به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,728
بازدید دیروز: 11,398
بازدید هفته: 11,728
بازدید ماه: 321,309
بازدید کل: 30,254,681
افراد آنلاین: 24
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۱ شهریور ۱٤۰۵
Saturday , 12 September 2026
السبت ، ۱ ربيع الآخر ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
خطاب به مقامات آمریکایی و در واکنش به افزایش قیمت نفت - قالیباف: وانمود کنید که نمی‌دانید مرحله بعدی چیست! ۱۴۰۵/۰۶/۲۰ ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
خطاب به مقامات آمریکایی و در واکنش به افزایش قیمت نفت
قالیباف: وانمود کنید که نمی‌دانید مرحله بعدی چیست!
  ۱۴۰۵/۰۶/۲۰

رئیس ‌مجلس شورای اسلامی در واکنش به عبور کردن قیمت نفت از ۱۰۵ دلار با انتشار نموداری درباره بی‌اثر بودن اقدامات خزانه‌داری آمریکا برای مهار قیمت در آینده نوشت: وانمود کنید که نمی‌دانید مرحله بعدی چیست.
محمدباقر قالیباف، رئیس‌ مجلس شورای اسلامی در واکنش به عبور کردن قیمت نفت برنت از ۱۰۵ دلار با انتشار نموداری که نشان‌دهنده بی‌اثر بودن اقدامات خزانه‌داری آمریکا برای مهار قیمت و افزایشی بودن قیمت نفت در آینده است با انتشار پستی به زبان انگلیسی در یکی از شبکه‌های اجتماعی نوشت: اگر دنبال یک راهنمایی برای آینده بازار نفت می‌گردید و مقامات اقتصادی دولت آمریکا چیزی نمی‌گویند، بیایید به آینده نگاهی بیندازیم: وزارت خزانه‌داری برای کنترل قیمت نفت زرادخانه ابزارهای بی‌اثر خودش را (از قبیل دروغ‌پردازی با آکسیوس، مداخله در بازار، آزاد‌سازی ذخایر و...) خالی خواهد کرد ولی اثری در کاهش قیمت ندارد». 
قالیباف در ادامه با انتشار نموداری تاکید کرد: «این نمودار را ببینید ولی وانمود کنید که نمی‌دانید مرحله بعدی چیست». 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۶/۲۱، ۰۶:۲۳:۵۱       بازدیدها: 63