مقاومت را در مقابل استکبار، تجاوزگری‌ها و زورگویی‌ها به نمایش گذاشته‌اند و در هر مرحله(دوران انقلاب، دوران دفاع مقدس و بعد از آن) ثابت کرده‌اند که پیروز میدان هستند.
وی افزود: امروز نیز مردم و نیروهای مسلح ما در مقابل این جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، تحت مدیریت مدبرانه رهبر معظم انقلاب به‌خوبی ایستادند و به جهانیان نشان دادند که این ملت، هرگز تسلیم نمی‌شود.
مشاور فرمانده کل سپاه با بیان اینکه عزت و شکوه، ذاتیِ این ملت است و این دشمن است که خوار و خفیف است، تصریح کرد: امروز دشمن تلاش می‌کند برای خود دستاوردسازی کند، در حالی که هیچ دستاوردی نداشته و سیلی محکمی بر گوش آمریکا نواخته شد و صهیونیست هم زیر پای ملت ایران لِه شد.
وحیدی در پاسخ به این پرسش که پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی چگونه باید باشد؟ گفت: همچنان با مشت کوبنده پاسخ‌های پشیمان‌کننده‌تری به آنها داده خواهد شد. نیروهای مسلح با قدرت و اقتدار و آمادگی در میدان، دست‌هایشان روی ماشه است و آماده برخورد با هرگونه تجاوزی هستند.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰٤/۰۸، ۰۶:۲۵:۱۲       بازدیدها: 55