به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,840
بازدید دیروز: 5,969
بازدید هفته: 21,008
بازدید ماه: 55,886
بازدید کل: 28,602,513
افراد آنلاین: 32
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۱ خرداد ۱٤۰۵
Monday , 1 June 2026
الاثنين ، ۱۵ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۵/۰۳/۱۰
‫خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۴/۱۰/۱۰‬‎
«استیو ‌هانکه» اقتصاددان مشهور آمریکایی:
ترامپ در تلاطم جنگ علیه ایران گم ‌شده است

اقتصاددان مشهور آمریکایی با انتقاد از مواضع متغیر ترامپ درباره ایران، او را «گم‌شده در تلاطم جنگ» توصیف کرد.
«استیو ‌هانکه»، اقتصاددان مشهور آمریکایی و استاد دانشگاه جانز ‌هاپکینز، با انتقاد از سیاست‌ها و مواضع متناقض دونالد ترامپ در قبال ایران اعلام کرد که رویکرد متغیر رئیس‌جمهور آمریکا نه‌تنها منتقدان، بلکه حامیان و متحدان وی را نیز دچار سردرگمی کرده است.
هانکه در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرد، نوشت: «دیپلماسی پر فراز و نشیب ترامپ در قبال ایران، حتی طرفداران سرسخت و متحدانش را هم سردرگم کرده است».
وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر و اظهارات گاه متناقض رئیس‌جمهور آمریکا درباره روند جنگ، مذاکرات و آتش‌بس، افزود: «به‌نظر می‌رسد رئیس‌جمهور ترامپ در تلاطم‌های جنگ، راه خود را گم کرده است». به گزارش تسنیم، این اقتصاددان آمریکایی کنار پیام خود، کاریکاتوری از ترامپ منتشر کرد که او را میان مجموعه‌ای از مسیرهای متناقض شامل «توافق»، «عدم‌توافق»، «پیروزی»، «حملات بیشتر»، «آتش‌بس» و «فرآیند صلح» نشان می‌دهد؛ تصویری که به سردرگمی و نوسان در تصمیم‌گیری‌های کاخ سفید درباره پرونده ایران و تحولات منطقه اشاره دارد. اظهارات‌ هانکه در شرایطی مطرح می‌شود که طی هفته‌های اخیر، مواضع دولت آمریکا درباره نحوه مواجهه با ایران اعم از ادامه عملیات نظامی، چشم‌انداز مذاکرات و احتمال دستیابی به توافق، بارها با تغییرات و پیام‌های متفاوت همراه بوده و واکنش‌های گسترده‌ای را میان تحلیلگران سیاسی و رسانه‌های بین‌المللی برانگیخته است. برخی ناظران معتقدند این نوسانات در مواضع واشنگتن، موجب افزایش ابهام میان متحدان آمریکا شده و ارزیابی دقیق از راهبرد نهائی دولت ترامپ در قبال ایران را دشوار کرده است.

 

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» فاش کرد
جزئیاتی از توطئه جدید موساد علیه ایران

روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم با اذعان به اینکه موساد یگان ویژه‌ای را برای جنگ شناختی و تخریب چهره رهبران ایران آغاز کرده، فاش کرد که این یگان همکاری گسترده‌ای با اپوزیسیون خارج نشین ایران دارد.
روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم در گزارشی ضمن افشای ابعاد جدید توطئه‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران، از تحولی چشمگیر در عملکرد سرویس جاسوسی موساد در قبال ایران پرده برداشت. بر اساس این گزارش، تغییر رویکرد موساد از سال‌ها پیش از تمرکز سنتی بر ترورها و عملیات نظامی به جریانی آغاز شده که «جنگ تأثیرگذاری» نام دارد و هدف از آن تضعیف نظام ایران از درون است.
بر اساس این گزارش، طی سال‌های اخیر واحد ویژه‌ای در داخل موساد تحت عنوان«بخش عملیات تأثیرگذاری» ایجاد شده است. این واحد در چارچوب اصلاحات سازمانی به رهبری دیوید بارنیاع، رئیس موساد و با انگیزه «هدف قرار دادن عمق سیاسی و اجتماعی در ایران و نه فقط ساختار نظامی آن» تشکیل شده است. تحقیقات روزنامه صهیونیستی در این خصوص به تلاش سرویس مذکور برای تخریب چهره مسئولان نظام ایران پرداخته و می‌نویسد که این سرویس با کمپین‌های رسانه‌ای و فشار عمومی تلاش می‌کند تا دشمنان تل‌آویو را بدون حذف فیزیکی از مناصب خود برکنار کند. این گزارش می‌افزاید که این رویکرد بر استفاده از رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی، منابع عمومی و حتی ایجاد حساب‌های جعلی و انتشار محتوای هدفمند در داخل ایران استوار است و هدف از آن تضعیف اعتماد عمومی به سران نظام و شکننده نشان دادن آن است. این روزنامه به نقل از یک مقام سابق در یگان مذکور تاکید می‌کند که این نوع عملیات کم‌هزینه‌تر از ترور است و در بلندمدت می‌تواند تأثیر بیشتری داشته باشد، زیرا «امنیت روانی و رسانه‌ای ایران» را هدف قرار می‌دهد.
بر اساس این گزارش، موساد در این زمینه تنها به جمع‌آوری اطلاعات بسنده نمی‌کند، بلکه روی تحلیل روحیه عمومی در داخل ایران کار می‌کند و از اعتراضات اجتماعی و اقتصادی بهره‌برداری گسترده‌تری به عمل می‌آورد که هدف از آن ایجاد فشار داخلی فزاینده بر نظام است. به نوشته اسرائیل هیوم، یگان مذکور در سال‌های اخیر ابزارهای دیجیتالی پیشرفته‌ای را تولید کرده که شامل «ارتش‌های دیجیتال» و «حساب‌های جعلی» برای تخریب وجهه مسئولان نظام ایران می‌شود و در این زمینه همکاری جدی با نهادهای رسانه‌ای جریان مخالف در خارج برای پخش پیام‌هایی با هدف تضعیف چهره حاکمیت در تهران انجام می‌دهد.
این رسانه صهیونیست اذعان می‌کند که با وجود این تلاش‌ها، نظام ایران تاکنون مستحکم باقی مانده است و ایده «سرنگونی سریع آن» که در برخی محافل ادعا می‌شد، تحقق پیدا نکرده و این موضوع ناکارآمدی سرویس مذکور را نشان می‌دهد. به گزارش مهر، این مقاله در پایان تأکید می‌کند که رویارویی با ایران دیگر فقط نظامی نیست، بلکه به یک درگیری طولانی‌مدت با ابزارهای متعدد تبدیل شده که ترکیبی از جنگ اطلاعاتی، روانی و تلاش برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی ایران در جهت ایجاد تغییرات سیاسی تدریجی است.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۳/۱۱، ۰۹:۳۱:٤۵       بازدیدها: 25