به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,267
بازدید دیروز: 10,007
بازدید هفته: 59,324
بازدید ماه: 96,002
بازدید کل: 25,962,723
افراد آنلاین: 102
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Friday , 2 May 2025
الجمعة ، ٤ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
دیداراعضاء شورای مرکزی مجمع هم انديشي ، با آقای عسکری فرماندار شهرستان زنجان 25 / 11 / 1396

دیداراعضاء شورای مرکزی مجمع هم انديشي توسعه استان زنجان

با آقای عسکری  فرماندار شهرستان  زنجان

     درساعت 17 روز سه شنبه مورخه 25 / 11 /1396  اعضاء شورای مرکزی ، بازرسین و مسئولین کمیسیونهای تخصصی  مجمع هم انديشي توسعه استان زنجان، با آقاي عسکری فرماندار شهرستان زنجان ديدار كرد ند .

ابتداء آياتي از كلام الله مجيد تلاوت ،  سپس دبير مجمع ،آغاز چهلمین سال انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و انتصاب جناب آقای عسکری را به سمت فرماندار زنجان تبریک  تبريك گفتند .و اعضاء حاضر در جلسه را معرفی نموده و بصورت اختصار از تاسیس و اهداف مجمع گزارشی ارائه نمودند.

آقای عسکری ضمن تقدیر و تشکر از اعضاء حاضر در جلسه فرمودند. عزیزانی را که در این جمع ملاقات کردم افرادی هستند که دغدغه مسائل اجتماعی دارند. و این برای ما یک سرمایه بزرگ به حساب می آید. ما در جامعه چند گروه داریم .

یک عده علاقه مند هستند که برای خدمت به مردم و جامعه از وقت و مال خود بزنند و در جهت خدمت به مردم از هیچ کوششی فرو گذار نیستند .

 اما عده ای هستند می گویند به من چه دنبال اینگونه کار ها باشم بدنبال رفاه و آسایش خود و خانواده اش می رود و اگر وقت اضافی  داشت بدنبال تفریح و خوشی می رود .

 در تلاطم های اخیر که در کشور اتفاق افتاد عده ای به خاطر بعضی مسائل اقتصادی ناراضی بودند. و تعدای می خواستند از این موضوع سوء استفاده کنند . که بلافاصله مردم با هوشیار ی تمام وارد صحنه شدند و از کشور و انقلاب اسلامی دفاع کردند .و یا در موضوع زلزله کرمانشاه که مردم با هر آنچه داشتند وارد میدان شدند . و از هموطنان خود حمایت کردند . این ها را نمی توان ارزش گذاری کرد این ها یک نعمت الهی است . در ادامه گزارشی از مسائل اجتماعی و فرهنگی و مشکلات شهر بیان کردند.

و در ادامه دو نفر از مسئولین کمیسیونها مطالبی یان کردند کا مورد استقبال آقای فرماندار قرار گرفت .

جلسه در ساعت 30 / 18 با صلوات بر محمد و آل محمد خاتمه یافت